تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مقاله جامع آموزش تبديل فايلهاي ويدئويي به Mp4 قابل اجرا روي موبايل با كيفيت عالي

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عرض شود كه حامد جون من رو اين حساب بحث رزولوشن رو پيش كشيدم كه يه فايل با سايز 240×320 رو روي ك750 ريختم و اجرا نشد.اما روي و900 اجرا شد. سايز تصوير همون 240×320 اما اين اندازه رو تو گوشي نميشه بهش گفت سايز ال سي دي چون سايز ال سي دي و900 با ك800 فرق داره در حالي كه هر دوشون رزولوشن 240×320 دارند.منظور من اين بود كه سايز فايل تصويري بايد به اندازه رزولوشن ال سي دي گوشي باشه نه سايز ال سي دي.سينا جون من روي نوكيا تست نكردم.زينل جون خواهش مي كنم.خيلي وقت بود هر چي پست ميدادم تكراري از آب در ميومد اين دفعه اميدوارم تونسته باشم جبران كنم.يا علي

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بله.کاملا حق با شماست.

من وقتی فایلهای کانورت شده رو روی نوکیا میریختم نمیتونست صدا رو تشخیص بده شاید من Aac گذاشته بودم جواب نمیداده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

3

آقا من همه فایلایی که آدرس داده بودید دانلود کردم ولی dMC-r11.5.exe رو که مربوط به تبدیل صدا به aac هستش وقتی میخوای نصب کنی پیام corrupted میده به معنی این که این برنامه خراب هستش - من فک کردم ایراد از دانلود من بوده باز هم دانلودش کردم اما باز هم همین گیر رو داشت
    لطفا اگه ممکنه فایلتونو امتحان کنید و از نو آپلود کنید - شاید اصلا فایلی که آپلود کردید corrupt شده باشه یا اشکال از آپلود باشه -

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من همه فایلایی که آدرس داده بودید دانلود کردم ولی dMC-r11.5.exe رو که مربوط به تبدیل صدا به aac هستش وقتی میخوای نصب کنی پیام corrupted میده به معنی این که این برنامه خراب هستش - من فک کردم ایراد از دانلود من بوده باز هم دانلودش کردم اما باز هم همین گیر رو داشت
    لطفا اگه ممکنه فایلتونو امتحان کنید و از نو آپلود کنید - شاید اصلا فایلی که آپلود کردید corrupt شده باشه یا اشکال از آپلود باشه -

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد
    در دام مانده باشد ، صیاد رفته باشد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •