سلام
ببين برو درون درايوي كه ويندوز نصب هسته و پوشه ويندوز رو باز كن و دنبال كلمه regedit بگرد و از اينجا بازش كن
سلام
ببين برو درون درايوي كه ويندوز نصب هسته و پوشه ويندوز رو باز كن و دنبال كلمه regedit بگرد و از اينجا بازش كن
بهترين انتي ويروس و جديدترين ان سيمانتيك است
سلام
دوست عزیز شما این فایلی که پایین لینک دادم رو دانلود کنین بعد رو فایل رایت کلیک کنین و install بزنین بعد برنامه فایل هایی رو که پسوند .exe, .com, .bat, .pif, .scr و .reg دارن رو باسازی یا تعمیر میکنه ( البته شما این چیزها رو بعد از اجرای برنامه نمی بینین ) که ممکنه بعد انجام این کار مشکل شما حل بشه اگه نشد میتونی از registry editor های دیگه استفاده کنی اکثر برنامه های بهینه سازی ویندوز ( مثلا TuneUp Utilities 2007 ) در خودشون registry editor دارن که حتی پیشرفته تر از registry editor خود ویندوز هستن
موفق باشی
لینک دانلود فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ویندوزتو عوض کن!
از همهء کسایی که به این پست پاسخ دادن ممنونم. مشکل من حل شد اونم بدونه هیچ آنتی ویروسی! یه فایل ویروسی از نوع ورد که اجرایی هم بود، خودشو توی فولدر system32 جا زده بود، و من تونستم با ردیابی پیام خطایی که بعد از هر بار بوت شدن، دیباگر ویندوز میداد، پیداش کنم و پاکش کنم. حالا دوباره همه چیز با Run اجرا میشه. بازم از همتون ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)