نوشته شده توسط simsevil
تو رو خدا دوباره شروع نکنین.
مقداري از حرفات رو قبول دارم بعضياشو قبول ندارم .نوشته شده توسط Gabana
ببين برعكس منو شما كه بر سر قدرت CPU بحث ميكنيم و از نظر مون كمپاني بهتره كه CPU قويتري بزنه ولي در اصل خوده اينتل و AMD بيشتر دنبال اينن كه بازار رو بيشتر در دستشون بگيرن و موفقتر اونه كه بازار بهتري رو داشته باشه يا پيشرفت بهتري در بازار داشته باشه پس هر كاري ميكنن براي اينكه سهم بيشتري از بازار رو بگيرن فقط همين . حالا اگه ساخت يه تراشه 45 نانومتري به اين كمك ميكنه كه فروش اينتل بهتر بشه از هر جهتي (چميدونم مثلا قيمت ساخت تراشه شايد با اين تكنولوژي پايين بياد كسي چي ميدونه يا هر چيز ديگهاي) پس هم از نظر اينتل و هم از نظر AMD اين كار درستيه . در مورد اينكه ميگي اينتل عجله داره پردازنده 4 هستهاي بزنه من دو نظر دارم اول اينكه اصلا معيار شما براي اينكه ميگي عجله داره چيه يعني چون AMD هنوز به سطح تكنولوژي نرسيده و اينتل رسيده پس اينتل عجله داره . نظر دوم هم خيلي سادست هركي هرچي رو زودتر بده بيرون سهم بيشتري از بازار رو اختيار ميگيره دقيقا برعكس حرف شما مشخصه كه AMD هم كاملا اين موضوع رو ميدونه و اونه كه خيلي عجله داره براي اينكه يه پردازنده 4 هستهاي بزنه وگرنه فكر ميكنيد دليل اينكه با اين شكل و ظاهر حاضر ميشه Quad FX رو توليد كنه چيه مگه غير از اينه كه با Intel Quad Core مقابله كنه ؟ پس مشخصه اينتل كار خودش رو خوب انجام داده و اين AMD هست كه براي اينكه سهم بيشتري از بازار رو از دست نده داره تكاپو ميكنه وگرنه Intel همين الان برنامه عرضه پردازندهاي هشت هستهايش هم (Yorkfield) مشخصه با تمام جزئياتش كه اين CPU اصطلاحا octa-core داراي 8Mb L2 كش هست و FSB 1333 هست و از DDRIII پشتيباني ميكنه تازه يه پردازنده 4 يا 8 هستهاي فكر نكنم چيز خيلي جديده همين الان CPU كنسول Ps3 كه به تازگي عرضه شده 8 تا هسته فيزيكي داره .
در هر صورت چيزي كه مشخصه اينه كه هم اينتل و AMD ميخوان بازار بيشتر از قبل تو دستشون بگيرن و فعلا برد با اينتل هست و حداقل اين برد تا اواسط سال 2007 كه K8L بياد ادامه ولي بايد قبول كرد كه كار بيشتر از اونيكه براي اينتل سخت باشه براي AMd سخت هست اصلا نبايد معماري Intel Core رو شوخي گرفت واقعا از نظر من پيشرفت اين معماري نسبت به معماري نسل قبلي يعني Pentium D بيشتر از پيشرفت Pentium 3 نسبت به Pentium 4 بوده من فكر ميكنم AMD با Intel Core خيلي مشكل داشته باشه اصلا نميشه گفت K8L ميتونه Intel Core رو بگيره يا نه چون وقت بحث سره High End علوم و فناوري ميرسه يعني مرز علم ديگه كار خيلي خيلي سخت ميشه شايد فقط تو دنيا فقط 3-2 تا كشور تكنولوژي ساخت تراشهاي 65nm رو داشته باشن.
در مورد Memory Controller هاي AMD بحث خيلي زياده كه واقعا خوبه يا نه بعدا انشاالله وقت شد بحث ميكنيم .
شب درازه آقا سعید 2 ماه دیگه خواهی دید
سلام سعيد جان ..
خوبي ؟
اول اينكه مي گم عجله داره علتش اينه كه واقعا عجله داره !! چطوره كه هنوز دو هسته هاي Core يا حتي Extreme جا نيفتاده مي خواد Quad Core بده ؟ چطوره هنوز سري BroadWater جا نيفتاده مي خواد سري Bearlake رو بده ؟
انصافا اينا يه خورده عجله محسوب ميشه !! نميشه ؟!!
هنوز DDR2 درست حسابي جاي DDR رو نگرفته كه DDR3 داره مي آد ( البته با اين يه مورد موافقم اينو همينطوري گفتم !! )
===
اما مورد بعدي كه گفتي AMD به اين حد از تكنولوژي نرسيده ! از كجا مي دوني /؟ - البته با سهم بازار كه گفتي كاملا موافقم . اما بگو از كجا مي دوني كة AMD به توانايي ساخت Quad Core نرسيده ؟ - شما خودت هم خوب مي دوني كه نميشه چنين حرفي زد ! همانطور كه نميشه برتري K8L رو بر Core قطعي دونست !!
==
نكته آخر اينه :
nVidia مي آد SLI رو ميده بعد ATi مي آد رو SLI كار مي كنه و CF رو ميده كه خيلي راحت SLI رو شكست مي ده !
حالا به نظرت كدوم برنده است ؟ درسته كه nVidia اول تكنولوژي رو داد اما وقتي Ati زماني CF رو مي ده كه تو بازار تازه Dual GPU جا افتاده .. خب 100% سهم بازار به سود Ati ( با توجه به اينكه بهتر از SLI عمل كرده ) بر مي گرده !!
حالا اينتل بياد Quad بده - تازه زماني كه تو بازار جا افتاد AMD مي آد Quad مي ده و احيانا بهتر از اينتل پس باز هم AMD برنده است !!
يا يه مورد ديگه .. حالا اينتل بياد 2007 پشتيباني از DDR3 رو بگذاره - تا 2008 AMD بياد اينو بگذاره كه تازه اون موقع جا افتاده ! چي ميشه ؟
=====
نكته آخر : به نظر من AMD جالب ترين كاري كه مي تونه بكنه اينه كه RoadMap ش رو رو كنه !!
موفق باشي /. ( منتظر جواب شما هستم - ممنون )
اين بنچ ماركها درست نيست من فكر مي كنم اينها رقيب هم نبودند در تست اولي تابلو هست
مثل ايينكه چيپ 975 را با 865 اينتل اينها را با هم مقايسه كنيد
با تشكر از گابانا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)