اقای rax لطفا توضیح بدین کارت من هم همینه اگه بشه چی میشه .
خیلی با هم تفاوت دارن اگه بگی چطوری 9550 رو 9800 کنم یک در دنیا هزار در اخرت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای rax لطفا توضیح بدین کارت من هم همینه اگه بشه چی میشه .
خیلی با هم تفاوت دارن اگه بگی چطوری 9550 رو 9800 کنم یک در دنیا هزار در اخرت .
نوشته شده توسط amir_w12
نوشته شده توسط worya_sh
9800Pro که نگفتم میشه..گفتم میشه 9800SE...این 9800SE از 9600 هم ضعیفتره برای اطلاع دوستان...
در ضمن بکل اصلا فرقی نداره ای دی نامبر عوض بشه..مهم اینکه کارترو خوب اور کنید...
این برنامه ربیت:
دستت درد نکنه ممنون این برنا مه را داشتم ولی طرز کارشو بلد نیستم فایل bios که می خواد کجا هستش و از این قبیل مشکلات اگه وقت کنی و یه توضیح مفصل بدی ممنون میشم اگر هم دیگر دوستان اطلا عاتی داشتن بنویسن لطف می کنن
فایل بایوس؟؟؟ خوب..تک پاور اپ خودش گذاشته بایوس ها رو:نوشته شده توسط worya_sh
تازه سیستمی داره که میتونی قبل از دانلود بایوس رو دستکاری کنی..![]()
دوست عزيز ازت ممنون هستم حالا اين بایاس رو که من دستکاری کردم و به وسیله برنامه ربیت باز کردم و تغییراتی روش اعمال کردم کجا باید ذخیره کنم که مورد استفاده کارت قرار بگیره دقیقا این مورد گیر کاره من هستش.
دقیقتر بگم من با با یا س مین بورد مقایسه می کنم به چه وسیله ای یا نرم افزاری این با یا س را به کارت بفرستم ایا باید از نرم افزاری استفاده کنم یا تو یه مسیر فقط باید کپی بشه لطفا دقیق را هنمایی کن که انقدر مزاحمت نشم.
خوب..من اینارو قبلا یه جایی نوشتم ولی نمیتونم پیداش کنم چون سرچ اونجا که نوشتم خرابه...نوشته شده توسط worya_sh
![]()
ولی سادس نسبتا..اگه مطمئنی تغییراتت درسته سیو کن فایل بایوس رو ... بعد ATI Winflash رو دانلود کن...با همون میتونی فلش کنی..![]()
این برنا مه را هم امتحان کردم با این هم نمیشه خطا میده فکر کنم نمیشه با یاس این کارت را دستکاری کرد چون با انواع مختلف تست کردم خطای memory mismatch را میده خلا صه rax عزیز خیلی بهت زحمت دادم دستت درد نکنه زحمت کشیدی .
با 3d mark 05 به امتیاز 2453 رسیدم مناسبه یا بازم جا داره .
core 529
memory clock 373
با اون مموری خوبی که رو کارتت داری خیلی بیشتر از اینا جا داری...این تصویر زیر نشون میده چقدر این کارت توانایی بالقوه داره( تازه این مموریش 4 نانو هستش مال شما 2.5 نانو):نوشته شده توسط worya_sh
با سلام
منم میتونم 9550 رو تبدیل کنم؟
256mb ,128 bit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)