تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکلی با 7600gs

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeid_2001
    يه Acbel بگير 350 وات بگير قيمتشم دوروبر 36-37 تومنه فكر كنم شايدم كمتر ميتوني 400 واتشم بگيري ولي براي سيستم شما نيازي نيست همين كافيه ولي 400 واتش 47-48 تومنه اگرم نخواي اونقدر هزينه كني ميتوني يه گرين 530 وات بگيري كه وات واقعيش (380) واته قيمتشم 28-40 تومنه 480 واتشم ميتوني بگيري ولي همش 3-4 تومن ارزونتر و ارزش خريد نداره .
    ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند .
    من یه پاور می خوام که حداقل 500 وات واقعی (Real) باشه . البته یه گرین پیدا کردم که 50 تومنه . آیا مارک دیگه ای که با همین مشخصات باشه ولی ارزونتر سراغ دارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

نه پاوری که معرفی کردم مربوط به کیسهای پاسکال سیستم اصفهان هست که واقعا 500w هست و قیمت بسیار مناسب و گارنتی 3 سال تعویض داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من پاور 530 real گرین گرفتم . نصب کردم اما مشکلم به طور کامل حل نشد . الان گاهی اوقات باز هم این پیغام رو دریافت می کنم .
    تازه از وقتی که پاور رو عوض کردم یه مشکل جدید هم پیدا شده و اون اینه که فلاپی درایوم درست کار نمی کنه و این پیغام رو میده :

به دادم برسید .

داره خودمونی میشه saeid_2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من پاور 530 real گرین گرفتم . نصب کردم اما مشکلم به طور کامل حل نشد . الان گاهی اوقات باز هم این پیغام رو دریافت می کنم .
    تازه از وقتی که پاور رو عوض کردم یه مشکل جدید هم پیدا شده و اون اینه که فلاپی درایوم درست کار نمی کنه و این پیغام رو میده :

به دادم برسید .
    خوب چند گرفتي پاور رو ؟ خوب يه Acbel ميگرفتي حالا خيلي مهم نيست . خوبه حالا مشكل VGA رفع شد .
    خوب اين مشكل فلاپي احتمالش خيلي كمه كه از پاور باشه بهتره كابلهايفلاپي رو چك كني كه درست متصل شده باشند ممكنه زمان تعويض پاور مثلا يكي از كابلهاي فلاپي در اومده باشه . بعد اگه كابلها مشكل نداشتن يبار تو ويندوز فلاپي درايو رو Uninstall كن و سيستم رو رياستارت كن اگه مشكل حل نشد يه فلاپي درايو بخر قيمتي هم نداره با 3 تومن ميتوني بدونه بخري .

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خوب چند گرفتي پاور رو ؟ خوب يه Acbel ميگرفتي حالا خيلي مهم نيست . خوبه حالا مشكل VGA رفع شد .
    خوب اين مشكل فلاپي احتمالش خيلي كمه كه از پاور باشه بهتره كابلهايفلاپي رو چك كني كه درست متصل شده باشند ممكنه زمان تعويض پاور مثلا يكي از كابلهاي فلاپي در اومده باشه . بعد اگه كابلها مشكل نداشتن يبار تو ويندوز فلاپي درايو رو Uninstall كن و سيستم رو رياستارت كن اگه مشكل حل نشد يه فلاپي درايو بخر قيمتي هم نداره با 3 تومن ميتوني بدونه بخري .
    ممنون از پاسخت . من 49 تومن گرفتم .
    راستش صد بار کابلها رو جدا کردم و دوباره وصل کردم . اما نشد . مسئله اینه که فقط تو ویندوز مشکل نداره بلکه کلا همینطوره . تازه مشکل کارت گرافیکم هم کامل برطرف نشده .آخه باز هم گاهی اوقات اون پیغام میاد .
    مسئله قیمت فلاپی نیست . مشکل اینه که نمی دونم چرا قبل از عوض کردن پاور مشکلی نبود . تازه بعضی وقتها که کابل پاور فلاپی رو سفت می کنم سیستم اصلا روشن نمیشه .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •