ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند .نوشته شده توسط saeid_2001
من یه پاور می خوام که حداقل 500 وات واقعی (Real) باشه . البته یه گرین پیدا کردم که 50 تومنه . آیا مارک دیگه ای که با همین مشخصات باشه ولی ارزونتر سراغ دارید ؟
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند .نوشته شده توسط saeid_2001
من یه پاور می خوام که حداقل 500 وات واقعی (Real) باشه . البته یه گرین پیدا کردم که 50 تومنه . آیا مارک دیگه ای که با همین مشخصات باشه ولی ارزونتر سراغ دارید ؟
نه پاوری که معرفی کردم مربوط به کیسهای پاسکال سیستم اصفهان هست که واقعا 500w هست و قیمت بسیار مناسب و گارنتی 3 سال تعویض داره.
دوستان من پاور 530 real گرین گرفتم . نصب کردم اما مشکلم به طور کامل حل نشد . الان گاهی اوقات باز هم این پیغام رو دریافت می کنم .
تازه از وقتی که پاور رو عوض کردم یه مشکل جدید هم پیدا شده و اون اینه که فلاپی درایوم درست کار نمی کنه و این پیغام رو میده :
به دادم برسید .
خوب چند گرفتي پاور رو ؟ خوب يه Acbel ميگرفتي حالا خيلي مهم نيست . خوبه حالا مشكل VGA رفع شد .
خوب اين مشكل فلاپي احتمالش خيلي كمه كه از پاور باشه بهتره كابلهايفلاپي رو چك كني كه درست متصل شده باشند ممكنه زمان تعويض پاور مثلا يكي از كابلهاي فلاپي در اومده باشه . بعد اگه كابلها مشكل نداشتن يبار تو ويندوز فلاپي درايو رو Uninstall كن و سيستم رو رياستارت كن اگه مشكل حل نشد يه فلاپي درايو بخر قيمتي هم نداره با 3 تومن ميتوني بدونه بخري .
ممنون از پاسخت . من 49 تومن گرفتم .
راستش صد بار کابلها رو جدا کردم و دوباره وصل کردم . اما نشد . مسئله اینه که فقط تو ویندوز مشکل نداره بلکه کلا همینطوره . تازه مشکل کارت گرافیکم هم کامل برطرف نشده .آخه باز هم گاهی اوقات اون پیغام میاد .
مسئله قیمت فلاپی نیست . مشکل اینه که نمی دونم چرا قبل از عوض کردن پاور مشکلی نبود . تازه بعضی وقتها که کابل پاور فلاپی رو سفت می کنم سیستم اصلا روشن نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)