ارزش خريد ندارهنوشته شده توسط nima4001
دوربينش هم تعريفي نداره .
ارزش خريد ندارهنوشته شده توسط nima4001
دوربينش هم تعريفي نداره .
از من می شنوید کلا دور 91 رو خط بکشید : دم به دقیقه هنگ می کنه ، کیفیت صفحه نمایشش آشغاله ! خیلی سنگینه ، صفحه کلیدش آزار دهنده است، صدای اسپیکرش هم خیلی کمه .
در باقی موارد عالیه !!!
من خودم n91 رو يك ماهه خريدم .الان هم مثل ... پشيمونم.
الان هم ميخوام اگه بشه ردش كنم .چون صداش كه آشغال(((هندزفريش توپه))) وباطري كم ظرفيت ((((ولي زياد هم هنگ نمكن)))))دوربين تار و بدون فلش دركل شما پول 4gb رم مي ديد
ان 80 هم دوربين 3 مگا داره ولي كيفيت مثل ان73 نيستنوشته شده توسط nima4001
چون auto focus نداره
بابا تو داری این پول میدی چرا گوشی بهتری نخری
شگ نکن بهترین انتخابت
Nokia N73
با خيال راحت ان 73 بگيرنوشته شده توسط nima4001
سلام ميدوني نيما من تا چند وقت پيش فقط وقت پيش فقط اگه حرف گوشي بود ميگفتم نوكيا اما حالا ديگه اينو نميگم چون نوكيا
به دليل آنتن دهي قويش كه يكي از مهمترين دلايل علاقه من به او بود وهست خطرات زيادي براي مغز و سيستم دفاعي بدن داره و تا اونجا كه اطلاع دارم در دراز مدت موجب سرطان و يا ايجاد غدد سرطاني ميشه ممكن تو خريد گوشي نوكيا تجديد نظر كن و سراغ سونيا اريكسون يا سامسونگ يا موتورولا بررو از قديم گفتن سري كه درد نميكنه دستمال چرا؟ البته بگم كه يكي از دوستاي من دبليو 800 داره و ازش رازيه به هر حال اميدوارم تصميم درست و به درد بخوري در خريد گوشي بگيري .
سلام ميدوني نيما من تا چند وقت پيش فقط وقت پيش فقط اگه حرف گوشي بود ميگفتم نوكيا اما حالا ديگه اينو نميگم چون نوكيا
به دليل آنتن دهي قويش كه يكي از مهمترين دلايل علاقه من به او بود وهست خطرات زيادي براي مغز و سيستم دفاعي بدن داره و تا اونجا كه اطلاع دارم در دراز مدت موجب سرطان و يا ايجاد غدد سرطاني ميشه ممكن تو خريد گوشي نوكيا تجديد نظر كن و سراغ سونيا اريكسون يا سامسونگ يا موتورولا بررو از قديم گفتن سري كه درد نميكنه دستمال چرا؟ البته بگم كه يكي از دوستاي من دبليو 800 داره و ازش رازيه به هر حال اميدوارم تصميم درست و به درد بخوري در خريد گوشي بگيري .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)