تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: Microsoft spyware

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

همين موزيلا فاير فاكس كه اينقدر ازش به به و چه چه مي كرديم تا مركز توجه شد يه دو جين حفره امنيتي توش پيدا شد...
    خب فرقش با محصول ماكروسافت اينه كه سريع عكس العمل نشون داده شد ولي براي ماكروسافت معلوم نيست كي پچ مخصوصش بياد . در ضمن يك جين از دو جين حفره امنيتي فايرفاكس هيچ مشكلي رو براي كاربران پيش نياورده بود و خود شركتش متوجه اين مشكلات شد كه همه يه اينا از مزيت ها اپن سورس بودن فايرفاكس هستش . يه نكته هم در مورد ويندوز : بعضي برنامه ها هستن كه براي جاسوسي و كار هاي ديگه بكار مي رن . من خودم با يكي از اين برنامه ها كار كردم . با اين برنامه شما مي توني وارد ويندوز كسي شوي و به تمام اطلاعات اون دسترسي پيدا كني و هر چي خواستي رو دستگاه طرف بريزي يا پاك كني و يا به دستگاه خودت انتقال بدي بدون اينكه برنامه هاي امنيتي كاري انجام بدن . يعني اينكه اگه خداترين برنامه هاي امنيتي را داشته باشي هم نمي تونن جلوشو بگيرن براي اينكه اين مشكل از ويندوز هست و با نصب برنامه هاي امنيتي نمي شه جلوي ورودش رو گرفت ( اينو فقط براي اطلاع گفتم پس لطفا پيغام ندين كه برنامه چي بود و براي ما بفرست و ... ) به نظر من اگه نسخه آلفا اين آنتي اسپاي ماكروسافت هم بياد نمي تونه با شركت هاي معروف رقابت كنه مگر اينكه نون معروفيت ماكروسافت رو بخوره . خود بيل گيتس گفت شركت هاي بزرگ تجربه هاي چندين ساله در اين ضمينه دارن كه ما نداريم . در مورد اين هم كه بعضي ها مي گن بسياري از مشكلات ما مربوط به اينه كه ويندوز ما كرك شده هست و ويندوز اصل اصلا گير نمي كنه و سرعتش هم پايين نمي ياد و ... بايد بگم كه من يه مدت با ويندوز اصل كار مي كردم و همه اين مشكلات رو هم داشت . به نظر من هم ماكروسافت فقط نون معروفيتش رو مي خوره و پول هنگفتش رو . من كه خيلي دلم از ماكروسافت خونه !!! پس => من ضد ماكروسافتي يه اصيلم

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ضد مايكروسافت نيستم و از بعضي برنامه هاش هم خوشم مي آد. در ضمن قبول دارم كه اگه نرم افزارهاي مايكروسافت بيشتر حفره دارند به خاطر اينه كه چون استفاده بيشتري ازشون مي شه پس هكرها هم بيشتر دنبال راههاي نفوذ به اين محصولات هستند.
    اما خيلي از برنامه هاي مايكروسافت هم مشكلات عديده اي دارند كه غيرقابل چشم پوشي هست. اينكه شما مي گي اگه مايكروسافت ورژن نهايي آنتي اسپاي ويرش رو بده من به جاي ad-aware نصب مي كنم و اون مطمئنا بهتره به نظر من صحيح نيست. يعني اگه حتي نسخه اول ad-aware رو با نسخه اول آنتي اسپاي وير مايكروسافت (البته منظورم نسخه اولي كه به صورت نهايي بده نه بتا) مقايسه كنيم باز هم ad-aware بهتر خواهد بود.
    در ضمن حتي اگه بر فرض محال نسخه اول آنتي اسپاي وير مايكروسافت از نسخه اول ad-aware بهتر باشه باز هم به نسخه پروفشنال 1.06 ad-aware نمي رسه. پس چرا بايد به جاي اون نصبش كني؟
    اين رو هم بگم كه هميشه به ياد داشته باش كه محصولات شركتي رو استفاده كن كه در مورد اون نرم افزار به صورت تخصصي كار مي كنه. يعني مايكروسافت در مورد آنتي ويروس و فايروال و آنتي اسپاي وير و كلا مسايل امنيتي واقعا ضعيفه چون به صورت تخصصي كار نكرده . شما كافيه به فايروال سرويس پك 2 ويندوز نگاه كنيد تا متوجه شيد كه چقدر در اين زمينه ضعيف عمل كرده.
    الان كارخانجات بنز آلمان ماشين سواري توليد مي كنند و كارخانه دوو هم كه لوازم خانگي توليد مي كنه ماشين هم توليد مي كنه اما آيا اتومبيلي كه دوو توليد مي كنه با بنز قابل قياسه؟ يا اگه يه روز مثلا سوني كه يكي از بهترين توليدكنندگان لوازم صوتي و تصويري هست اتومبيل ساخت به دليل اينكه در امر لوازم خانگي بهترينه پس بايد به اتومبيلش هم اطمينان كرد؟
    حرف در اين مورد بسيار است اما در اين مقال نمي گنجد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •