خب فرقش با محصول ماكروسافت اينه كه سريع عكس العمل نشون داده شد ولي براي ماكروسافت معلوم نيست كي پچ مخصوصش بياد . در ضمن يك جين از دو جين حفره امنيتي فايرفاكس هيچ مشكلي رو براي كاربران پيش نياورده بود و خود شركتش متوجه اين مشكلات شد كه همه يه اينا از مزيت ها اپن سورس بودن فايرفاكس هستش . يه نكته هم در مورد ويندوز : بعضي برنامه ها هستن كه براي جاسوسي و كار هاي ديگه بكار مي رن . من خودم با يكي از اين برنامه ها كار كردم . با اين برنامه شما مي توني وارد ويندوز كسي شوي و به تمام اطلاعات اون دسترسي پيدا كني و هر چي خواستي رو دستگاه طرف بريزي يا پاك كني و يا به دستگاه خودت انتقال بدي بدون اينكه برنامه هاي امنيتي كاري انجام بدن . يعني اينكه اگه خداترين برنامه هاي امنيتي را داشته باشي هم نمي تونن جلوشو بگيرن براي اينكه اين مشكل از ويندوز هست و با نصب برنامه هاي امنيتي نمي شه جلوي ورودش رو گرفت ( اينو فقط براي اطلاع گفتم پس لطفا پيغام ندين كه برنامه چي بود و براي ما بفرست و ... ) به نظر من اگه نسخه آلفا اين آنتي اسپاي ماكروسافت هم بياد نمي تونه با شركت هاي معروف رقابت كنه مگر اينكه نون معروفيت ماكروسافت رو بخوره . خود بيل گيتس گفت شركت هاي بزرگ تجربه هاي چندين ساله در اين ضمينه دارن كه ما نداريم . در مورد اين هم كه بعضي ها مي گن بسياري از مشكلات ما مربوط به اينه كه ويندوز ما كرك شده هست و ويندوز اصل اصلا گير نمي كنه و سرعتش هم پايين نمي ياد و ... بايد بگم كه من يه مدت با ويندوز اصل كار مي كردم و همه اين مشكلات رو هم داشت . به نظر من هم ماكروسافت فقط نون معروفيتش رو مي خوره و پول هنگفتش رو . من كه خيلي دلم از ماكروسافت خونه !!! پس => من ضد ماكروسافتي يه اصيلمهمين موزيلا فاير فاكس كه اينقدر ازش به به و چه چه مي كرديم تا مركز توجه شد يه دو جين حفره امنيتي توش پيدا شد...![]()