فكر خوبيه امضاش ميكنم
موافقم و امضا کردم
اینگونه فعالیت ها واقعا میتواند در بسیاری موارد موثر باشد.
مدیران اگه لطف کنن و عنوان تاپیکو به درخواست سایت فارسی سونی اریکسون و یا شبیه به این تغییر بدن فکر کنم بهتر باشه
خودم این کار رو کردم.البته اینجوری بیشتر ملت جذب میشدن که قضیه چی هست.
خيلي جالبه؟؟؟؟ از اين چيزا فقط واسه سوني اريكسون هست؟؟؟؟![]()
فقط تونستم عنوانه داخل تاپیک رو عوض کنم.اگر مدیران زحمتش رو بکشن ممنون میشیم.
این قسمتش سوالی بود یا تعجبی؟خيلي جالبه؟؟؟؟
1- حامد عزیز شما فقط عنوان پستی که بعنوان اولین پست توی تاپیک بود رو ویرایش و عنوانشو تغییر دادی و عنوان تاپیک کماکان بصورت قبلیست و از مدیران استدعا دارم هرچه زودتر اقدام لارمو بکنن که متاسفانه مدیران p30world تازگیها نسبت به انجمنها کمی بیتوجه شدن!
2- مهم نیست که چقدر جلب توجه بکنه، مهم اینه که توجه کاربرهایی که میخوان امظاء کنن رو جلب کنه کافیه. وقتی شخصی بحالش فرق نمیکنه که چی میخواییم و امظاش هم نکنه چه فایده ای داره که تاپیکو ببینه؟
3- امظاء ها بالای 160 تا رفتن امیدوارم با کمک و همیاری دوستان بیشتر و بیشتر بشن ولی متاسفانه خیل عظیمی از دوستان فقط به این فکر میکنند که چون sonyericsson ندارند پس نباید امظاء کنند و یا احتیاجی به امظاء اونها نیست چون بود و نبود سایت فارسی فرقی به حال اونها نمیکنه!
4- یه خواهش از دوستان دارم که لینک پتیشن رو توی لینک باکسهای وبلاگ/وب سایتشون بزارن و برای کلیه دوستان و آشنایان هم ارسال کرده و ازشون خواهش کنن که حتماً چند لحظه وقتشونو برای امظاء صرف کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)