اصلا مطمئنی که روی سیستمت nob32 نصب بوده!!!!!!
" چون این جور کارا تخصص کاپارسکی و مکافیه "
اصلا مطمئنی که روی سیستمت nob32 نصب بوده!!!!!!
" چون این جور کارا تخصص کاپارسکی و مکافیه "
همه شما این اتهام رو از Nod32 مبرا می دونستند ؛ ولی به من ثابت شد که کار کار خود Nod32 هست
چون به دلایلی مجبور شدم Nod32 رو Unistall کنم که متوجه شدم تمام صفحاتی که Nod32 مسدود کرده بود مجدداً کار میکنن (عکس و متن در کنار هم)![]()
وقتی دوباره Nod32 رو نصب کردم و تنظیماتی که تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو Cracki توصیه کرده ؛ انجام دادم و یه بار هاردم رو اسکن کردم ؛
دیدم باز Nod32 اون صفحات رو مسدود کرد.![]()
پس مراقب باشید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصاً مربوط به قسمت Archive رو اگه اعمال می کنید خدای نکرده به هر قیمتی واسطون تموم نشه!
خود Cracki تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمله خوبی رو اولش بکار می بره میگه
" اگر از آن دسته از افرادی هستید که امنیت بیشتر را به کندی سرعت ترجیح میدهید در آن صورت مطابق توضیحاتی که دادم عمل کرده و تنظیمات مربوط به این قسمت را نیز انجام دهید."
پس مراقب باشید که امنیت هم بهایی داره.
Last edited by Hamed-Dehghani; 13-01-2007 at 06:57.
با سلام
دوست عزیز من چند انتی ویروس امتحان کردم و فقط Nod32 2.51.30 توانست ویروس Newfolder.exe را از بین ببرد
Dear Frieand I Test Many Anti Virus But I Find That Nod32 2.51.30 Can Kill Newfolder.exe
در هوشمند بودن Nod32 که شک نکنيد ؛
ولي بحث سر اينه که در تنظيمات Nod32 دقت کنيد تا اختياراتي به Nod32 ندهيد که هزينش بيشتر از سودش باشه!
که هر چيزي بايد بين سود و هزينه اش سنجيده شود .
در ضمن زبانتم خيلي خوبه ها ، نازنين![]()
اگه يه بار ديگه پست بدون متن بدي، مطمئن ميشم که سواد نوشتن نداري.
از royahayam ياد بگير.![]()
الان تنظیمات قسمت ارشیو شما چه جوریه ؟ ه خودتون تنظیم کردین تا از حذف کردن جلوگیری کنید؟ میشه چه جری؟
مجدداً سلام،
طبق تنظيمات پيشنهادي Cracki در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
والا منم خیلی نود رو قبول دارم سیستمم بطور فتیری ویروس گرفته بود تاپیکم زدم ولی جواب نگرفتم. انوا ع و اقسام انتی ویروسارو اپدیت کردم واستفاده کردم ولی باز فایده نداشت تا اینکه نود با این تنظیمات کرکی عزیززززززززز به دادم رسید . واقعا جای تشکر داره......![]()
![]()
![]()
پست بالايي تاييد ميشه
ولي مراقب هم باشيد آزادي عمل nod ،زياد از حد نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)