دوستان من تو لينوكس خيلي اناتورم اينايي كه گفتين رو كجا بايد بزنم تا پارتيشن ويندوزو بشناسه اصلا لينوكس يه رابطگرافيكي برنامه اي چيزي نداره كه اين كار راحت تر انجام شه
دوستان من تو لينوكس خيلي اناتورم اينايي كه گفتين رو كجا بايد بزنم تا پارتيشن ويندوزو بشناسه اصلا لينوكس يه رابطگرافيكي برنامه اي چيزي نداره كه اين كار راحت تر انجام شه
دوست عزیز موقعی که شما داری لینوکسو نصب میکنی مگه از یه محیط گرافیکی نصبش نمیکنی؟ توی همون محیط گرافیکی وقتی شما گزینه manual رو برای پارتیشن بندی انتخاب میکنی لیست پارتیشنها رو براتون ردیف میکنه و از اونجا میتونی همه این کارهارو انجام بدی.
این دستورات باید در کنسول یا ترمینال (معادل داس) وارد بشه .
شما می تونید اگر مشکلات زیادی دارید می تونید فعلا از توزیع های کاربرپسند تری چون ابونتو یا سوسه استفاده کنید .
در برخی از توزیع ها که بنظرم کاربر رو تنبل می کنه اکثر کارها بصورت خودکار و یا تنظیماتی گرافیکی و بسیار راحت قابل انجام هست. و در برخی از توزیع ها اکثر کارهارو باید خودت انجام بدی که معمولا بصورت متنی و دستورات متنی هستش .
دوست عزيز اكثر مشكلاتم حل شد فقط يدونه مونده اونم اينه يه فايل پي دي اف هست تو اكس پي به راحتي اجرا ميشه اما تو لينوكس پس پس مي خاد
چه كنم.
خوشحالم مشکلاتتون حل شدن.
شما یه pdf viewer دیگه رو توی لینوکس امتحان کنین. احتمالاً شما توی محیط ادیتور بازش میکنین و PDF مورد نظرتون هم برای کپی رایت جهت ادیت پسوردگذاری شده وگرنه بصورت عادی نباید مشکلی پیش بیآد. توصیه میکنم با KPDF فایلو باز کنی.
kpdf رو خود لينوكس داره يا بايد دانلودش كنم؟
خودش داره اگه توی لیست نرم افزارها نبود از طریق برنامه نصب و مدیریت پکیجهای لینوکس و سی دی لینوکست میتونی نصبش کنی.
دوست عزيز من winiرو گرفتم يه فايل زيپ بود بازش كردم اما توش هيچ ستابي چيزي نيست
كه اجراش كنم بدجور سردر گم شدم ميشه كمكم كني؟
راستي تويه ليست نرم افزار هايه من يه pdf vimer هست
df و ديگه برايه باز كردن pf
چيزي نيست
برای نصب نرم افزار به طریق ذیل عمل کنین:
1- پوشه برنامه رو ترجیحاً توی فولدر Home قرار بدین! (روی دسکتاپ روی گزینه Home کلیک کنید و پوشه حاوی فایلهای نرم افزارتونو اونجا کپی کنین)
2- خط فرمانو اجرا کنین -> Alt+F2 --> Konsole
3- وارد پوشه نرم افزارتون بشید. فرض میگیریم اسم پوشه wini باشه باید تایپ کنین cd wini
4- تایپ کنید configur/. و Enter را بزنید.
5- تایپ کنید make و Enter را بزنید.
6- تایپ کنید make install و Enter را بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)