تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: Vista Transformation Pack تغيير ظاهر ويندوز اكس پي به ويستا / تمام ورژنها در این تاپیک

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

Vista Transformation Pack 8.0

نرم افزار بسيار محبوب و جذاب Vista Transformation Pack 8.0منتشر شد. شما مي توانيد بدون دردسرهاي ويندوز ويستا ، ويندوز محبوب خودتان همون ويندوز ايكس پي را به شكل جذاب ويندوز ويستا تبديل كنيد.
    با عرضه ویندوز Vista بسیاری از کاربران این ویندوز را خریداری (دانلود کرده) و نصب کردن اما این ویندوز به خاطر حجم بالایی که دارد و محیط گرافیکی زیبا به سخت افزار تقریبا بالایی برای اجرا شدن نیاز دارد که بسیاری از کاربران (مخصوصا کاربران ایرانی) سخت افزار مناسب برای اجرای این ویندوز زیبا را در اختیار ندارند. پس چاره چیست ؟
    به وسیله Vista Transformation Pack ویندوز Vista را در XP تجربه کنید !
    پس از عرضه ویندوز Vista برنامه های مختلفی برای تغییر چهره ویندوز XP به ویستا عرضه شدند که Vista Transformation Pack یکی از این برنامه ها می باشد. این برنامه قادر است صفحه Boot screen، صفحه خوش آمد گویی ویندوز، آیکن ها، دسکتاپ، نوار ابزارهای و حتی صدا های ویندوز Xp را به ویندوز Vista تبدیل کند
    تغییرات اضافه شده در این نسخه :
    - تغییر فونت سیستم به فونتهای ویستا
    - امکان جستجوی برنامه ها در منوی استارت
    - عوض شدن منوی استارت و تبدیل آن به استارت منوی ویستا بصورت بسیار زیبا
    - نمایش زنده برنامه های در حال اجرا همانند ویندوز ویستا
    - شفافیت منو ها در حد قایل قبول مخصوصا منوی استارت ( شیشه ای شدن )
    - اضافه شدن پوسته هاي بسيار جديد به مديا پلير
    - بالا بردن کیفیت نمایش تصاویر بصورت اتوماتیک
    - قابلیت cleartype در نمایش فونتهای ویندوز بصورت پیش فرض
    - اضافه کردن وصله های ویندوز
    - تغییر آیکونهای ویندوز و تبدیل آن به ویندوز ویستا با بالاترین کیفیت
    - عوض شدن پوسته Windows Live Messenger
    - تغییر کاوشگر ویندوز و اضافه کردن سرچ گوگل و ...
    - تغییر صفحه Login و Logout ویندوز ایکس پی و تغییر بوت اسکرین به ویندوز ویستا
    - اضافه کردن پس زمینه های زیبای ویندوز ویستا
    - اضافه شدن آخرین نسخه برنامه Thoosje Sidebar V2.0 Final
    - و...

لينك مستقيم :

http://dl.kamyabonline.com/download/program/Vista%20Transformatin%20Pack%208.0.exe

پسورد فایل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

@ Vista Transformation Pack v8.0.1 @

Vista Transformation Pack v8.0.1 | 27MB

Bring to your desktop the look of Microsoft's future operating system, Windows Vista
    I’m pretty sure you must know and have seen Windows Vista before. It looks really nice for major GUI updates. Many people who have seen it wish to get Vista-style looks for their operating system. It might sounds stupid to say this since you all know what it is but just bear it

Vista Transformation Pack will transform your Windows user interface to ultimate Windows Vista alike looks that everyone will never notice it’s the same old Windows XP (or 2003).

Vista Transformation Pack gives to your Windows XP system the fresh and cool look of Microsoft's new operating system: Windows Vista. The pack changes most of the system icons, skins and toolbars and also adds new enhancements to your desktop such as a dock bar or a different system tray clock

You sure will be surprised if you hear this. From now on you can update Vista Transformation Pack without uninstalling and you can even integrate Vista Transformation Pack into Windows setup files. (Still experimental, though but most of them are fine enough to be implemented)

Here are some key features of "Vista Transformation Pack":

· Boot screen
    · Welcome Screen / Logon Screen
    · New msstyles files (visual styles)
    · New desktop and file icons
    · New toolbar icons
    · Progress Dialogs
    · Sounds scheme
    · System Tray icons
    · New Wallpapers
    · Windows Media Player Skins

What's New in This Release:

· Fixed pre-configuration specifications to improve performance (Removed unstable applications from list)
    · Fixed TrueTransparency's stability (some settings in skin causing input hook problems)
    · Fixed Visualtooltip configuration when user accidently deletes the configuration files in there
    · Removed backup files' status and put CPU model instead (obsolete checking)
    · Updated system files' status report to "Out of sync" and repairing system files...

Download: (Size: 27 MB)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Pass: softarchive.net

موفق باشيد.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من این نرم افزار رو دانلود کردم حتی اون فایل آپدیت به 8.0.1 رو هم که 1.5 مگابایت بود گرفتم و اجرا کردم و به ورژن 8.0.1 تبدیل شد .
    منتها مشکل اینجاست : اولا یک سری امکاناتش مثل sidebarو قاب شیشه ای دور صفحه و اینکه وقتی minimize میکنم دیگه اون برنامه رو مثل عکس بالا نشون نمیده . بار اول همه اینها بود و نکته دیگه اینکه این برنامه خودش taskbar مخصوص vista رو داره . برای من چرا نشون نمیده ؟؟؟
    به نظرتون اگه یه بار کلا ویندوز رو عوض کنم درست میشه ؟؟؟ البته خیلی وقته ویندوز رو عوض نکردم !!!
    سیستمم هم پنتیوم 4و 2.8 . رم 512. گرافیک 128 fx 5200 MSI.
    اگه سریع جوابمو بدید ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟
    منظور من بعضی از امکاناتی هست که تو عکس بالا هست که تو سیستم من بعضی از امکاناتش الان نیست . یک بار اینستال کردم بود ولی الان نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

11

آقا من این نرم افزار رو دانلود کردم حتی اون فایل آپدیت به 8.0.1 رو هم که 1.5 مگابایت بود گرفتم و اجرا کردم و به ورژن 8.0.1 تبدیل شد .
    منتها مشکل اینجاست : اولا یک سری امکاناتش مثل sidebarو قاب شیشه ای دور صفحه و اینکه وقتی minimize میکنم دیگه اون برنامه رو مثل عکس بالا نشون نمیده . بار اول همه اینها بود و نکته دیگه اینکه این برنامه خودش taskbar مخصوص vista رو داره . برای من چرا نشون نمیده ؟؟؟
    به نظرتون اگه یه بار کلا ویندوز رو عوض کنم درست میشه ؟؟؟ البته خیلی وقته ویندوز رو عوض نکردم !!!
    سیستمم هم پنتیوم 4و 2.8 . رم 512. گرافیک 128 fx 5200 MSI.
    اگه سریع جوابمو بدید ممنون میشم .
    آقا کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟
    منظور من بعضی از امکاناتی هست که تو عکس بالا هست که تو سیستم من بعضی از امکاناتش الان نیست . یک بار اینستال کردم بود ولی الان نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز شما یکبار ویندوزت رو عوض کن .بعد یکبار نرم افزار رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه یانه؟دقت کن

در تنظیمات تغییری ایجاد نکنی.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی تمام مشخصات عکس بالا رو داره ؟؟؟؟؟
    حتی Taskbar مشکی رنگ ؟؟؟
    برای شما همه این امکانات رو داره ؟؟؟
    ویندوزی که میخوام بریزم مدیا سنتر هست .
    ممنون .

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من که هر کاری کردم نصب نشد ارور میده:

حتی از دو جای مختلف دانلود کردم ، ویندوز هم عوض کردم اما نشد که نشد.........
    ورژن جدید Brico Vista Inspirate رو بذارید ممنون میشم.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

من که هر کاری کردم نصب نشد ارور میده:

حتی از دو جای مختلف دانلود کردم ، ویندوز هم عوض کردم اما نشد که نشد.........
    ورژن جدید Brico Vista Inspirate رو بذارید ممنون میشم.......
    منم همین مشکل شما رو داشتم.فکر کنم مشکل ا سیستم بود.چون همونو تو کامپیوتر دوستم تست کردم نصب شد. امروز می خوام ویندوز عوش کنم ببینم میشه یا نه.بهت جواب میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

اقا من تو pc دوستم نصب کردم ولی بعده نصب ویندوز هیچ تغییری نکرد.فقط یه آیکن wellcome center اومده رو دسکتاپ.میشه راهنماییم کنید چی کار کنم ؟ اصلا اگه ممکنه آموزش نصبشو بزارید ( با عکس )

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

ببینین بهتره windowblinds رو نصب کنین بعد از اولین restart بعد از نصب هیچ تغییری نمی بینین بعد تو welcome center می رین سمت راست پایین تیک آخری رو برمیدارین سمت چپ بیشترشو فعال کنین غیر از truetransparency که باید windowblinds رو انتخاب کنین (هنگام نصب vtp کلاسیک رو بزنین و third-party رو هم تیک بزنین و همه رو انتخاب کنین)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •