دكتر جان اگه كاملا درست باشه خودت ميدوني كه سريع تو سايت GSMArena معرفي ميشه (فعلا كه خبري نيست)نوشته شده توسط doctor_apachi2
![]()
پس منتظر ميمونم تا تو اين سايت ازش يه چيزايي برسه![]()
دكتر جان اگه كاملا درست باشه خودت ميدوني كه سريع تو سايت GSMArena معرفي ميشه (فعلا كه خبري نيست)نوشته شده توسط doctor_apachi2
![]()
پس منتظر ميمونم تا تو اين سايت ازش يه چيزايي برسه![]()
آقا مهدی.شما سایت خود سونی اریکسون رو قبول نداری؟
در ضمن این سری از گوشی ها که برای ژاپن ساخته میشن توی gsmarena معرفی نمیشن.
توی این لینک گوشی های دیگه این سری رو میتونین ببینین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم باقی مدلهاش:W43S , W42S, W41S
نوشته شده توسط hamed1297
چرا حامد جان من سايت سوني اريكسون رو قبول دارم اما اين لينك كه برات ميزارم ليست تمام محصولات سوني اريكسون هست كه اين مدلي كه دوستمون بهش اشاره كرده توي ليستش نيستنوشته شده توسط hamed1297
البته من سرچ كردم كه توي سرچ چيزي نشون نداد شما هم يه سرچ تو سايت اصلي بكن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر هم اين گوشي واقعا باشه توي ژاپن استفاده ميشه و اصلا طرفاي ايران كه نمياد مثل اون گوشي سوني كه ضد آب بود و مخصوص خود ژاپنيها هم ساخته شده بود (كوفتشون بشه)
بازم اگر براي ژاپنيها باشه بايد تو ليست Products شركت باشه![]()
موفق باشي![]()
آقا دوربینش چند مگه![]()
آقا مهدی ما مخلص شما هم هستیم.حرف شمادرسته.اگر این گوشی تولید بشه به ایران وارد نمیشه.نوشته شده توسط Mehdi_MaX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Mehdi_MaX
دوست من خودم اين لينك شما رو چك كردم اما سايت اصلي سوني sonyericsson.com هست شما اون لينكي كه گذاشتي آخرش يه jp اضافه شده كه مال Japan (ژاپن) هستنوشته شده توسط roozbix
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)