تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: چطور اینقدر فشردش کردن؟

داره خودمونی میشه H-Pianist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ..::Tehran::..

پيش فرض

برای منم همچین اتفاقی افتاده

باورتون نمیشه چند سال قبل فایل RAR ویندوز Longhorn رو با حجمه 1 MB دانلود کردم بعد از باز کردن اون حجمش شد

400 یا 500 MB

ظاهرا با WinRAR فشرده شده بود. . .آخرشم نصب نشد. . .ولی حرفه من فشرده سازیه. . .
    Last edited by H-Pianist; 29-11-2006 at 00:09.

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

H-Pianist ، اون فيك بود ،

mehraNz ، متوجه منظورم من نشدي ! من نميگم كه الگوريتم دست شركت هاي بازي سازيه الگوريتم فشرده سازي رو كه هر كسي نداره ...... يه سه چهار نفر ميان يه الگوريتم جديد مي نويسند و بعد يه آدم خر پول كه تشنه پوله مياد ازشون ميخره الگوريتم رو بعد مياد يه شركت ميزنه به اسم خواجه فشرده ساز كه اين شركت مياد يه نرم افزار به نامه خواجه آرشيور ميزنه كه شركت هاي ديگه ميان ازش مي خرند و ازش استفاده مي كنن نه اين كه الگوريتم رو بخرن .....

فکر می کنم این حرف یخورده غیر منطقیه مگه میشه الگوریتم فقط تو دست شرکتهای بازی سازی باشه و شرکتی که winrar رو
    درست کرده ازش بی اطلاع باشه؟
    خب اين شركت هاي فشرده ساز اين الگوريتم رو مي نوسند نه بازي سازي ! اصلا ميدوني الگوريتم يعني چي ؟ كه من هي دارم ميگم الگوريتم ...
    فکر کنم منظور شما برنامه هایی مثل director maker هستند که با کوچیک کردن size تمام عکسهای یک کلیپ اون کلیپ رو خیلی
    کوچیکتر از اندازه واقعیش میکنن که منظور من این هم نبود
    كاملا منظورم چيزه ديگه ايي بود ...

داره خودمونی میشه H-Pianist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ..::Tehran::..

پيش فرض

K053_lsh_kv90 عزيز. . .ممنون از راهنماييت

ولي در كل فكر ميكنيد بهترين برنامه فشرده ساز چيه؟
    Last edited by H-Pianist; 29-11-2006 at 11:19.

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

KGB Archiver

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز K053_lsh_kv90 اول از راهنماییت ممنونم ولی در مورد الگوریتم باید بگم که فکر نکنم در اين مورد اینطوری که شما گفتید باشه چون من از شرکتهای زیادی مثل دارینوس و امپرور و چند تا شرکت گمنام دیگه که اسمشون یادم نمیاد یه همچین سی دیهایی گرفتم فكر كنم يه روش خاصي هستش كه متاسفانه تا حالا از هر كسي پرسيدم بلد نبود
    در مورد kgb archivet من هم شنيدم كه خيلي زياد فشرده ميكنه ولي من يه فايل pdf رو با اين نرم افزار روي حالت maximum ميخواستم فشردش بكنم ولي بعد از 4 ساعت فقط چند درصد از عمليات فشرده سازيش انجام شد حجم فايل pdf هم فقط چند مگابايت بود ميشه بگي مشكل از كجاست

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10

سلام دوستان.
    در مورد برنامه هایی که فایلها را فشرده می کنند باید یک نکته رو بگم: این برنامه ها، فایلهایی را فشرده می کنند که ریشیو (Ratio) پایینی دارند. ریشیو، درصد حجم فایل پس از فشرده سازی، نسبت به حجم آن قبل از فشرده سازیست. مثلا اگر یک فایل با حجم 100 مگابایت و ریشیو 30% باشد، پس از فشرده سازی حجم آن 30 مگ می شود. برنامه ها و بازیهایی که فایلهای آنها ریشیو پایینی دارند، بخوبی فشرده می شوند. اصولا هر فایلی که بر مبنای یک فایل متنی باشد (مثلا فایلهای dll, htm, txt, ...) ریشیو بسیار پایینی دارد. اما فایلهای مالتی مدیا و عکس ریشیو بسیار بالایی (بالای 95%) دارند که به هیچ وجه فشرده نمی شوند.

نوعی از فایلهای AVI با قابلیت فشرده سازی زیر 5%
    این نوع فایلها با نوع فشرده سازی MS-CRAM یا Microsoft Video 1 هستند و رنگهای آنها بصورت 16bit است. از لحاظ کیفیت بسیار بالا هستند و پس از فشرده سازی نیز هیچگونه افت کیفیتی در آنها دیده نمی شود. من خودم 2.0 گیگابایت از این نوع ویدیو را با برنامه Uharc GUI فشرده کردم و بعد شد 120 مگابایت! یعنی ریشیو 6 درصد!!! (و البته بعد از فشرده سازی هیچ تغییری نکرده بود و سالم اجرا شد.)
    برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کار آن فیلمبرداری از مانیتور است، ویدیوهای خود را با این نوع فرمت ذخیره می کند.

این تاپیک هم اطلاعات جالبی در این زمینه داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

ولی بعضی از شرکتها مثل دارینوس هستند که هشت تا سی دی بازی رو توی یه سی دی میذارن
    نه برادر دارینوس عمری بتونی این کارا رو بکنه ! یعنی کاله این حرفا نیست که بخواد این کارا رو بکنه.
    جریان این بازیهای فشرده هم اینه که گروههایی هستند که وقتی یه بازی میاد میشینن این بازیارو با فشرده سازهایی مثه uharc فشرده یا به اصطلاح RIP می کنن. و شرکت های کپی کنی بازی تو ایران این بازیهارو دانلود کرده و فقط کپی میکنن .
    مثلا من just cause رو دانلود کردم با حجم 600 مگابایت

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دستت درد نكنه FEiZ جان خيلي جالب بود من نمي دونستم. اگه بازم از اين مطالب باحال مخصوصا درباره فايلهاي تصويري و نحوه كوچيك كردنشون داري بگو.
    نوشته شده توسط Nvidia
    نه برادر دارینوس عمری بتونی این کارا رو بکنه ! یعنی کاله این حرفا نیست که بخواد این کارا رو بکنه.
    پس ديگه عمرا كار من نيست درسته؟
    اينطور كه شما گفتيد مثل اينكه برنامه نويسي نياز داره ميشه لطفا يكمي بيشتر توضيح بدي و بگي كه ايا ميشه رفت تو اين كار ؟

داره خودمونی میشه new_sra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

منم خيلي دوست دارم بدونم اينا چه كار مي كنن ولي به اين نتيجه رسيدم كه هيچ كاري نمي كنند فقط از ترفند هاي فشرده سازي استفاده مي كنند و مهمتر از همه فايل ها خودشون قابليت يا استعداد فشرده سازي رو دارن و يا علمي تر بگم كدهاي شبيه زيادي دارن
    من يه فايل دارم 858 كيلوبايته
    وقتي آن رارش مي كني ميشه 2 گيگ

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان چرا تاپيك خوابيده؟؟؟ يعني هيچ كس جواب اين سوالها رو نميدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •