البته فرانت پيج به نظر من فقط بدرد کارهاي فوق العاده سبک ميخوره چون اولا مثل هميشه طبق انحصار طلبي مايکروسافت يه سري کاراي مخفي روي صفحات انجام ميده که مشکل سازه بعد هم کسي که ادعا ميکنه سايت طراحي ميکنه حداقل بايد چهار تا خط html بفهمه
البته فرانت پيج به نظر من فقط بدرد کارهاي فوق العاده سبک ميخوره چون اولا مثل هميشه طبق انحصار طلبي مايکروسافت يه سري کاراي مخفي روي صفحات انجام ميده که مشکل سازه بعد هم کسي که ادعا ميکنه سايت طراحي ميکنه حداقل بايد چهار تا خط html بفهمه
سلام پيمان جان
شما مي توني يك سيستم مديريت سايت براي خودت نصب كني
و راحت مطلب بفرستي توي سايت
اين كار خيلي متداوله
موفق باشي
بله؟؟؟؟فرانت پيج به نظر من فقط بدرد کارهاي فوق العاده سبک ميخوره چون اولا مثل هميشه طبق انحصار طلبي مايکروسافت يه سري کاراي مخفي روي صفحات انجام ميده که مشکل سازه
به حق چیزای ندیده و نشنیده!
سلام دوستان
پيمان جان !!!
همين الان نگاه كن ببين از چه سيستم عاملي داري استفاده مي كني
و چقدر پول براش پرداخت كردي
همين !!!!
موفق باشي
محسن
اگر منظور شما کيفيت محصولات مايکروسافته ، من نگفتم تمام محصولاتش بدرد نخورن انصافا توي زمينه سيستم عامل خيلي قويه ولي اين دليل نميشه که تمام محصولاتش رو تحسين کنيم.
شما يه صفحه استاتيک با فرانت پيج بساز ( بدون کد نويسي ) و اونو توي IE و FireFox باز کن ميبينين که من چي ميگم.
قضیه اون کارهای مخفی چی بود ؟
از حرفت خوشم اومد ، اما از نظر امنیتی و ... ضعیف ترین سیستم عامل هست!اگر منظور شما کيفيت محصولات مايکروسافته ، من نگفتم تمام محصولاتش بدرد نخورن انصافا توي زمينه سيستم عامل خيلي قويه ولي اين دليل نميشه که تمام محصولاتش رو تحسين کنيم.
من که خودم از امروز به لینوکس میخوام کوچ کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)