شما چی دارید میگید گوشی آنتن میگیره نه میده که از واژه ی انتن دهی و خط دهی استفاده میکنید
من خودم سامسونگ و نوکیا و سونی رو تست کردم همشون یکی بودن
شما چی دارید میگید گوشی آنتن میگیره نه میده که از واژه ی انتن دهی و خط دهی استفاده میکنید
من خودم سامسونگ و نوکیا و سونی رو تست کردم همشون یکی بودن
به نظر من هم عدم آنتن دهي 95 درصد مال شبكه هست (البته فقط تو ايران) و 5 درصد هم برميگرده به گوشي
به نظر من هم ديگه منطقي نيست كه بگيم فلان گشي آنتن دهيش خوبه فلان گوشي بده
چون تمام شركتها كه الآن در حال رقابت هستن ديگه نميان آنتن دهي گوشي كه واقعا مهمه رو براش برنامه ريزي نكنن و گوشيهايي رو به بازار بدن كه مشكل آنتن دهي داشته باشه البته گوشيهاي قديم مشكل پرش آنتن رو داشتن ولي تو مدلهاي جديد تو تمام برندها ديگه اين مشكل وجود نداره و اگر هم داشته باشه مچ نبودن اون گوشي با شبكه داخلي خودمونه
حرف شما كاملا درسته . تمام شركت ها دارن با هم رقابت مي كنن تو همه بخش ها ولي اونا نمي تونن گوشاهشون با شبكه هاي تمام كشورها وفق بدن. مثلا موتورولا v3i که تو ایران نسبتا خوب انتن میده تو فرانسه بیرون از چهارچوب دیوار جواب نمیده
و از کار میفته...
بله موافقم ولي عدم وفق دادن با شبكه هاي يه كشور نميتونه براي يه گوشي يا برند عيب محسوب بشه چرا ؟ چون هر كشوري مياد بر اساس شبكه كشور خودش گوشي رو طراحي ميكنه اين شبكه ما هست كه اگر بتونه جوري طراحي بشه كه با تمام گوشيها بتونه خوب كار كنه البته اگه امكان پذير باشه
حالا تو ایران چه گوشیهایی نمی تونن با شبکه ایران خودشونو وفق بدن
من شنیدم شبکه ایران برای گوشیهای نوکیا برنامه ریزی شده
درسته؟
حالا تو ایران چه گوشیهایی نمی تونن با شبکه ایران خودشونو وفق بدن
من شنیدم شبکه ایران برای گوشیهای نوکیا برنامه ریزی شده
درسته؟
اصلا اينطور نيستنوشته شده توسط samsung_d600
يعني هنگام خريد گوشي آنتن دهي براي شما مهم نيست و كشكه؟
شما ميتوانيد فقط چند روز دي600 خود را كنار بگذاريد و يك كوشي نوكيا 6600 استفاده كنيد تا ببينيد كشكه يا ماسته؟
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
آره درسته.ولی به نظر من خیلی از شرکت ها می دونن که محصول شون تو کشورشون زیاد خریدار نداره و بیشتر به فکر صادرات هستند![]()
نوشته شده توسط Moda
در ایران بیشتر گوشی ها جواب می دن بر عکس بعضی از کشور ها ولی بین این همه محصولات در ایران باید ببینی
کدام سطح بیشتری رو تحت پوشش قرار میده. اونی که معلومه اینه که نوکیا یکی از گوشی هایی است که تو ایران خوب جواب داده و در کنار اون سونی اریکسون موتورولا و ... تونستن رقابتهای خوبی کنن. و یواش یواش دارن به بازار یکسان در ایران میرسن.
آقا من به خدا امتحان کردن ( این هزار بار )نوشته شده توسط mohsen_sniper
6600 که هیچی 6630 و 6230 و 6670و3230 و 3220 و پن تک و ال جی و .... همه یکی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)