به به مستر جان نبودي مدتي پيغام خصوصي دادم جواب ندادي در مورد مترجم پارس من چون دانلودش نكردم اطلاعي ندارم تو سايتش مي گم يه چيزايي نوشته بود من درست نخوندم واسه همين گفتم ممكنه تو ايكس پي اجرا نشه !ورژن2.1مترجم پارس تو اکس پی اجرا میشه ....
به به مستر جان نبودي مدتي پيغام خصوصي دادم جواب ندادي در مورد مترجم پارس من چون دانلودش نكردم اطلاعي ندارم تو سايتش مي گم يه چيزايي نوشته بود من درست نخوندم واسه همين گفتم ممكنه تو ايكس پي اجرا نشه !ورژن2.1مترجم پارس تو اکس پی اجرا میشه ....
سلام ایوان
این نسخه که شما داری رو xp هم اجرا میشه؟ یکم راجع به ورژنش توضیح بده لطفا.
متن تخصصی هم ترجمه میکنه؟
اگر زحمتشو واسه ما هم بکشی جبران میکنم.....یه سر هم از طرفت میرم حافظیه جاتو خالی میکنم!!!!!
ساشا جان شما هم لطفا ادرس رو پيغام خصوصي بدين و لطف كنين بگين كه روي دي وي دي باشه با سي دي (من دي وي دي رو پيشنهاد ميكنم).اين ورژن به صورت كامل روي Xp كار ميكنه و هيچ گونه مشكلي نداره.در ضمن ايني كه من دارم رو خودم ننوشتم كه ميگيد ورژن شما.نسخه ي اورجينال هست ولي به همراه كرك نرم افزاري كه خيلي سادس .يه ستاپ هست شما نصبش ميكنيد(بعد نصب خود برنامه ي پارس) برنامه اجرا ميشه.در واقع عين اين فايلهاي كرك شده هست كه جانشين ميكنيد و برنامه فول ميشه.هيچ مشكل و سر در گمي نداره
آقا من اصلش رو خریدم یه موقع خر نشی کرک شده ش رو بگیری یا از این دودره بازی ا برو اصلشو بخر حالشو ببر
تاپیک پاکسازی شد
بر اساس قوانین انجمن خرید و فروش ممنوع هست
مخلصیم
اصلش چنده قيمتش جهت اطلاع مي پرسم ؟!؟آقا من اصلش رو خریدم یه موقع خر نشی کرک شده ش رو بگیری یا از این دودره بازی ا برو اصلشو بخر حالشو ببر
جاوید جان 265 تومان ناقابل ..البته 38 رشته کامل ... فرقی هم نداره ورژن کرک شدش با ورژن اصلش .. من جفتشو دارم ...
به هر در من هم این مترجم رایگان میدم ..اما فعلا سرم شلوغه ... کمی خلوت تر شد هر کس خواست تنها ادرسشو لطف میکنه و صاحب مترجم میشه ....
یا علی
با تشکر از ایوان عزیز
آقایون ببخشید من این دو تا فایل رو یادم رفته بود از مترجم بذارم مربوط به قفلش
جای ستاره ها هم که گفتم چی بذارید فقط حرف M رو بزرگ وارد کنید اگه تو باز کردن لینک ها مشکل دارید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا کسی هست سی دی های مترجم پارس رو به من بده؟؟
برات ميل زدم
برو ميلتو چك كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)