یواش تر برید ما هم بفهمیم بابا
اصلا این سیستم چه طوری کار میکنه که اسپیکر مخصوص می خواد؟
:arrow: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
یواش تر برید ما هم بفهمیم بابا
اصلا این سیستم چه طوری کار میکنه که اسپیکر مخصوص می خواد؟
:arrow: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
zitanix جان تا اونجایی که من می دونم این یه صدایی ایجاد می کنه که گوش انسان نمی تونه بشنوه ولی حشره ها می شنون و از این صدا بدشون میاد و از اون مکانی که این صدا پخش می شه می رن
صدایی با این ویژگی که انسان نتونه بشنوه باید بین 10 به توان - 12 و 1 w/m*m باشه
حالا این برنامه صدایی بیشتر تولید میکنه یا کمتر
می دونم شاید کسی جواب این سوال رو ندونه ولی نویسندش حتما می دونه دیگه
:arrow: :mrgreen:
سلام
این نرم افزار صوت هایی با بسامد هایی کمتر از 20 هرتز تولید می کنه که گوش انسان قادر به شنیدین آنها نیست ... البته فکر نکنم این نرم افزار کار خارق العاده ای انجام بده ... همون طور که مافیا جان اشاره کردند مشابه این نرم افزار برای گوشی های موبایل هم هست ... البته این نرم افزار این امواج رو از طریق اسپیکر های کامپیوتر منتشر میکنه و نیاز به اسپیکر های مخصوص نداره ... در ضمن این امواج از نوع امواج میکانیکی هست و به هیچ وجه به بدن آسیب نمی رسونه ... در پایان باید عرض کنم که این نرم افزار با انتشار این امواج پشه ها رو از بین نمی بره بلکه فقط اونها رو از اطراف کامپیوتر دور میکنه !!
البته در پایان یه نکته خیلی جالب رو اشاره کنم که اولین بار این تکنولوژی در هندوستان استفاده میشد و اونهم برای فیل ها ( البته با دستگاهایی که هندی ها ساخته بودند و با اون فیل هاشونو راهنمایی میکردند ) :lol:
ممنون
اصلن اين نرم افزاره چه جوري باز ميشه؟
ويژوال بيسيك رو نصب كن اجراش كن
تو سيستم تري نيگاه كن
پيمان از شيراز
با سلام من فايل exe رو ساختم upload كردم اينجا البته با اجازه internet1نياز به نصب VB هم ندارين يه كله اجراش كنيد بقيش رو خودتون ميبينيد ولي اين آدمم فراري ميده چه برسه پشه . ولي دست نويسندش درد نكنه خيلي زحمت كشيده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saman_uv, جان باهات موافقم صداش خیلی ناجوره.
آدميزاد از دست اين صدا راحت نيست چه برسه به پشه هاي بيچاره. فكركنم پرده گوششون تا حالا پاره شده باشه![]()
خوب ادم اگه صدای اسپیکر رو ببنده چی تاثیرش از بین میره :?:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)