تایید میشهنوشته شده توسط sinasignal
![]()
منم همین کار رو می کردم![]()
آخ چی میشه ترکیب این 2 تا بازی![]()
تایید میشهنوشته شده توسط sinasignal
![]()
منم همین کار رو می کردم![]()
آخ چی میشه ترکیب این 2 تا بازی![]()
دكتر جان باحال با ح جيمي است عزيزم!نوشته شده توسط Doctor.Freeman
به كتاب سوم دبستان مراجعه شود!
تقاضا ميكنم تايپك رو در مسير خودش نگه داريد...ممنونم...
من هم دوست داشتم کل تهران رو عین واقعیت مثل gta میساختم با تمام ترافیکش طوری که اگر بزرگراه همت رو پیاده میرفتم زودتر میرسیدیم
ولی اگر میشد بازی سیمز رو با pes ادغام میکردیم بهتر میشد یعنی یه سیمز فوتبالی
من اگه مي تونستم همون سناريو بازي رو كه شيش ماه پيش نوشتم مي ساختم :(
من یک Mortal Kombat Armageddon دیگه میساختم که بخش فوتبال رو هم داشته باشه یعنی هر نفر یازده جنگجو برمیداشتو بازی میکرد البته یک جلیغه هم هر تیم داشته باشند که بفهمند کی برای کدوم تیمه در ضمن هرکس حرکات خودش رو میزد تو فوتبال البته برای PC درست میکردم
در ضمن فکر ساختن بازی Shaolin Soccer ( فوتبال شائولین ) هم اندیشه جالبیه البته بازم برای PC
من یه بازی میساختم مثل dmc3 البته با یه گرافیک و کنترل بهتر وبرای pc ,3ps,xbox میساختم
یک بازی میسازم که اولاً اکشن باشه . بعدشم مثل GTASA در شهر آزاد بتونی بری و ماشین سواریشو مثل NFSMW میساختم و واسه تیر اندازیش از حرکات آهسته El Matador و Max Payne استفاده میکردم و ماموریت هاشو مثل مثل خود GTASA و اسلحه هاشو مثل Punisher (منظورم 2 اسلحه همزمان!) بعد واسه کنسول Wii میساختم . ولی این بازی رو میتونید در 20 سال آینده بازی کنید اون هم در ایران!
خب من خودم میرفتم یه بازی مثل هیتمن و اسپیلگتر سل میساختم و خداییش هم روی گرافیکش کار میکردم طوری که فقط با 8800 جی تی بیاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)