نوشته شده توسط javid_blogsky
توي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.
من كه اصلا اين حرف شما رو قبول ندارم.
توي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.
من كه اصلا اين حرف شما رو قبول ندارم.
قربونت ولی فکر می کنم 70 درصد بچه ها گوشی خودشون رو تبلیغ می کنننوشته شده توسط gorgnamaa
![]()
خوب این درسته که دارن راهنمایی میکنن ولی بعضی وقتا دوستان خیلی تعصب به خرج میدن .که این خودش کارو خراب میکنه .خوب این چه منفعتی داشت.خوب نوکیا این گوشی رو زده که زده خوب فردا سونی هم یکی مثل این میزنه پس فردا سامسونگ میپره وسط و باز اوضا به هم میریزه .خوب بو د به جای کل کل زدن فقط به این تاپیک به عنوان یه خبر نگا میکردین .باور کنید کل کل زدن تو ای موضوع ها فقط وقت تلف کردن هستش .بهتره به چند تا تاپیک مم که در مورد مشکل با گوشی ها هستش و یا درخواست راهنمایی هستش جواب بدین.نه این که اینجا کل بزنید و ارزش تاپیک رو از بین ببرین.
حرفتون حسابه .
100 در صد حق با شما 2 نفره .
كل كل كردن ارزش نداره . منم ميگم تو همين كلوپ يه تاپيك راهنمايي خريد گوشي بزنيم fabod_ h & rami_hemi & m_etallic_a & metal_militia & nel & kolang هم كه استادن به همراه من كه شاگرد همتون هستم , هستيم . اينجوري اين كلوپ بدرد بخور ميشه .
اگه موافقيد اعلام كنيد .
من که موافقم خیلی هم خوشحال می شم که به دوستام کمک کنمنوشته شده توسط gorgnamaa
من که شاگرد شمام ولی 120٪پایه ام
یه راهنمایی اصولی !!!!!!!!نه حرف مفت زدن و الکی طرفداری کردن
همچنینی کلنگ جان نبود و810 تو اصفهان .ایراد از سونی نیست اصفهان خیلی .....
دوما اصفهانی جماعت فقط و فقط ظاهر بین هست و چیز گنده و بزرگ دوست داره !!!!!!!!!!!!
ببخشید ها
نوشته شده توسط metal_militia
اینو گفتم که اون دوستمون بفهمه ایران فقط تهران نیست و ایرانی هم فقط خودش و دوستاش
آخه خیلی حرف خنده داری زد
آهان پس فهمیدیم که گوشی نوکیا گندس و ضایع و سونی توپهپس مال همینه که سونی فروشش 1 سوم نوکیا هم نیست
احتمالا همه مردم دنیا مثل اصفهانیا از چیزیای ضایه خوششون میاد. پس ایول به اون چند نفری که میرن و سونی میخرن. چون واقعا گوشی با حالی رو خریدن. چه سلیقه ای. معلومه که گوشی شناسنا
در ضمن
این مسئله به اصفهان و بقیه شهرها ربطی نداره. اگه هم میبینید که تهران سونی زیاده واسه ایه که پایتخته و نمایندگی و مرکز فروش همه گوشیها اونجاس. و الا اصفهانی ها گوشی شناس تر از تهرانیان(باز داری کل میندازیا
)
Last edited by Kolang; 14-11-2006 at 16:40.
عزیزم اتفاقا زیادی روش حساب باز کردن که پیدا نمی شه نایاب شده تا می آد همه می خرن تموم می شهتوي بازار اصفهان(منظورم احمد آباده) كه بري اگه مثلا و810 بخواي بايد يه عالمه بگردي تا از هر 3 4 تا مغازه يكيش داشته باشه. حداقل اينو ميدونم كه توي اصفهان كسي سوني رو حساب نميكنه.
من كه اصلا اين حرف شما رو قبول ندارم.)))))))))
ببخشید من کجای حرفم نوشتم ایران فقط تهرانه ؟!؟ و فقط منو دوستام ایرانین !! من فقط می خواستم نظرم رو طنز آمیز بگم که شما بد برداشت کردید !اینو گفتم که اون دوستمون بفهمه ایران فقط تهران نیست و ایرانی هم فقط خودش و دوستاش
آخه خیلی حرف خنده داری زد
جواب این قسمت از حرفتون این دوستمون خوب گفتنآهان پس فهمیدیم که گوشی نوکیا گندس و ضایع و سونی توپه پس مال همینه که سونی فروشش 1 سوم نوکیا هم نیست احتمالا همه مردم دنیا مثل اصفهانیا از چیزیای ضایه خوششون میاد. پس ایول به اون چند نفری که میرن و سونی میخرن. چون واقعا گوشی با حالی رو خریدن. چه سلیقه ای. معلومه که گوشی شناسنا
داداش نوکیا 20 ساله داره موبایل می زنه
سونی اریکسون 5 سال اومده رو کار
توی این 5 سال اون قدر خوب کار کرده که نوکیا به وحشت افتادهخیلی ببخشید انگار شما کلا با تهرانی ها مشکل دارید !!!منم ادعا گوشی شناسی نکردم در اینکه گوشی های نوکیا تو بازار بیشتر از سونی اریکسون هم هستن هیچ شکی نیست ولی همیشه بیشتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست الان تو خیابون پیکانم بیشتر از ماکسیماست این دلیل می شه که پیکان بهتره !!!این مسئله به اصفهان و بقیه شهرها ربطی نداره. اگه هم میبینید که تهران سونی زیاده واسه ایه که پایتخته و نمایندگی و مرکز فروش همه گوشیها اونجاس. و الا اصفهانی ها گوشی شناس تر از تهرانیان (باز داری کل میندازیا )
نه عزيز من. واسه چي بايد با تهرانيها مشكل داشته باشم؟
اين صحبت ها فقط در جواب صحبت هاي متال بود. سعي كردم با لحن خودشون صحبت كنم![]()
داداش من که اینو میگم شوخی کردم به دل که نگرفتی
من هم اصلیتا اصفهانی هستم !!!!!!!!
سوم امار فروش رو ول کن نوکیا داره نون 15 سال کار کردنشو می خوره !!و سونی بد بخت هم تازه 3ساله گوشی داره تولید می کنه(نه 5 سال)
Last edited by metal_militia; 15-11-2006 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)