این گوشی بهترین گوشی موزیک انتخاب شدهنوشته شده توسط hamed1297
بهترین گوشی عکاسی هم K800
و بهترین اسمارت فون هم P990
یعمی همش سونی اریکسون![]()
این گوشی بهترین گوشی موزیک انتخاب شدهنوشته شده توسط hamed1297
بهترین گوشی عکاسی هم K800
و بهترین اسمارت فون هم P990
یعمی همش سونی اریکسون![]()
دوستان شرمنده كه يه كم دير به دير سر مي زنم ......
يه چيزي توي P990 كشف كردم كه كاملا صداي كمش رو فراموش كردم....
بايد خدمتتون عرض كنم كه P990 داراي سيستم Wireless LAN هستش يعني خدمتتون عارض بشم كه مثل آب خوردن ميتوني روي خط اينترنت بي سيم هر جايي كه اين سيستم رو داشته باشه بري... همين ديروز رفتم جلوي بانك كشاورزي...و مثل آب خوردن تو سه صوت خط اينترنتشون با نام خوده بانك رو تو موبايل داشتم ....
اگه كسي اطلاعات بشتري در مورد اين سيستم داره بگه.... ممنون ميشم
آقا یه فکر برای صدای p990 بردارین...
خیلی ضعیفه...
نمیشه یه کارش کرد؟؟؟
يكي از كاربرد هاش اينه كه شما ميتوني از اين سيستم در جا هايي كه مثلا اينترنت بيسيم دارند استفاده كني و كانكت بشي مثلا هتلها و ...
یکی از بچه های فروم persiantools اومده بود صدای یک MP3 رو بالا برده بود و ریخته بود روی گوشیش.و میگفت که به راحتی اسپیکرش جواب داده.این نشون میده که به صورت نرم افزاری این محدودیت صدا براش ایجاد شده.
یعنی صداش از دبلیو 810 هم کمتره؟؟چه عجب یه گوشی گیر اوردیم از گوشیه خودم صداش کمتر باشه....اخ جووون!!!اما اره ها میگن این 850 خیلی خفنه....اره حامد جوووووووون؟تو هم تو کفش هستی مثل من؟پس کف می کنییییییم
![]()
Last edited by mostafa_khan; 21-01-2007 at 15:11.
اگه ميشه در مورد Wireless LAN بيشتر توضيح بديد.
يعني اگر من برم كناره هر بانكي ميتونم ازش استفاده كنم؟(گوشيم ان 91 است)
آره.امروز رفتم بوی یه مغازه و یه مقدار باهاش ور رفتم.البته خاموشاره حامد جوووووووون؟تو هم تو کفش هستی مثل من؟این سیستم اسلایدیش خیلی عالی کار میکنه.خیلی نرم و روان هست.
صداش هم میگن بلند و با کیفیت هست.کلا توپه.
قیمت 420
جوووووووون![]()
![]()
![]()
اول اینکه بایدگوشی شما WiFi داشته باشه و فکر کنم برای استفاده باید رمز عبور داشته باشین.همینطوری فکر نکنم بشه.اگه ميشه در مورد Wireless LAN بيشتر توضيح بديد.
يعني اگر من برم كناره هر بانكي ميتونم ازش استفاده كنم؟(گوشيم ان 91 است)
Last edited by hamed1297; 22-01-2007 at 00:46.
سلام بیبینید صدای کا 300 پیشه پی990 سالاره در این حد بگیرو برو تا آخرش
اخه من از صدای910 واقا راضی بودم ولی اینجوری که بچه ها میگن دارم میترسم اخه می خوام بخرمش از کسانیکه این گوشی رودارن خواهشمئکنم کمکم کنن ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)