دوست عزيز اول اينكه دستت درد نكنه كارت خيلي جالبه ، دوم هم اين كه آيا ممكنه آموزشش رو به طور كامل بدي ؟نوشته شده توسط pixeldesign
دوست عزيز اول اينكه دستت درد نكنه كارت خيلي جالبه ، دوم هم اين كه آيا ممكنه آموزشش رو به طور كامل بدي ؟نوشته شده توسط pixeldesign
آقا وحيد سلام
خداييش كارات قشنگه
فقط يه خواهش دارم ميشه اگه بشه حالت آموزشي بديد كه مثلا اين رنگ بنديا و .. خوبن تا ما تازه كارا هم ياد بگيريم
من كه خيلي دوست دارم حرفه اي شم
راست اش رو بخواي سه سال دارم كار مي كنم با اينا ولي هنوز راضي نيستم
مرسي
با سلام خدمت دوستان
ستاره جان و Bow جان عزیز مرسی از اینکه پست دادین و راضی کننده بوده، ما خودمونم هنوز آماتوریم و اینم بگم تو چند تا پست قبلی گفتم فایل اول همونی که ستاره جان گفتن خیلی سادس و به دست آوردن ترکیب بندی رنگ آموزشی نیست و به نظر من آدم خودش باید این رو به دست بیاره من که خودم این طوری یاد گرفتم و مطمئن باشین با تلاش و علاقه اگه انجام بدین این کارو و به عنوان یه حرفه نه تفریح بهش نگاه کنین حتماً مووفق می شین در مورد آموزش این کارا حداقل از 20 30 تا لایه تشکیل شده ولی چشم باز سعی می کنم اگه فرصت بشه آموزششون رو هم بزارم براتون.
منم همينطور
ثانيه شماري مي كنم
اگه به امضام نگاه كنيد اولين سايتي كه طراحي كردم .البته داره عوض ميشه چون كلا قراره دايناميك شه.نظرتتون بگيد استاد ممنون ميشم.
با سلام خدمت دوستان
با اين مشغله كاريف چشم سعي مي كنم زودي آماده كنم وشرمنده دوستان نشم.
Bow جان وب سایت شمام قشنگ بود مرسی دستتون درد نکنه و یه نکته اینکه من هنوز خیلی مونده استاد بشم، به نظر من همون وحید بگین بهتره.
این وب سایتم از کارای اول من هستش البته خیلی ساده و مبتدی چون تو فلش هنوز خیلی مبتدیم.
وب سایت تولیدی خودمونه D: آقا تبلیغات نکنین P:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ! وحيد جان چه سايتي ! خيلي ديزاينش قشنگه ! واقعا كارت زيباست .نوشته شده توسط pixeldesign
شما هم تو كار ديزاين سايت وارد هستي و هم تو كار صنايع دستي ( چرم ) !
واقعا خيلي هنرمندي
آقا وحيد سلام
بابا اگه اين كارا حرفه اي نيست و مبتدي پس كاراي ما چين؟
خيلي باحال بود خوشم اومد
منتظر آموزش هم هستيم
وحید جان سایت قشنگی شده ولی رو فلشش باید بیشتر کا ر بشهنوشته شده توسط pixeldesign
مرسی![]()
سلام وحيد جون ميشه اموزش طراحي اين عكسو بگي خيلي باحالنوشته شده توسط pixeldesign
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)