بعضي از بچه ها 730 گرفته بودن راضي بودن روشنايي تصويرش هم بد نيست...نوشته شده توسط shazdeh23
بعضي از بچه ها 730 گرفته بودن راضي بودن روشنايي تصويرش هم بد نيست...نوشته شده توسط shazdeh23
LG F 700 P بهترهنوشته شده توسط shazdeh23
تا رزولاسیون بیشتریقبول میکنه
1920*1440
نوشته شده توسط william
ممنونم از راهنماييت ويليام عزيز.
ولي متاسفانه من هر چي دنبال مانيتور كره اى گرديدم پيدا نكردم و واقعآ بازار و انتخاب مشتري در ايران در زمينه ى مانيتور خيلي محدوده و واقعآ جاي تاسف داره![]()
نوشته شده توسط william
ممنونم ويليام عزيز.
ولي من هر چي توي بازار دنبال مانيتور كره اى گرديدم پيدا نكردم.
و واقعآ جاي تاسف داره بازار ايران كه يك خريدار مجبوره كه فقط 2يا 3 مارك از اين همه مانيتور در دنيا انتخاب كنه كه واقعآ يك خريدار محدوديت زيادي داره در زمينه خريد مانيتور...![]()
دوست عزيز بهترين گزينه همون LG F700 P در ایران هستنوشته شده توسط shazdeh23
قیمتش هم 160 تومان من دارم ایرانیه ولی خیلی از سامسونگ شفافتره
وتا رزولاسیون بالا خوب جواب میده
1920*1440
بچه ها ميبينيد چه بدبختيه؟ امروز رفتم واسه خريد مانيتور Lg F700p . هر جا رفتم پيدا نكردم! مي دونيد چرا؟
آخه ديگه توليد نمي شه! فقط يك جا داشت اونم ميگفت 1750000 ريال. تازه مي گفت 3---4 روز ديگه بيا ببر مانيتور رو تا سفارش بدم!
عجب بازاريه اين بازار مانيتور.............
بچه ها يه سوال دارم. مانيتور سامسونگ كدوم مدلش جديدتر به بازار اومده؟ Mb1796 یا Mb17980 ?
آخه هر دو مدل مشخصاتش یک جوره!
سلامنوشته شده توسط shazdeh23
همیشه یکاری کن مثلا دنبال مانیتور الجی هستی بهترین کار این که بدفتر مرکزیش زنگ بزنی هر اطلاعاتی که خواستی در اختیارت می زارند حتی چندین نمایندگی به شما معرفی می کنند که نزدیک به منزل شما باشه از لحاظ فنی هم هر سوالی که داشته باشی در اختیارت می زارند همان ادرسی که برات گذاشتم قسمتی داره بنام ارتباط با ما شمارش بر دار زنگ بزن ببین دیگه تولید نمی شه!
اما راجب به 2 مدل سامسونگ من باز لینک میزارم تمام مشخصات مانیتورهای سامسونگ می تونی ببینی اما 17980 فرکانس افقیش 96 و بیشتر از مدل 1796 و قیمتش 3-4 بیشتر تماسش هم هست نهایت یه زنگ می زنی از نزدیک هم یه مقایسه می کنی. توکل بر خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)