کسی می دونه الآن قیمت دقیق p5w dh چقدره ؟
کسی می دونه الآن قیمت دقیق p5w dh چقدره ؟
کسی نمیدونه قیمت p5w dh الآن چقدره ؟
پس اون 250 تومنو از كجا آوردي؟ اصلا ببين موجود هست يا نه؟نوشته شده توسط mehdi_14_pesarekhoob
فک نکنم موجود باشه یکی خریده بود 270 .....نوشته شده توسط Mezzo
شما همون DS4 ya DQ6 بگیر در ضمن نمونه های ایسوس هم حرف نداره،فقط چیپ 975 نگیر،درسته قویتره،ولی خوب فک نکنم به اندازه 965 کارایی داشته باشه...
سلام ...
من مدت ها دنبال Asus P5W DH Deluxe بودم اما متاسفانه نتونستم پیدا کنم ... اگه شما پیدا کردی به نظر من اصلا شک نکن ! بهترین انتخاب همینه ... اما ممکنه گیر نیاد ( بیشتر محصولات Asus که یه دفه تو بازار ایران زیاد می شن ساخت چین هستن نمی دونم چینی این اومده یا نه که البته من خودم عملا دیدم فرقی نداره)
اگر این مورد رو گیر نیاوردی بزن تو کار P5B Deluxe یا Gigabyte GA-965P-DQ6 که البته این دوتا زیاد فرقی ندارن فقط می شه گفت Asus خیلی بهتر از Giga به BIOS هاش می رسه ... در ضمن تو BIOS جدید p5b دیدم که CrossFire هم اضافه شده (البته 16/4 نه 8/8 )
در ضمن GA-G1975X Gigabyte نمی تونه Core 2 Duo رو ساپورت کنه ... ( برای اون دوست عزیز که اشتباه میگه : یه سر به CPU Support List همون لینکی که دادی بزن ... برای همین میگم BIOS آپدیت کردن گیگا مشکل داره!)
حامد
Last edited by powered_by_xanax; 16-11-2006 at 17:35.
اگه باشه به احتمال زياد تايواني هست ( مشابه مدل هاي گرون قيمت ديگه ايسوس)
يك نكته در مورد P5B Delux بگم كه چيپست اون G965 هست! كساني كه دارند مي تونن
با نرم افزار Intel® Chipset Identification Utility امتحان كنند ( مال من كه اينطوريه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين كلا چيپست 965 ويا بهتر بگم پل جنوبي اون يعني ICH8 Family داراي IDE نيستند
بنابراين در برد هاي مربوطه از چيپ jmicron sata+IDE controller استفاده ميشه كه
cd هاي bootable اونو شناسايي نمي كنند ( Hiren's Boot CD , Knoppix , ...) بنابراين بايد فعلا
فعلا به همون فلاپي يا فلش اكتفا كرد. ضمن اينكه jmicron با هر بار بالا اومدن سيستم 5 ثانيه صرف
شناسايي ديوايس هاي متصل شده مي كنه كه كمي آزاردهنده هست و تغييرش هم نميشه داد.
بنظرم اين چيپست بيشتر مناسب زماني هست كه كل درايو هاي نوري مجهز به اينترفيس ساتا بشوند.
در مورد crossfire هم بايد بگم كه در بايوس جديد P5B Delux اين قابليت اضافه شده ولي قدرت اون مثل
975X نيست. چون در P5B Delux دو كارت گرافيك با سرعت 16x و 4x كار مي كنند ولي در 975x هر دو
با سرعت 8x كار مي كنند كه كارايي بالاتري داره.
نكته ديگه اينه كه P5B Delux بهد از هر بار تغييرات در بايوس بمنظور اوركلاك، با خروج از بايوس بمدت 2-3
ثانيه بكل خاموش ميشه و مجددا روشن ميشه حتي بعضي وقتها در سيستم اوركلاك شده هر بار ريست
كردن اين وضع رو بوجود مياره. خود ايسوس توضيح داده كه اين طبيعيه و بخاطر محدوديت چيپست 965 هست.
در كل بنظر من گرفتن يك برد معمولي و صبر كردن تا رسيدن سري Nforce 6xx هم ميتونه فكر خوبي باشه.
Last edited by Mezzo; 16-11-2006 at 21:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)