mehdi_best, جان :
واقعا لطف کردی که لینک گذاشتی. مراتب قدردانی ما را پذیرا باش![]()
mehdi_best, جان :
واقعا لطف کردی که لینک گذاشتی. مراتب قدردانی ما را پذیرا باش![]()
آقا مهدي دستت درد نكنه !
خسته نباشي
پيمان جان سلام
اين پيغام نشون دهنده اينه كه آنتي ويروس شما آپديت شده و نيازي به آپديت نيست. تاريخ و ورژن آپديت شما هم نشون دهنده همين مطلب است. چون براي من هم همين تاريخ و ورژن (آپديت) هست.
اما در مورد اينكه شما از سايت خودش دانلود كرده باشيد بايد بگم كه يا پسورد رو داشته ايد يا نسخه تريال رو دانلود كرده ايد چون به هيچ عنوان از خود سايتش نمي شه بدون پسورد نسخه admin و فول رو دانلود كرد.
شما در همون منوي اصلي nod32 و در قسمت nod32 system tools رفته و در قسمت information وارد شويد. اگه ورژن تريال باشه در اونجا ذكر كرده.
-----------------------------
با سلام
و تشكر از راهنمايي شما
من تصوير ورژن اون رو گذاشتم شما بفرماييد خوب هست يا خير
اين هم تصوير :
منتظر پاسخ شما هستم
با تشكر
پيمان از شيراز
انتي ويروس خيلي توپيه.فقط يه بدي داره اونم اينه كه اگر ويروس در فايل هاي ارشيو شده باشه تشخيص نمي ده ولي همون رو در حالت عادي تشخيص مي ده.به هر حال چيز خيلي خوبيه
خواستم چند تا چیز در مورد NOD32 بگم.
اول اینکه در بعضی از نسخه ها در بین اینستال کردن از ادم یوزر و پسورد می خواهد که که باید یوزر و پسورد را که شخص خریده را وارد کرد و نصب را ادامه داد وگرنه اجازه ادامه نصب را به ادم نمی دهد.ولی چون در ایران همه چیز مجانیه!ما باید از این جور نسخه ها صرفنظر کنیم البته اکثر نسخه هایی که تو اینترنت اند این جوری نیستند.البته من چند تا یوزر و پسورد را که که کار می کنه اعلام می کنم شاید به کار بعضی دوستان بیاید:
username and password for commesial version /standart:
Username: AV-2434223
Password: qnt953yvg3
For Administrator version:
Username: AV-2552724
Password: 0d9snsg00t
اینم چند تا دیگه:
Username: AV-2284966
Password: dwqakynmx0
Username: AV-2544390
Password: xu5mqjwjgt
Username: AV-2491210
Password: 0cthnes5er
Username: AV-2434223
Password: qnt953yvg3
در ضمن اولین آپ دیتش یه خورده زیاده ولی اپ دیت های بعدی خیلی سبکه وضمنا اپ دیت هاش رو هم می توانید نگه دارید تا دفعات بعدی (بعد از نصب مجدد ویندوز) مجبور نباشید دوباره اپ دیتش کنید.پوشه زیر را کپی کنید و جای دیگری نگه دارید:
C:/program files/Eset/updfiles
بعد از نصب مجدد ویندوز محتوای پوشه updfiles را داخل C:/program files/Eset/updfiles
پیست کنید وحالا فقط به اینترنت وصل شوید تا این فایل ها اینستال شوند.
سلام دوست عزيز. اتفاقا در مورد فايل هاي آرشيو اينطور نيست. يعني كاملا تشخيص مي ده. من حتي يك كرك رو (با پسوند rar) كه در زمان نصب كاسپرسكي دانلود كرده بودم و پيغامي نداده بود رو مي خواستم دوباره دانلود كنم و اين بار nod32 رو سيستم نصب بود سريع پيغام داد كه تروجان داخل اين فايل هست. من تعجب مي كنم كه شما اينطور مي گي. در ضمن حتي وارد يك سايت كرك كه مي خواستم بشم nod32 پيغام داد و گفت كه يك تروجان به پيوست صفحه html اين سايت شده كه با آنتي ويروس هاي ديگه نمي داد اين پيغام رو.نوشته شده توسط میل کوچولو
در مورد آپديتهاش هم درسته كه دفعه اول حدود 2.5 مگابايت است اما نسبت به آپديت آنتي ويروس هاي ديگه واقعا ناچيزه. در مورد نصب برنامه كه پسورد مي خواد هم بايد بگم كه شما در همون قسمت يك پيغامي هست كه اگه تيك بزنيد ديگه نياز به پسورد در اون لحظه نيست. يعني اينكه شما بعدا اون قسمت رو پر خواهيد كرد يا اصلا مي تونيد اونجا يك يوزرنيم و پسورد الكي بنويسيد كه بعدا براي آپديت كردنش نياز به پسورد هست كه خيلي راحت با كركي كه من لينك دادم مي تونيد آپديت كنيد.
پيمان جان سلام. ببخشيد كه دير جواب مي دم. چون ديروز نبودم.
شما نسخه استاندارد رو نصب كرده ايد. البته همين نسخه هم براي كامپيوترهاي شخصي عاليه. نسخه ادمين امكان اين رو داره كه روي lan/wan و سرور هم كار كنه كه براي شما نيازي به نصب اون نيست.
دوست عزيز من خودم بالغ بر 600 ويروس و ورم و تروجان به صورت ارشيو شده دارم والا ارشيو شده رو تشخيص نداده ولي همين كه اكستركت مي كنم مياد بالا پيغام مي ده ويروس . :shock:سلام دوست عزيز. اتفاقا در مورد فايل هاي آرشيو اينطور نيست. يعني كاملا تشخيص مي ده. من حتي يك كرك رو (با پسوند rar) كه در زمان نصب كاسپرسكي دانلود كرده بودم و پيغامي نداده بود رو مي خواستم دوباره دانلود كنم و اين بار nod32 رو سيستم نصب بود سريع پيغام داد كه تروجان داخل اين فايل هست.
در مورد سايت هاي كرك درست مي گوييد در تشخيص ويروس هايي كه ضميمه اچ تي ام ال هستند درسته قبل از لود شدن صفحه پيغام ميده ودر صورت زدنterminate جلوی لود صفحه رو می گیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)