سلام به دوستان گرامي
من با این روش بر روی نسخه ی 2.3 نگهبان کار کردم ولی هیچ جوابی نداد
خواهشمندم که راهنمایی بفرمایید
![]()
سلام به دوستان گرامي
من با این روش بر روی نسخه ی 2.3 نگهبان کار کردم ولی هیچ جوابی نداد
خواهشمندم که راهنمایی بفرمایید
![]()
اگر می شه حداقل نمونه ی آزمایشی قفل 2.3 نگهبان رو بگذارید
شاید باقی اونو بتونم انجام بدم![]()
بیا من یه نمونه برات گذاشتم تا کیف کنی!
خداییش ببینین این نگهبان چیه! و این شرکت داره سر آدمای ببو چی میاره. حالا بگم چی. بگم دزدن! یا کلاشن! یا زرنگن!
[IMG][/IMG]
Last edited by SILWESTER; 26-04-2007 at 00:24.
اوه اوه اوه
Silwester آتيش تو كه از من رو قفل نگهبان تند تره - يادمه يه سري يه انتقاد از اين نگهبانيا و قفلشون كرده بودم و شما به من گير داده بودي كه چرا از اين قفل انتقاد ميكنم و لي حالا...
بابا به کل هیچه این چه قدیمیاش چه جدیداش همه ی برنامه ها رو می شه خیلی راحت کرک کرد به Kill کردن 2 تا Call برنامه بدون هیچ دنگ و فنگی کار می کنه اگه هم که برنامه پک شده باشه (که جدیداً با Thinstall پک می شه برنامه ها با یه لودر کارا راه میفته ) اگه خواستین 2 یا 3 تا نمونه بدین برای همشون آموزش بنویسم تا دیگه با این مشکلی نداشته باشین (با تشکر فراوان از جوکر بابت توضیحات کار سازش)
بعضی قفل هاشم انصافا خوبن مثل 118 مشهد که واقعا قفل خوبیه
ولی اکثرا در مقابل کرک ضعیف اند.
خوب برنامه ی ایرانی باید کرک بشه دوست من کرک نشه که معلومه ایرانی نیست.یکی نیست به اینا بگه آخه چرا دارین وقتتون رو طلف می کنین (مقاله ی یکی از قفلها آماده شده بازم از جوکر نهایت تشکر رو دارم خیلی کمکم کرد در این راه)
اگه امکان داره چند تا از برنامه (فایل ها) ی دیگه که با این قفل محافظت شدن رو برسونین (از اون قدیمی ها )
آقا من کی گفتم انتقاد نشهانتقاد به جا خیلی هم خوبه! ولی خداییش حق بده که همچین پستایی حواله بشه به نگهبان و دارو دستش. پسوند بعضی فایل ها رو داشته باش تو اون عکس دیگه تا تحشو بخون !!!
سلام گلم!خوب برنامه ی ایرانی باید کرک بشه دوست من کرک نشه که معلومه ایرانی نیست.یکی نیست به اینا بگه آخه چرا دارین وقتتون رو طلف می کنین (مقاله ی یکی از قفلها آماده شده بازم از جوکر نهایت تشکر رو دارم خیلی کمکم کرد در این راه)
اگه امکان داره چند تا از برنامه (فایل ها) ی دیگه که با این قفل محافظت شدن رو برسونین (از اون قدیمی ها )
میشه مقاله های جوکر را همین جا آپ کنید تا ما هم بخونیم. ایشون تو شب گردن درسته؟ ممنون می شم زحمتشو بکشین
thanx
Last edited by SILWESTER; 26-04-2007 at 21:28.
ببخشید مثل اینکه شما اینجا رو با چت روم عوضی گرفته اید و فقط دارید تعریف می کنید.![]()
البته بعضی ها هم دارن کمک هایی می کنند.![]()
خواهش می کنم فقط کمک کنید. و فایل زیر رو کرک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Reza goli; 28-04-2007 at 13:51.
SILWESTER جان جوکر مقاله ای شیر نکردن فقط و فقط توضیح (که به هزار تا مقاله نمیدم توضیح های این جوکر رو )
Reza goli دوست من عزیز دل برادر فایل اصلی برنامه رو بزار اگه شد زودی حل کنم برات (این رو هم می شه کرک کرد ولی الان از حوصله ی من خارجه (کرک شدش رو هم دارم رو خیلی از سی دی ها هم جواب داده ولی احتمال داره رو مال شما جواب نده شما می تونی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک شده ی این فایل رو هم پیدا کنی ) اگه خواستین فایل اصلی رو قرار بدین تا یه نمونه هم به نمونه های بنده اضافه بشه و راحت هم آموزشی در این باره بنویسم و هم کاره شما راه بیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)