تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: mass downloader چش شده؟

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

internet download accelerator

کافیه تو سایت cnet امتیازشو ببینین

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام من IDA رو دانلود کردم ورژن 4.1.2.845 حالا می شه کرکش رو بدین ممنون می شم ولی سرعتش به Leechget نمی رسه چون وقتی همین برنامه رو در IDA میخاد دانلود کنه وقت اتمام رو سه ساعت نشون می ده ولی در Leechget 1:30نشون میده ولی نمی دونم چرا Resume نداره حالا کرک IDA بدین ممنون می شم

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    کرکش تو انجمن کرک و سریال هست .
    اما فکر نکنم با leechget زمانو 1.30 نشون بده , اگه هم بده مطمئن باش که حتما تغییر میکنه , سرعتش زیاد بالا پایین میره .

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آره بابا اين بيچاره ها نميدونن چه خبره
    بابا عزيز من شما بايد واقعا ببيني چقدر در ثانيه دانلود داري نه به حرفهاي LeechGet گوش بدي شما بايد بدوني كه امكان نداره يه دانلودر بگه 3.5kb و يكي ديگه بگه 6.5 kb
    اين چيزا رو leechget الكي نشون ميده بازده واقعي دانلود شما احتمالا چيزي بين 2.5 kb تا 4 kb هستش

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام حیف که این leechget فایل ها رو Resume نمی کنه والا اگه باهاش کار می کردم مشخص می شد و تا حدودی که باهاش کار کردم در سرعت نیز فرق می کنه اون یکی ها سرعت رو همین 2و 3 نشون میدن ولی این معمولا دو برابر نشون میده

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    آقا soda منظورتون از الکی‌ نشون دادن چیه این حرف شما غلط هست چون اصلا غلط نشون نمید اگه می‌خواست الکی‌ نشون بده که سرعت شما متغیر نمی‌ شد دوست عزیز.
    بد شما اگه فکر می‌کنین که الکی‌ نشون میده از روی send or recive اگه نگاه کنین کاملا واضح هست که درست میگه شما اگه یک فایل 2 مگا بایت رو بخوای با leechget دانلد کنی‌ کاری نداره شما از روی ثانیه و همونی‌ که گفتم میفهمی‌ که بعضی‌ اوقات حتا 7 کیلو هم می‌کشه من امتحان کردم.نمیزانه که 12 که شما بگید دروغ میگه می‌زنه نهایت 7 کیلو که درسته چون اگه شما رو 7 ثابت بخوای واستونیش نمی‌شه چند لحظه در دقیقه فقط میتونی‌ این کار رو انجام بدی/
    در مورد حرف شما آقای اج باید بگم که
    حیف که این leechget فایل ها رو Resume نمی کنه
    اشتباه می‌ کنین اتفاقا خوبی‌ این برنامه همین هست که سری این کار رو انجام میده منتها شما باید در پنجره اصلی‌ این برنامه فقط 2 بر روی برنامه که قبلان دانلد کردین کیلیک کنید.شما ستارت میزانی‌ یا همون دکم رو میزانی‌.نباید اینو بزنی‌.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

مرد حساب از اون حرفا ميزني ها
    يعني شما يك مگابايت رو در عرض 2 دقيقه دانلود ميكني با leechget عمرا بتوني زير 4 دقيقه دانلود كني امتحان كن ببين درست ميگم يا نه
    در ضمن يه جوري حرف نزن كه انگار ما leechget كار نكرديم
    خودم نسخه هاي سال 2003 و بعد اونو همشو دارم
    تازه نسخه 2005 اونو كه شما داري احتمالا كرك خود منه

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا اولا درست صحبت کن لطفا نگاه به درجه و پیش کسوتی‌ هم بکن در ضمن اگه حساب شما بلد نیستی‌ من گتم چند ثانیه روی 7 میمون یعنی‌ چی‌ .؟
    یعنی‌ این که هر 1024 کیلو بایت می‌شه 1 مگا بایت درست .خوب اگه بر فرض که همش رو 7 کیلو هم واسته که من این حرف رو اصلا نزدم .آقای خوش حساب می‌شه.
    1 دقیقه 420 کیلو بایت .2 دقیقه می‌شه 840 می‌شه 2 دقیقه ا 27 ثانیه که شما 27 ثانیه کم کردی این از این که خوش حسابی‌ گفتم دقیق حساب کنی‌.چون من گفتم که 10 ثانیه مثلا رو 7 کیلو و میسته پس می‌شه 3 دقیقه .این تا اینجا از محاسبه .
    که درست گفتم بچه ها هم میدنن که هر 1 مگ رو نهایت 3.3 دقیقه دانلد می‌کنه اگه اکانت خوب باشه که کمتر .
    در ضمن در مورد احتمالی‌ که دادی کرک مال شما باشه من هنوز نسخه 2005 این برنامه رو در سایتی‌ ندیدم لطف کن اگه لینک داری بده بچها میخوان با خود من .
    شما صبر کن خود برنامه 2005 بیاد شایدم تازه اومده بد شما کرک رو زهمتشو بکش بده.
    یه کم هم لحن تو بهتر کن .

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

باز که اینجا دعوا شده ! یه کم با هم بهتر حرف بزنید
    در ضمن soda جان این برنامه سرعت رو الکی نشون نمی ده

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

اولا سلام
    دوما من قصدم ناراحت كردن كسي نبوده
    اگه اينجوره خدا از من نگذره
    سوما اشتباه تايپي بوده LeechGet 2004 Version 1.1 RC 1520
    منظورم اين نسخه بوده
    كه احتمالا كركي كه استفاده كردين كار من بوده
    در ضمن آقايي كه از من خوش حساب تري سه دقيقه و نيم هم خيلي اغراق هستش واسه دانلود 1 مگا بايت با مودم 56 كيلو بايت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •