تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: سرعت بالا امدن ويندوز كنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان که همشون اوستای ما هستن در مورد این مشکل :
    اولا هیچ ربطی به رم سیستم نداره یعنی اگه بشه ایکس پی رو نصب کرد پس رم مسکل نداره
    دوما : ربطی به نوع سیستم عامل نداره یعنی در اصل فرقی نمی کنه که چندتا یا چه نوع سیستم عاملی دارین فقط مهم اینه که سیستمهارو روی یک درایو نصب نکنین
    سوما : با احترام به نظر آقای reza12100 اگه قرار باشه با هر مشکل کوچک و پیش پا افتاده ای سریع برین و فرمت و ... از این کارها بکنین انگیزه شما واسه جنگیدن و یا در اصل حل مشکلات از بین میره و در ضمن با این کار هم مشکل شما حل نخواهد شد
    چهارما : بازهم هیچ ربطی به رم ندارد یعنی مهم نیست چندتا رم داشته باشین
    و اما راه حل مشکل شما :
    راه حل اول اینکه چگونگی وصل شدن قطعات سخت افزاری سیستم خودتونو(منظورم هارد و سی دی رام ) به هم و مادربورد را چک کنید و تغییر دهید تا بهترین حالت ممکن ایجاد شود
    راه حل دوم : یه روش هست که میاد سیستمهای مورد نیازویندوز شما را هنگام بالا آمدن ویندوز کاهش می دهد
    برای اینکار به RUN رفته و این کلمه را تایپ کنید :
    msconfig
    در این قسمت می توانید تعیین کنید که چه برنامه هایی هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا شود
    البته خیلی هم دقت کنید چون با یک اشتباه ممکن است سیستم (ویندوز) شما بالا نیاید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با احترام به نظر دوستمان reza27 اتفاقا ممکنه ربطی به سیستم عامل داشته باشه کافی شما در درایو c فایل boot با فرمت notepad را پاک کنی و دیگه سیستمت بالا نمیاد همچنین در خود ویندوز xp این دو سیستم عامل به هم مربوط هستند چون هنگام نصب xpتعدادی فایل داخل c میریزه
    دوست ما چندین بار ویندوز xp عوض کرده وباز هم مشکل باقی مانده پس بد نیست که ویندوز meرا عوض کنه , نه اینکه بدون هیچ دلیلی ویندوز عوض کنه
    البته با چک کردن قطعات سختافزاری از لحاظ وصل شدن به یکدیگر با reza27 موافقم

چک کنید که فضایی که برای ریختن xp اختصاص دادید کم نباشد
    اما اگر مشکل بعد از نصب ویندوز xp و بدون نصب هیچ برنامه یا درایور سخت افزاری به وجود میاد ربطی به msconfig نداره
    تاکید میکنم که هارد حتما باید برای نبود badsector چک بشه

پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقايان مرسي از راهنمايي همه شما .مشكل رو من پيدا كردم و رفع شد ولي يراي اينكه دوستان زحمت كشيدن لازم ديدم علت ان را بگم شايد به درد كسي بخوره .
    اين سيستم مال يكي از دوستان من بود وهر وقت ميخواد وين عوض كنه مياره پيش منه ناوارد و منم بهش كمك ميكنم وبه خواسته اونه كه me & xp ميريزم ولي منم در كنار
    xp به 98se معتقدم .ولي يكبار قبلا 98se رو همين سيستم رريخته بودم كه مشكلي نداشت اما برا خودم جاي سوال داشت كه چرا با me اينطوري ميشه و چون سيستم مال خودم نبود وقت اينكه كل سيستم رو چك كنم نبود .
    ولي اينبار مصمم شدم و كل قطعات سيستم رو چك كردم و
    متوجه شدم كه از مودمه سيستمه و وقتي چيپ ست مودم رو نگاه كردم ديدم چيزي از مارك اون مودم نديديم وبه عنوان
    hcf ميشناخت كه البته hcf شناخته شدهست ولي از نظر فيزيكي اين چيپ ست تقلبي بود .البته ديده بودم مودم اشكالاتي رو ناشي بشه ولي ابنجوري شو نديده بودم .شما چي ؟

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز با اجازه اساتید من هم یک نظری بدم.
    شما با یک برنامه خوب registery رو هم clear کن از فایل های اضافی‌ هم register رو defrag کن هم این که ببین در srat up خیلی‌ فایل load نشه فایل های بی‌ مصرف .مثل winamp ...
    اینم تاثیر داره.
    متشکر.

پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا كارلوس مرسي از نظرتون ولي بهتربود بالا آخرين پاسخ رو ميخونديد .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

دوست عزيز
    فايل هاي موقتي درون پوشه ي اين خيلي خيلي تاثير در بالا امدن ويندوز دارند
    اگه منظورت در جايي است كه لوگوي ويندوز ايكس پي مياد 2 دقيقه طول ميده به ادرس زير در درايوي كه ويندوز نصب است برو و تمامي اطلاعات درون اين پوشه را پاك كن و دوباره ري استارت كن ميبيني كه چقدر سريع از اين صفحه رد ميشود
    مال من هم بايد اين سه ميله ي كوچك حدود 14تا 15 بار از جلوي چشم رد ميشد تااز اين صفحه رد شود اما با اين كار حدود 3 با رد مي شود .موفق باشيد
    D:\WINDOWS\Prefetch

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •