خیلی جالبه
من خودم شطرنج زیاد بلد نیستم ولی شطرنج بازارو دوست دارم! اما م
یکی دو هفته ای هست شروع کردم
بهتر از بازی های بکش بکشه آدمو خشن میکنن اینجوری مخ آدمم تعطیل نمیشه !
خیلی جالبه
من خودم شطرنج زیاد بلد نیستم ولی شطرنج بازارو دوست دارم! اما م
یکی دو هفته ای هست شروع کردم
بهتر از بازی های بکش بکشه آدمو خشن میکنن اینجوری مخ آدمم تعطیل نمیشه !
مرسينوشته شده توسط danyel
اگه ميشه نرم افزارهايي رو بذاريد كه بشه دانلودشون كرد.
آدرس سايتي كه ميگيد چيه؟
Last edited by shadli_m7; 13-11-2006 at 09:45.
آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نرم افزار خیلی خوب برای دانلود بنام PERSONAL CHESS TRAINING است که 5 مگه ولی خیلی برای شروع وسط و آخر بازی خوبه لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدش
Name : hERMOL
Serial : E4FA-J408-JVGW-GUL9
البته آخرین نسخهاش Fritz 10 هستش که از فردا (15 نوامبر) به بازار میآد!نوشته شده توسط danyel
![]()
به خاطر راه انداختن این تاپیک و علاقهتون به شطرنج هم از شما تشکر میشه.
ایلیا
حرفت نسبتا درسته
چون نسخه جديدتري هم از فريتز 9 آمده اون هم deep fritz 10 هستش به هرحال ممنون از لطفتون
Last edited by danyel; 15-11-2006 at 14:46.
آقا ما حاظريم تو ياهو مسنجر آنلاين بازي كنيم البته زياد بلد نيستم ولي به راحتي هم مات نميشم!!
يه بازي كم حجم هم دارم كه براتون آپ ميكنم
اينم يه بازي كم حجم (تقريبا 1 مگ) تقديم به دوستاران شطرنج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Deep Fritz نسخهی جدیدتری از Fritz نیست. Deep Fritz مخصوص سیستمهای چند پردازندهای هستش و روی PCهای معمولی فرق چندانی نمیکنه. ر. ک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط danyel
ایلیا
Reticent جان ممنون از پیگیریت من فکر کنم خوب انتقال ندادم اصلاح میکنم:"نسخه جدید فریتز یعنی deep fritz 10" به بازار آمده
ایمیل خریدش یکماه قبل برام امد به قیمت 118 دلار
ضمنا اگه شطرنجبازهای عزیز توجه کرده باشند نسخه deep همیشه بعد از نسخه معمولی وارد بازار میشه اگه شما کتابچه شروع بازی( بعنوان مثال)fritz8 یا deep fritz8 یا سایر ورژنها رو تطابق بدید می بینید از لحاظ تئوری شروع بازی خیلی جدیدتر شده
ویا حتی بانک اطلاعاتیش بروز تر شده
بچه ها تا 10 روز دیگه 40 عنوان از جدیدترین نرم افزارهای شطرنج بدستم میرسه و بزرگترین آرشیو نرم افزارهای شطرنج تو ایران را توی فروشگاه شطرنج خواهیم داشت(اگه تبلیغ نباشه)
Last edited by danyel; 15-11-2006 at 14:55.
مهدي جون تا بهترين سايت بازي آنلاين يعني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست چرا ياهو مسنجر البته خودم اولا بازي ميكردمنوشته شده توسط Mehdi_MaX
چه طور براي شروع شب جمعه ها ساعت 9 شب توي اين سايت با هم ديگه بازي كنيد پس بچه ها : براي اينكه همديگر را بشناسيم لطف كنيد اسم كاربريتون رو اينجا اعلام كنيد.
اما معرفي نرم افزار:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)