سلامنوشته شده توسط Hamid110
حمید جان اگه تونستی لینک دانلودشا بگذار
ممنون![]()
سلامنوشته شده توسط Hamid110
حمید جان اگه تونستی لینک دانلودشا بگذار
ممنون![]()
خیلی حال دادی , دمت گرمنوشته شده توسط Hamid110
من از خیلی وقت پیش این برنامه رو داشتم ولی نمیدونستم که با اون میشه فایل های sis و jar رو فرستاد .![]()
![]()
سلام kharkhon جان يه راه ديگه هم براي ارسال فايل هاي sis هست تو راه حلي كه شما گفتيد و من هم مدتها از اون استفاده مي كردم فايلsis رو به si تبديل ميكني و بعد گيرنده هم بايد مجددا فايل رو به sis رينيم كنه تا بتونه فايل رو باز كنه ولي روش جديدي كه ياد گرفتم اينه sis رو به sss رينيم كن حالا گيرنده ميتونه بدون رينيم كردن مجدد فايل رو مستقيما باز كنه امتحانش كن بد نيست
آقا حميد من اين برنامه رو داشتم ولي فايل اينستالش رو گم كردم لطف كن فايل دانلود اين برنامه رو بذار ممنون ميشم
بهترین روش
استفاده از نرم افزار instantsis
100% کار میکنه
اینم لینک دانلودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bidastar; 02-01-2007 at 23:25.
سلام . .بهترین روش
استفاده از نرم افزار instantsis
100% کار میکنه
ممنون از معرفی این برنامه . .
برنامه ی instantsis برای فرستادن برنامه های نصب شده در موبایل از طریق بلوتوس استفاده میشه . .
در ضمن بحث تاپیک در مورد فرستادن فایل های sis از طریق بلوتوس بود . . چون در حالت معمولی نمیشه اونها رو فرستاد . .
موفق باشید . .
عزيز گفتني است كه بايد طرف گيرنده هم بايد پسوند رو تغيير بده
ولي وقتي برنامه fxplorer نداره چي
يكي گفت sss اگه بشه و عملي بشه دعات مي كنم
برنامه هم بزارين ممنون ميشم
برنامه فرستادن اين جو فايل ها از بوبوتوث
ممنون
_______________________________________***
سلام دوستان
نمیدونم چرا اینقدر خودتونو زحمت میدید..!!!
همونطور که قبلا هم گفتند اگر از ProfiExplorer استفاده کنید نیازی به rename ندارید.کار با اون خیلی راحته...
اینم لینک آخرین ورژنش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)