من الان از مخابرات توپخونه مييام گوشيمم دادم ريجيستر كنن نا دوهفته ديگه ريجستر مي شه اگه كسي گوشيش ريجيتر نشده بره ريجيستر كنه و فقط گوشي با جعبه و كارت شناسايي براي ريجيستر لازمه
من الان از مخابرات توپخونه مييام گوشيمم دادم ريجيستر كنن نا دوهفته ديگه ريجستر مي شه اگه كسي گوشيش ريجيتر نشده بره ريجيستر كنه و فقط گوشي با جعبه و كارت شناسايي براي ريجيستر لازمه
دوست خوب ! دو تا سووالنوشته شده توسط netlcom
اولا این کد 15 حرفیه یا 16 حرفی و کجا باید دنبالش بگردم
دوما جعبه یک گوشی را نداریم ، باید چه کار کنیم ؟
سوما : بعد هم گوشی هایی که سیم کارت ندارند باید فعال بشوند یا نه ؟
سووال چهارم : حتما باید مالک سیم کارت این کار را بکنه یا هر کسی می تواند ؟
اگر گوشی ریست شده باشه باید چه کار کنیم
پیشتر ممنون از پاسختان
موفق باشید
Last edited by piremard; 02-11-2006 at 13:57.
شما تمام گوشیهایی که از بازار رسمی ایران خریده اید و در حال حاضر شبکه را برای شما شناسایی میکنند نیازی به دادن کد ندارند.
این موضوع مربوط به گوشیهایی است که توسط قاچاق یا مثلا توسط اقوام شما از خارج کشور برای شما اورده شده و وقتی سیم کارت ایران را داخل آن میگذارید قابلیت شناسایی شبکه را ندارند.
برای این گوشی ها باید اقدامات لازم در بالا را انجام دهید.
آره ما هم رفتيم سوال كرديم.گفتند كه گوشي هايي را كه از داخل خريداري كرديه ايد و كارت گارانتي دارند نياز به ثبت ندارند
1-15 حرفیهنوشته شده توسط piremard
2-زیر باطری هم نوشته
3-مگه گوشی بی سیم کارت هم کار میکنه؟ البته گوشی مشکلی نداره ولی با شبکه ایران کار نمی کنه
4-هر کسی می تونه
سوال آخرت رو نفهمیدم
منظور از ثبت اين است كه بايد بري و اين كار را انجام بدي؟
يا من كه از گوشي خودم استفاده ميكنم آيا در شبكه ثبت شده و به اين كار نيازي هست؟
ببينين
گوشي من و خيلي دوستان ديگه در حقيقت كد يه گوشي ديگه رو بهش دادن.حالا لازمه كه ببريم ثبت كنيم يا نه؟
- من كه رفتم فقط گوشي رو نشون دادم جعبه نخواستنوشته شده توسط piremard
- بله گوشی هایی که سیم کارت ندارند باید فعال بشوند بالا خره سيم كارت روش گذاشته ميشه و بايد ريجيستر كني
- اگه مالك سيم باشه بهتره اگر نه مثل خوذم كه سيم به نام من نبود با كارت شناسايي صاحب سيم و كارت شناسايي خودم رفتم و قرم پر كردم گفت 2 هفته ديگه ريجيستر ميشه
اون گوشي هاي كه بدون دست كاري سريال كا مي كنند نياري به ريجيستر ندارهنوشته شده توسط mohsen_sniper
اگه سريال اصلي گوشي رو دوباره به گوشي باز گردوني و ببري مخابرات 100% مطمئن باشين از ريجيستر بودن گوشي اگه بتونين سريال رو به سريال اصلي گوشي برگردونيننوشته شده توسط Pedram Tanha
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)