تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 74

نام تاپيک: معرفي گوشيهاي جديد...

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض

ميبخشيد. لود شد. مرسي عزيزم...

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

شاید بخاطر حجمش هست

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بررسی کامل گوشی i-mate JasJar

--------------------------------------------------------------------------------

این گوشی فوق العادست.این گوشی طرحی شبیه نوت بوک داره و دارای صفحه ی لمسی و کیبورد استاندارد برای تایپ دستی است.این گوشی هوشمند دارای سیستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 است که جدید ترین نسخه و کامل ترین نسخه این سیستم عامل است.

همین که اسم Windows میاد پشت سر اون هم کلی برنامه های موجود برای اون میاد پس اصلا نگران این نباشید که برنامه هاش پیدا میشه چون انقدر برنامه براش پیدا می کنید که نمی دونید چی کار کنید.تازه کلی هم برنامه به صورت پیش فرض روش نصب شده از جمله Microsoft Pocket Office که شامل Word,Excelو Powepoint است. همچنین برنامه معروف و پرکاربرد Windows Media Player روی اون هست به علاوه Internet Explorer و Msn Messenger .و کلی برنامه دیگه که فکرش رو هم نمی کنید.از امکانات نرم افزاری این گوشی هر چی بگیم بازم کمه. فقط همین بس که Windows رو پشت سر خودش داره.دارایCpu :Ti OMAP ۵۲۰ MHZ است.این گوشی۶۴ مگابایت Ram داره علاوه بر این از طریق اسلات SD/MMC مقدار حافظه اون افزایش پیدا میکنه. این گوشی دارای اسپیکرهای پر قدرت Dual speakers است و فرمت های صوتی و تصویری پشتیبانی میکنه MP3/WMA/ACC/WAV/AMR.اگه فرمت مورد نیاز شما رو پشتیبانی نمیکنه نگران نباشید حتما نرم افزارش رو پیدا می کنید و با نصب اون دیگه مشکلی ندارید.این گوشی دارای دوربین ۱.۳ مگاپیکسل با وضوح مناسبی است.خوب حالا ببینیم چه جوری انتقال اطلاعات توی این گوشی صورت می گیره.اولین راه Usb است که دارای پورت MiniUsb است.دومین راه Infrared است که این گوشی IrDA هم داره.سومین راه استفاده از Bluetooth است.در یک جمع بندی کلی گوشی فوق العاده ای است.عملا هیج نقطه ضعفی نداره . حتی گوشی با این امکانات در حجم و وزن بسار کوچک و سبک ارایه شده که حمل و نقل اون را خیلی راحت کرده.همیشه می تونید اون رو تو جیبتون داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از مدت نسبتا زیاد، نوکیا دو مدل دیگر به سری N خود افزود. این دو مدل از نوکیا با نام‏های N95 و N75 از امکانات بسیار بالایی برخوردارند که این‏بار به بررسی آن‏ها می‏پردازیم...

نوکیا N95
    نوکیا ان95 دارای طرحی نسبتا ساده و شیک در قالب یک گوشی کسویی قرارگرفته‏است، که قسمت زیرین آن از یک طرف شامل کلیدهای شماره‏گر و از طرف دیگر شامل دکمه‏های کنترل پخش آهنگ می‏باشد. اندازه‏هاى ظاهری این مدل بسیار مناسب و کم‏تر از گوشی‏های قبلی سری ان می‏باشد(21*53*99میلی‏متر). هم‏چنین وزن ان95 بسیار کاهش یافته و 120گرم می‏باشد.
    صفحه‏نمایش این گوشی در بهترین تعداد رنگ خود؛ یعنی 16میلیون رنگ قراردارد. کیفیت این صفحه هم که در اندازه‏ى 2.6 اینچ می‏باشد، 240*320 پیکسل می‏باشد. از نظر کیفیت صدا هم ان95 از 64پلی‏فونیک کیفیت برخوردار می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوکیا ان95 دارای حافظه‏ى داخلی نسبتا مناسب 160مگابایت می‏باشد. هم‏چنین یک کارت‏حافظه‏ى 128 مگابایتی از نوع microSD برروی آن قرار داده‏شده‏است که تا ظرفیت 2گیگابایت قابل ارتقا می‏باشد.
    ان95 می‏تواند از راه‏های بلوتوث2 از نوع A2DP، USB 2.0، GPRS Class 10، EDGE Class 32، 3G HSPDA، اینفرارد و هم‏چنین Wireless LAN 802.11 b/g با شبکه‏ یا وسایل الکترونیکی دیگر ارتباط برقرارکند. به‏علاوه این‏که این مدل از فن‏آوری UPnP برای دریافت شبکه‏های تلویزیونی نیز بهره‏مند است. اما متاسفانه این مدل فاقد شبکه‏ى HSCSD می‏باشد.
    سیستم‏عامل ان95 همانند اکثر گوشی‏های جدید نوکیا سیمبین سری 60 بوده، اما نسخه‏ی آن به 9.2 ارتقا یافته‏است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ان95 از امکانات بسیار خوبی برخورداراست به‏طوری‏که کمبودی در آن دیده نمی‏شود. دوربین عکاسی این مدل از کیفیت 5مگاپیکسل بهره می‏گیرد(1944*2592پیکسل) و عدسی آن هم از نوع کارل زایس می‏باشد. از امکانات دوربین آن می‏توان به کانون‏یابی خودکار، فلاش و... اشاره‏کرد. هم‏چنین دوربین فیلم‏برداری آن دارای کیفیت VGA (480*640پیکسل) می‏باشد و 30فریم در ثانیه فیلم‏برداری می‏کند. دوربین دوم ان95 نیز دارای کیفیت CIF بوده که برای تلفن‏های ویدئویی درنظر گرفته‏شده‏است. به‏نظر می‏رسد تنها عیب ان95 در دوربین آن، نداشتن زوم اپتیکال می‏باشد که با تئجه به زوم اپتیکال 3برابری ان93، انتظار می‏رفت تا در مدل‏های جدیدتر همانند ان95 نیز زوم اپتیکال قرار می‏گرفت.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از دیگر ویژگی‏های اصلی ان95 وجود سیستم GPS در آن می‏باشد، که به‏طور پیش‏فرض نقشه‏ى بیش از 100 کشور دنیا در آن قرار داده شده‏است. نوکیا ان95 از امکانات دیگری چون پخش فرمت‏های صوتی MP3، AAC، WMA، آفیس و... ، رادیو FM استریو، خروجی هدست 3.5mm، Push to Talk، بلندگوی داخلی و... نیز بهره‏مند است.
    باتری این مدل از نوع BL-5F بوده و دارای قدرت 950میلی‏آمپر می‏باشد به‏طوری‏که می تواند گوشی را تا 220 ساعت درحالت آماده به‏کار و تا 6.5 ساعت در حالت مکالمه روشن نگاه‏دارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این نوکیا که دیگه آخرشه جون داداشی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آی-میتJAMin
    آی میت از آن دسته گوشی‏های کهنه‏کار رایانه‏های جیبی می‏باشد که علی‏رغم سابقهﻯ آن، کاملا در بین مردم شناخته نشده‏است. با این حال به‏دلیل این‏که گوشی‏های این کمپانی از کیفیت و امکانات خوبی برخوردار هستند، این‏بار به معرفی مدل JAMin از سری مدل‏های "جم" آی-میت می‏پردازیم

آی میت جم آی-ان دارای طرحی ساده که ممکن است در نگاه اول چنان جذاب به نظر نرسد و همانند مدل‏های قبلی جم می‏‏‏باشد. این مدل در ربع اول سال 2005 میلادی(یک‏سال پیش) معرفی و در دو-سه ماه اخیر نیز به بازار ایران و جهان عرضه شده‏است. رنگ اصلی جم آی-ان مشکی بوده و دارای ابعاد 18.4*58*108.8 میلی‏متر می‏باشد و هم‏چنین وزن آن تقریبا 150 گرم (هم‏وزن سونی‏اریکسون P800/P900/P910) است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اولین عیب جم آی-ان به صفحهﻯ نمایش آن برمی‏گردد. صفحهﻯ نمایش جم آی-ان گرچه دارای کیفیت (رزولیشن) خوب 240*320 پیکسل می‏باشد، ولی تعداد رنگ آن همانند مدل‏های قبلی جم، کم و 65536 رنگ می‏باشد و اندازهﻯ‏ آن تیز 2.8 اینچ می‏باشد که به‏نسبت کوچک است. با وجود این، بازهم این صفحهﻯ نمایش حساس به لمس بوده و برای کار با آن باید از قلمی که به‏همراه آن قرارداده‏شده، استفاده‏کرد.
    از نظر صدایی نیز، جم آی-ان در وضعیت چنان مطلوبی قرار ندارد و دارای کیفیت 40 پلی‏فونیک می‏باشد، که مطمئنا چنین کیفیتی، کسانی را که عادت به شنیدن صدا و آهنگ از بلندگوی خود دارند، راضی نمی‏کند. البته این بلندگو استریو بوده که در دو طرف گوشی قرار گرفته‏اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •