اره سوال خوبیه دوستانی که دانلود کردن هیچ کدوم نگفتن کار میکنه یا نه که بقیه خیالشون راحت باشه از کار کردنش
ولی خودم قبل ا این که بزارم تستش کردم کار می کرد. هنوز هم کار میکنه
اره سوال خوبیه دوستانی که دانلود کردن هیچ کدوم نگفتن کار میکنه یا نه که بقیه خیالشون راحت باشه از کار کردنش
ولی خودم قبل ا این که بزارم تستش کردم کار می کرد. هنوز هم کار میکنه
میشه یه کم توضیح بدین که چطوریه آخه من هر کاری کردم نشد ........اول آیدیمو نوشتم و بعد پسوردشو و بعدش آیدی طرف مقابلم رو نوشتم و لاگین کردم و روی گزینه چک کلیک کردم و اون پایین نوشت کانکتینگ و هر هر چی صبر کردم هیچ اتفاقی نیافتاد.......نمیدونم من جایی رو اشتباه کردم یا اینکه دیگه این برنامه کار نمیکنه.......ممنون میشم کمکم کنین.....مرسی........
به من که اصلاً صفحه ورود آی دی و پسورد نداد
یک تایم 5 ثانیه ای بود که تموم میشه و برنامه هم بسته میشه , یک لینک هم پایینش داره به نام ساپرت
خیلی سادس که . وقتی بازش می کنی یه تایمر داره بعد 5ثانیه صبر کن بعد صفحه ی لاگین میاد یه ایدی پسورد بهش میدی لاگین میکنه ( اون چراغ کنارش روشن میشه ) بعد هم ای دی طرف رو تو مستطیل اخری مینویسی و رو check کلیک می کنی زیرش و قسمت پایین برنامه مینویسه که طرف انلاین هست یا نیست
نکته . کامپیوتر شما نباید رو زبان فارسی تنظیم شده باشه باید انگلیسی باشه و الا لاگین نمیکنه فک کنم مشکل زندگی همین باشه البته اگه ای دی پسورد رو درست وارد کردی
Wisdom مشکل شما رو نمیدونم برا من که اینجوری نشده تا حالا . اگه اینو نتونستی بازش کنی یه دونه دیگه هست اونو اپلود میکنم
احتمال قريب به يقين از ويندوزم باشه چون من هم قبلاً ميتونستم باز كنم ولي مثل zendegi درست عمل نميكرد ولي الان اصلاًباز نميشهWisdom مشکل شما رو نمیدونم برا من که اینجوری نشده تا حالا . اگه اینو نتونستی بازش کنی یه دونه دیگه هست اونو اپلود میکنم
سيستمم رو ريستور ميكنم و زبان رو هم انگليش ميزارم
اگه جواب نداد توي تاپيك بهت اعلام ميكنم
مرسي
دستت درد نکنه قشنگ کار کرد در مدت کمتر از 10 ثانیه جواب داد .....ولی توجه به اون نکته از اهمیت زیادی برخوردار میباشد.......مرسی..........نوشته شده توسط sina88
عجيبه اينم براي من صفحه ي لاگين رو نمياره. آخه چرا؟
این یکی رئ تست کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که صفحه لوگین براشون نمیاد حتما یه پیغامی میده اون پیغام رو بذارند تا ببینم مشکلش چیه .......برای من که به خوبی داره کارمیکنه.....مرسی..........
این رو هم بگیرید شاید درست بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)