آره بابا میگم که وقتی کابل رو وصل کردم به موبایل مادربوردم سوخت و بعد از 2 هفته درست شدنوشته شده توسط kiarash3500
آره بابا میگم که وقتی کابل رو وصل کردم به موبایل مادربوردم سوخت و بعد از 2 هفته درست شدنوشته شده توسط kiarash3500
درآوردن و جا زدن سخت افزار (چه موس چه رم چه هارد و ...) بايد در زمان خاموش صورت بگيره اگه تاحالا مشكلي براش پيش نيومده شانس آوردينوشته شده توسط Kolang
![]()
بابت وصل كردن USB مشكلي پيش نمياد بلكه بايد موقع روشن بودن سيستم اونو وصل كرد تا ويندوز اونو بشناسه![]()
به نظر من اگه از پورت هاي روي كيس استفاده كردن خب شايد دتكتورهاشو درست جا نزده بودن روي فرانت پانل مادر بورد يه همچين اتفاقي براي منم پيش اومده بود مثبت و منفي رو درست جا نزده بودم رو بورد اما فقط يه آيسي كوچولو رو سوزوند روي بورد علتش هم جريانيه كه خود وسيله اي كه متصل ميشه به يو اس بي به بورد ميده . وگرنه يو اس بي موردي پيدا نميكنه اگه در هنگام روشن بودن سيستم ديتكت بشه .
من كه متوجه نشدم مين بورد شما چرا ميشوزه؟
بهتره شعلش رو كم كنيد............
در مورد اول باهات موافقم اما اگه کامپیوتر خاموش باشه و موبایل رو بهش وصل کنی ویندوز Xp اونو میشناسه پس بهتره ادم ریسک نکنه و با کامپیوتر خاموش کابل رو وصل کنه.نوشته شده توسط Mehdi_MaX
البته كار از محكم كاري عيب نميكنهنوشته شده توسط Watson
![]()
شایدم عیب از کابلش بوده یعنی اتصال کوتاه شده بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)