دوستان فكركنم توضيح بالا كامله اگه لطف كنيد راهنمايي كنيد چون چند وقت قبل هم اين بحث تو يه تاپيك ديگه بود![]()
دوستان فكركنم توضيح بالا كامله اگه لطف كنيد راهنمايي كنيد چون چند وقت قبل هم اين بحث تو يه تاپيك ديگه بود![]()
همونطور كه در پست قبلي هم گفتم شما بايد با فايروال از وصل شدن برنامه به سايتش جلوگيري كنيد. من خودم با چند برنامه همين كارو كردم. هيچ مشكلي هم پيش نمي آد. من نمي دونم ديگه چه مشكلي هست. شايد منظور شما چيزه ديگه اي باشه. اما با اين كار مطمئن باشيد كه مشكل حله. در ضمن هيچ فرقي بين كرك كردن و شماره سريال دادن نيست. يعني به نظر من خيلي اوقات كرك كردن حتي بهتر از وارد كردن شماره سرياله.
آقا مهدي سلام نرم افزار اگه به سايت وصل نشه اصلا شروع به كار نميكنه :P
همين طور من مخالفم كه كرك وسريال مثل هم هستند :roll:
baby جان سلام.
من خودم هم ترجيح مي دم كه براي رجيستر كردن يك برنامه از شماره سريال استفاده كنم. اما به شرطي كه امكانش باشه. همونطور كه خودت هم مي دوني بعضي برنامه ها به سايتشون وصل شده و شماره سريال رو چك مي كنند و هيچ راهي نيست جز كرك كردن اونها يا جلوگيري از ارتباطشون با سايت توسط فايروال. در بعضي برنامه ها مثل همين كه شما نوشتي تا وصل نشه فعال نمي شه وقتي از وصل شدن به سايتشون جلوگيري كني يا كار نمي كنند يا بعضي امكاناتشون از كار مي افته اما معمولا كرك كردن به بهترين نحو برنامه رو رجيستر مي كنه.
در ضمن برنامه هايي هم هستند كه نسخه فولشون رو نمي شه دانلود كرد و نسخه هاي دمو يا تريالشون هم غيرقابل رجيستر كردنه. يعني جايي براي وارد كردن شماره سريال ندارند. پس باز هم مي بينيم كه مجبوريم از كرك استفاده كنيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)