تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: دبليو800 يا 810؟

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

منم اونايي كه دبليو 800 گرفتن رو راضي تر ديدم...عرفا هم بهتر جا افتاده ولي دبليو 810 رو ملت كمتر دارن و كمتر دسته اين و اون ديده ميشه كه مي تونه يه مزيت باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

w810جدیدتر هست وکیفیت lcd اون یه مقدار بیشتره

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

9

نقل قول نوشته شده توسط kevin
    اينكه جديد تره يه چيزي ولي من نمودونم شما رو چه حسابي دبليو810 رو داراي كيفيت بهتري مي دونيد شايد شما يه دبليو 810 نو رو با يه دبليو 800 كار كرده مقايسه كرديد و به اين نتيجه رسيديد وگرنه هر دشون از اين نظر 262144
    رنگ و وضوح 176×220 دارن و از اين نظر كانلا مساوي هستند...مگر اين كه عوامل ما وراع الطبيعه در اين مسعله نقش داشته باشن كه اينو ديگه من در جريان نيستم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درمورد تمامی موارد مربوط به 810 در تاپیک مخصوصی بحث شده از جمله lcd
    ممکن رنگ و وضوح 176×220 باشه ولی اینها همش یه توری هست در عمل کرد یک دستگاه خودش رو نشون میده وشاید هم اصلا فرقی با دبلیو 800 نکنه
    این نظر شخصی منه

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

درمورد تمامی موارد مربوط به 810 در تاپیک مخصوصی بحث شده از جمله lcd
    ممکن رنگ و وضوح 176×220 باشه ولی اینها همش یه توری هست در عمل کرد یک دستگاه خودش رو نشون میده وشاید هم اصلا فرقی با دبلیو 800 نکنه
    این نظر شخصی منه
    منم موافقم نظر هر كسي محترمه... اينم نظر من بود و توشم چيزي كه شما به خودتون بگيريد پيدا نميشه مگر اينكه شما از مخالفت نارحت بشيد.كه اين يه چيزه ديگه هستش..من فقط عدد و رقم رو كردم كه معصوم ترين واژها هستن... نظر شما حتي اگر از نظر علمي هم اشتبا باشه به عنوان يه صليقه مي تونه درست باشه.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

تاييد ميشه و من هم موافقم
    نقل قول نوشته شده توسط امگا

اينكه جديد تره يه چيزي ولي من نمودونم شما رو چه حسابي دبليو810 رو داراي كيفيت بهتري مي دونيد شايد شما يه دبليو 810 نو رو با يه دبليو 800 كار كرده مقايسه كرديد و به اين نتيجه رسيديد وگرنه هر دشون از اين نظر 262144
    رنگ و وضوح 176×220 دارن و از اين نظر كانلا مساوي هستند...مگر اين كه عوامل ما وراع الطبيعه در اين مسعله نقش داشته باشن كه اينو ديگه من در جريان نيستم
    اينطور نميشه مقايسه كرد بايد يه عكس باكيفيت رو توي هر دو گوشي ريخت بعد دو تا گوشي رو بغل همديگه گذاشت اونوقت مشخص ميشه كيفيت كدومش بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Green_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من مقايسه كردم .كيفيت ال سي دي و810 بهتره. پر رنگ تره و رنگ ها واقعي تر هستند

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

11

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    تاييد ميشه و من هم موافقم

اينطور نميشه مقايسه كرد بايد يه عكس باكيفيت رو توي هر دو گوشي ريخت بعد دو تا گوشي رو بغل همديگه گذاشت اونوقت مشخص ميشه كيفيت كدومش بهتره
    ببينيد من در مورد قابليت بالقوه گوشي گفتم كه اصل سخت افزاريه.... اينكه تو مقايسه كدومه بستگي به تنظيمات نرم افزاري گرافيكشون داره..مطمعن با شيد و 800 هم اگه مثل و810 تنظيم بشه مثل اون هم نشون ميده..چون اصولا از اين نظر در هر دو يك محصول به كار رفته... من خودم كارت گرافيكم رو جوري دقيق تنظيم كردم كه هر كي مي ديد باور نمي كرد جي فرس 5500 هست حتي از مال دوستم كه 6600 رو داره و تنظيمات اوليه كار خونس باكيفيتره...... در اين چيزارو با مقايهسه نميشه فهميد..(اختلافات كم)

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به اعتقاد من البته در مورد سونی اریکسون درهرسری از محصولات این شرکت که امکانات مشابه دارند ولی مدل یکیش بالاتره مدل بالاتر در اکثر مواقع کیفیت بهتری داره مثال : کا 300 و کا 310 کا 310 اصلاح شده هست حالا تو دبلیو 810 شاید یه چیزی برطرف شده که من وشما 10000 سال هم از اون استفاده کنیم متوجه نمیشیم
    در غیر این صورت بی کار نیستند که 2تا گوشی یکسان با مدل متفاوت بیرون بدن
    ومدل قبلی رو که انقدر پرطرفداره تو سرش بزنند

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

تو سایت gsm بعضی مشخصات این دو گوشی این جوریه
    - w810 : usb v2.0 --- 20mb shared memory
    w800: usb ------ 34 mb shared memory
    و البته w810 فرمت mpeg4 هم پخش می کنه. اما در این مورد تو w800 چیزی ذکر نشده.
    من میخواستم بدونم سرعت usb v2.0 از usb معمولی خیلی بالاتره ؟
    قابلیت های edge و hscsd اگه میشه یه توضیح کوتاه بدین و بگین به درد ایران میخوره؟
    یا مثلا mb14 اختلاف حافظه داخلی گوشی تاثیر زیادی داره.؟
    تو یکی از سایت های ایرانی نوشته شده بود که w800 فرمت mpeg4 هم پخش میکنه . بالاخره کدومش درسته؟
    البته هر چند w810 قاعدتا باید بهتر باشه اما زیبایی w800 و اینکه لنزش کاور داره و مهمتر اینکه با update کردن ممکنه تفاوت قابلیت های گوشی خیلی کم بشه، یه خورده آدمو در مورد w810 به شک میندازه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •