تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: فقط درباره اصفهان

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شهر من من به تو مي انديشم نه به تنهايي خويش

از پس شيشه تو را مي بينم كه گرفتي مرا در بر خويش

چون گفته شده در اين تاپيك هركي چيزي در مورد اصفهان مي خوتد بگه با احترام تمام به عقايد همه دوستان لطفا در حين نوشتن مطالب حتما احترام به همه اصفهاني ها را هم در نظر داشته باشيد

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

به نظر من بايد يك بخش به نام ايران شناسي باز كنيم و اطلاعات رو تو انجا قرار بديم نه؟
    براي هر شهر يه تاپيك

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا سامان اختيار داريد
    مرسي تازه كه لطف داشتيد و سعي در معرفي شهر قشنگ و زيباي ما كرديد
    دستتون درد نكنه

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مخلص تك تك دوستان عزيزم هستم يه مدت كوتاه نمي تونم چون دارم روي يك شركت كار مي كنم بقيه مطالب رو بعدا قرار مي دم 10 -20 تا موضوع ديگه مونده ...

متشكرم از فرانك خانم عزيز امير دوست گلم در تاپيك رد آلرت و عسل بانوي عزيز كاربر فعال انجمن ها ... منتظرم باشيد ..
    Last edited by soleares; 31-10-2006 at 16:36.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از این تاپیک ،
    خوب از اصفهانی های عزیز که اطلاعی دارن ، آیا منار جنبان هنوز هم هست؟ سالمه؟ یه بار تجربش رو داشتم ، جالب بود ....
    ممنون میشم بگید.

تا بعد....

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...
    تاپیک رو ویرایش کردم ، دوستان به بحثشون ادامه بدن

یه تذکر برای کسانی که به قصد منحرف کردن تاپیک ها ، پست های بی محتوا ارسال میکنند و این تاپیک رو هم در عرض چند ساعت منحرف کردند ... این آخرین باری بود که مدارا کردم
    برای رعایت حال سایر دوستان هم که شده دفعه ی بعد برخورد میکنم

ممـنــون
    مـیـثــم

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بله عزيز منار جنبان هنوز هم هست.اما اجازه داده نمي شه كه تكانش بدهيم.( به خدا جدي مي گم چون دو تا چوب گذاشتند كنارش و نمي شود تكانش داد)
    پيشنهاد مي كنم دوستاني كه به اصفهان تشريف مي اورند سري هم به هتل عباسي بزنند. اونجا هم خيلي قشنگ.خيلي خيلي.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ميشه يه توضيح مختصري درباره منار جنبان از زبان يه اصفهاني بشنوم ؟

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض منارجنبان

این بنا به‏ صورت یك بقعه و دو مناره است كه بر روى قبر «عمو عبدالله» از زهاد و صُلحاى معروف قرن هشتم هجرى بنا شده است. ایوان منارجنبان یكى از نمونه‏ هاى ابنیه سبك مغولى ایران است و از آن دوره كاشى‏كارى‏هایى هم دارد. مناره‏ ها بعداً و در تاریخى كه درست معلوم نیست و احتمالاً در آخر عصر صفویه به ایوان مزبور اضافه شده و با حركت دادن یكى از آنها، نه تنها مناره دیگر به حركت درمى‏آید بلكه تمامى این ساختمان مرتعش مى‏شود.

شهرت منارجنبان اصفهان از دیرباز به این خاطر بوده است كه هر گاه یكى از مناره‏هاى طرفین ایوان بنا را مى ‏جنبانده ‏اند این حركت به مناره دیگر هم منتقل مى ‏شده است. چگونگى این حركت و انتقال آن به مناره دیگر - اگر چه دیرگاهى تعجب بسیارى از مردم و بازدیدكنندگان آن را بر مى ‏انگیخته است - از دیدگاه صاحبنظران و آنان كه بر امورى چون معمارى آگاهند، چندان شگفت و غیر طبیعى نیست آنان بر این باورند كه در تمام بناهایى كه چنین شكل و مناره هایى دارند حركت هست و اگر در اینجا بسیار چشمگیرتر است دلیل آن باریكى و سبكى این مناره هاست و گرنه جهانگردان و سیاحان به مناره ‏ها و ساختمان هایى كه به همین طریق مى ‏جنبیده ‏اند در نقاط دیگر جهان اشاره كرده ‏اند.

منارجنبان اصفهان در حقیقت بقعه ‏اى است كه بر مزار شیخى زاهد و عابد به نام عمو عبدالله كه در ذیحجه سال 716 هجرى قمرى وفات یافته، ساخته شده است و در آغاز تنها ایرانى بوده است كه بعدها دو مناره معروف منارجنبان را به ساختمان آن افزوده ‏اند. بنابراین بى شك ساختمان ایوان و مناره‏ ها پس از سال 716 هجرى قمرى آغاز شده و به انجام رسیده است. منارجنبان بر سر راه اصفهان به نجف آباد در روستایى به نام كاردالان قرار دارد. هر یك از دو مناره این بنا 17 متر بلندى دارد و ارتفاع بنا 10 متر است.

كاشی هاى لاجوردى و فیروزه‏اى زینت بخش این بناست و برمزار آن روحانى زاهد و عابد قطعه سنگى مرمرى قرار داده‏ اند كه سوره یس از قرآن كریم حاشیه آن را زینت داده است. كتیبه ‏هاى دیگرى نیز در این آرامگاه هست كه از آن جمله است كتیبه‏ اى بر سنگ مرمر بالاى سنگ اصلى كه از عمد عبدالله به عنوان یك مرد پرهیزگار و زاهد نام مى ‏برد و تاریخ او را نیز ذكر مى ‏كند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nightmare
    مرسی از این تاپیک ،
    خوب از اصفهانی های عزیز که اطلاعی دارن ، آیا منار جنبان هنوز هم هست؟ سالمه؟ یه بار تجربش رو داشتم ، جالب بود ....
    ممنون میشم بگید.

تا بعد....
    حدود سال 74 من یه بار تجربه کردم. برای بالا رفتن از برج خیلی باید مراقب بود چون ممکنه گری بیفتی و دیگه در نیای . موقعی هم که تکونش دادم باورم نشد خیلی جالب بود یه صدایه هبهمی هم میداد اون روز کلی توریست ژاپنی اونجا بودند و از دیدن این منظره متحیر شده بودند یه لحظه به ایرانی بودن خودمون افتخار کردم.
    ............
    بازم به اون نصف جهان برگردم

برم اونجا بشینم در کنار زاینده رود....... ترانه و شعر و سرود. این ترانه براتون آشنا ست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •