من الان رفتم رزولوشنشون رو نگاه کردم...تعداد پیکسل های N73 با K800 یکیه...ولی چون N73 ال سی دی ش بزرگ تر کیفیتش کمتر به نظر می رسه...
من الان رفتم رزولوشنشون رو نگاه کردم...تعداد پیکسل های N73 با K800 یکیه...ولی چون N73 ال سی دی ش بزرگ تر کیفیتش کمتر به نظر می رسه...
در ضمن صدای N73 سه بعدی هست...ولی صدای K800 بهتره...!
دوربين ك800 بهترين 3 مگاپيكسل هست اگه نوكيا به زايسش مينازه سوني هم سايبر شات هست
صداي ك800 معركست
ال سي دي ك800 هم با اينكه رزولوشنش با ن73 يكي هست بازم خيلي بهتره ولي كوچيكتره (ال سي دي ك750 و دبليو 810 هم يك رزولوشن دارن ولي ال سي دي 810 خيلي خيلي بهتره)
سيستم عاملش هم جاوا هست
در ضمن با خريد ك800 ميتوني پول كمتري خرج كني![]()
![]()
در اينكه دوربين N73 بهتره شک نکن...
این لینک رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودت بگو کدوم بهتره...
کیفیت صدا برای من مهم تر از بلندیه که در این ضمینه N73 بهتره...چون 3D هست...
راستی قیمت N73 چنده؟!؟!!؟!K800 چه طور؟؟!؟!؟؟!
مدل دیگری رو پیشنهاد نمی دی؟!
ببين سوني توي كمرا و موزيك تكه بعد شما ميگي چون ن73 3D هست بهتره
شك نكن كه ك750 از ن73 بهتره (چه برسه به ك800 (ك800 همون موزيك پلير واكمن سوني رو داره تازه با منوهايي بهتر))![]()
اين عكسا رو از تو جي اس ام آرنا برداشتم :
ك800 :
اينم ن73 :
خودت قضاوت كن![]()
![]()
با اين وجود N73 بهترين انتخاب براي شماست
از نظر من ک800 حداقلدر عکس واقعا بهتره
چون مقایسه ای که کردیم ن73 اصلا طبیعی عکس نمیگیره و همچنین تا شما تصویر اصلی رو نبینی متوجه نمیشی که کدوم به حقیقت نزدیک تر است
ولی اسژیکر ن73 واقعا قوی تره
ولی در هدفن باز هم میگم فقط وفقط سونی اریکسن
تو رفتي يه عكس بد از N73 گذاشتی...بقیه عکس ها رو یه نیگا بنداز...نوشته شده توسط R@R#M@N
![]()
در ضمن لنز زایس توی دنیا تکه...
در مورد اسپیکر هم من گفتم که کیفیت صدا برام مهم تر از بلندیه...که N73 صداش طبیعی تره...
------------------------------
در ضمن عنوان تاپیک رو اشتباه عوض کردید...به N73 نوشتید N93....!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)