سلام دوست عزيز به اين عكسها نگاه كنيد لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ كنيد
سلام دوست عزيز به اين عكسها نگاه كنيد لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ كنيد
باشه قبول !نوشته شده توسط yashar8000
آدرس اون sendspace.com درسته شما اس نوشتی
هیچ سرور شیئرینگ ای اکانت رایگان را نامحدود نمی گذاره اینهم بعد یک ماه پاک می شه مثلا این آدرس زیر را نگاه کنید
------http://www.sendspace.com/file/zqyfp3-----
که چون فری بوده ، پاک شده . ولی خب من یک جایی جدید پیدا می کنم عجالتا راپید ها را دان کنید
بعد هم بگمانم آی ای شما مشکل داره احتمالا دانلود اکسلریتور رو سیستم تون نصبه و یا آی اس بی شما ای دی اس ال از نوع شئیر ------ است .
با فایرفاکس دانلود کنید ، پیشنهادا
بعد هم اینکه عجب استقبالی فقط 7 نفر دانلود کردند![]()
خب دستشون درد نکنه
یک چیزی می خواستم بگم اما یادم رفته بعد اگر یادم آمد این پست را ادیت می کنم
یا حق
Last edited by piremard; 31-10-2006 at 09:08.
دوست عزيز !
تا اونجايي كه من اطلاع دارم ، اكثر دوستان ، DialUp هستند و قبول كنيد دانلود اين حجم زياد براي ما مقدور نيست .
مثلا براي يك فايل 16 مگابايتي ، حدود 3.5 ساعت طول كشيد . باور كنيد اوضاع خيلي خرابه![]()
بايد يك فكر اساسي بكنيم![]()
با تشكر ـ مهدي![]()
دوست عزيز
من هنوز منتظرم تا شما فايل ها را يه جاي ديگه آپلود كنيد. چون هر كاري كردم نتونستم داونلود كنم و به اين آموزشها هم خيلي خيلي نياز دارم. اگر لطف كنيد دوباره تو سايت Rapidshare آپلود كنيد. منتظرتون هستم.
لینک اولش را پیدا کردمنوشته شده توسط yashar8000
از زیر دانلود کنید دوست خوب :
-----http://rapidshare.de/files/22705389/Lena_vedio1.rar.html------
می بینید انصافا من چقدر پایبند دموکراسی هستم![]()
Archive password: tipsclub
موفق باشید
لینک ها لنا برای مدت نامحدود تثبیت شد سر فرصت دانلود کنید
وقت کردید نظر بدید شاید بقیه را آپ کردم
موفق باشید![]()
سلام من همشو گرفتم به راحتي دانلود شد و مشكلي نداره. piremard جان مرسي عالي بود. البته اگر لطف كني و مقاله اينجوري و فارسي بذاري خيلي خوي ميشه.
سلام! منم امروز به زحمت تمامی لینکها را گرفتم. آموزش ها عالی بود. هر کی نگیره مفت باخته.....
با تشکر از دوست خوبمان که زحمت آپلود این فایل ها را کشید. نمیدانم چرا ایشون دیکه این تاپیک را ساپورت نکرده و مقاله های جدید نزاشته![]()
سلام piremard جان
دستت درد نکنه عزیز به خاطر زحمتی که کشیدی.![]()
شما که زحمت کشیدین این همه رو Upload کردید چرا روی یه سایته درستو و حسابی این کار رو نکردید
![]()
سلام
ازاینکه این زحمت آپلود این فایلهارو کشیدی ممنونم
همین الان که دارم مینویسم ، تازه دارم Download میکنم
ولی باور کنید این سایت Rapidshare وحشتناکه!!
این سایت هم اگه 45روز کسی Download نکنه فایل پاک میشه
من یک سایت سراغ دارم که تا 1GB فضا میده و میتونید با همه نرمافزار های مدیریت فایل Download کنید
ولی اگه 7 روز سراغ سایت نری InActiv میکندش
با این تفاوت که فایل ها رو Delete نمیکنه و اگه بری Activesh کنی همه فایلها دست نخورده وجود داره
1 نرم افزار برای مدیریت آپلود داره که خیلی کارو راحت کرده
بنظر من ک بد نیست و از راپید شیر خیلی خیلی بهتره چون مدتی که خودم دارم باهاش کار میکنم
شما هم میتونی امتحان کنی و اگر خوب بود ما رو هم از دست این راپید شیر نجات بدی ممنون
اینم ادرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کار کردن تو سایت اول یک خورده مشگله
اصلاً باکسی نمیاد که من کاری انجام بدم!!!
لطفاً این عکس و ببینید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)