حذف شد.................................
حذف شد.................................
Last edited by my friend; 28-10-2006 at 13:57.
سلام
این خیلی خوبه که شما دوستان اینقدر با دقت تمام پستهای مسئولان فروم رو لغت به لغت میخونید و سعی در غلط گیری دارید.![]()
ولی درسته منظور من هم همون صفحه فارسی زبان بود که 99.9% مختص ایرانیان هست و برای اونها ساخته شده همونطور که از دایکتوریش کاملا و به وضوح مشخص هست. از یه طرف دیگه هم می بینیم که آخه تو دنیا مگه ما چند تا کشور داریم که زبون رسمیشون فارسی هست؟.![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه دومین google.ir هم توسط شرکت گوگل خریداری و ثبت شده ولی فکر می کنم بنا به دلایل که مطمئنا سیاسی هست گوگل فعلا اجازه active نمودن اون دومین رو نداره و همچنان به ناچار و زیرکانه در آدرسی خاص صفحات و دایرکتوری فارسی زبانان (ایرانیان) رو میزبانی می کنه.
به جز ایران دو تا ...آخه تو دنیا مگه ما چند تا کشور داریم که زبون رسمیشون فارسی هست؟.
درسته...نوشته شده توسط sa3er
دلیل خورده گرفتن من به شما :
خوب من ایرانی نیستم.. افغانی هستم...
زبان ایران ، افغانستان ، تاجیکستان فارسی است...
اما متاسفانه دوستان ایرانی کمی ...... هستند و معمولاً زبان فارسی رو صرفاً مخصوص ایران میدانند....
سر همین لوگوی گوگل که واسه نوروز بود نیز همینطور ... آخه نوروز نیز صرفاً محدود به مرزهای جغرافیایی ایران نمیشه....در افغانستان و تاجیکستان هم نوروز جزء رسوم و آیین گذشته آنان است... و هر ساله آن را بطور باشکوه جشن میگیرند...
در مورد دامین google.ir هم همونطور که گفتید توسط گوگل برای ایرن ثبت شده... اما به همون دلایل تحریم و سیاسی گوگل ایران را همچنان برسمیت نمیشناسد!
اما جالب است بدانید که دامین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط گوگل برای افغانستان به ثبت رسیده و فعال است.. گوگل افغانستان را برسمیت میشناسد.
در اخر اینکه حرفایی که زدم نه بخاطر اینکه بخوام سر کشور و ملیت بحث کنیمو کل کل کنیم... بلکه به این خاطر که به دوستان ایرانی متذکر شوم که فرهنگ و آیین کهن فارسی صرفاً برای ایران نیست و مطعلق به تمامی فارسی زبانان است...
نامیدن بزرگان .. شاعران... و دانشمندان فارسی به نام ایران و ایرانی صرفاً در ایران اعتبار دارد!!!
همانگونه که شاهدیم شاعران بزرگ فارسی همانند مولانا را یک شاعر ایرانی میخوانند!... حال آنکه مولانا نه در ایران متولد شده و نه در ایران مدفون است!!
البته این فقط یک نمونه از هزاران است
موفق باشید
یه جورایی راست میگه ...درسته...
دلیل خورده گرفتن من به شما :
خوب من ایرانی نیستم.. افغانی هستم...
زبان ایران ، افغانستان ، تاجیکستان فارسی است...
اما متاسفانه دوستان ایرانی کمی ...... هستند و معمولاً زبان فارسی رو صرفاً مخصوص ایران میدانند....
سر همین لوگوی گوگل که واسه نوروز بود نیز همینطور ... آخه نوروز نیز صرفاً محدود به مرزهای جغرافیایی ایران نمیشه....در افغانستان و تاجیکستان هم نوروز جزء رسوم و آیین گذشته آنان است... و هر ساله آن را بطور باشکوه جشن میگیرند...
در مورد دامین google.ir هم همونطور که گفتید توسط گوگل برای ایرن ثبت شده... اما به همون دلایل تحریم و سیاسی گوگل ایران را همچنان برسمیت نمیشناسد!
اما جالب است بدانید که دامین google.af توسط گوگل برای افغانستان به ثبت رسیده و فعال است.. گوگل افغانستان را برسمیت میشناسد.
در اخر اینکه حرفایی که زدم نه بخاطر اینکه بخوام سر کشور و ملیت بحث کنیمو کل کل کنیم... بلکه به این خاطر که به دوستان ایرانی متذکر شوم که فرهنگ و آیین کهن فارسی صرفاً برای ایران نیست و مطعلق به تمامی فارسی زبانان است...
نامیدن بزرگان .. شاعران... و دانشمندان فارسی به نام ایران و ایرانی صرفاً در ایران اعتبار دارد!!!
همانگونه که شاهدیم شاعران بزرگ فارسی همانند مولانا را یک شاعر ایرانی میخوانند!... حال آنکه مولانا نه در ایران متولد شده و نه در ایران مدفون است!!
البته این فقط یک نمونه از هزاران است
موفق باشید
و بالطبع آداب و رسوم این مرز و بوم رو هنوز حفظ کرده
من امیدوارم که افغانستان هرچه زودتر آباد بشه
...هر ویرانه نشانیست از غیاب انسانی که حضور انسان آبادانیست...
و اگه افغانستان روزگاری تا مرز ویرانی رفت ناشی از تفکرات کرم خورده ی افرادی با عقاید تازی بود...
عقایدی که مال ما نبودن و ما رو به اینجا سوق دادن...
پي اين صفحات كاملا فارسي كه خود گوگل فارسي كرده چيه؟نوشته شده توسط Ali_Moradi
مگه شما گوگل رو به صورت انگليسي مي بيني؟
ايران در تحريم كامل جهان هست
حتي يك سري كشورها رو هم به بهانه رابطه با ايران تحريم كردند.
مثلا اندونزي.
ولي ما نبايد ناراحت باشيم
شايد 1 يا 2 سال مشكل باشه تحريم
ولي با مهندسي معكوس راحت ميتونيم پوز چين رو هم بزنيم
مخصوصا ما ايرانيها.
کی ؟ با من بودید؟سلام
این خیلی خوبه که شما دوستان اینقدر با دقت تمام پستهای مسئولان فروم رو لغت به لغت میخونید و سعی در غلط گیری دارید.
ولی درسته منظور من هم همون صفحه فارسی زبان بود که 99.9% مختص ایرانیان هست و برای اونها ساخته شده همونطور که از دایکتوریش کاملا و به وضوح مشخص هست. از یه طرف دیگه هم می بینیم که آخه تو دنیا مگه ما چند تا کشور داریم که زبون رسمیشون فارسی هست؟.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه دومین google.ir هم توسط شرکت گوگل خریداری و ثبت شده ولی فکر می کنم بنا به دلایل که مطمئنا سیاسی هست گوگل فعلا اجازه active نمودن اون دومین رو نداره و همچنان به ناچار و زیرکانه در آدرسی خاص صفحات و دایرکتوری فارسی زبانان (ایرانیان) رو میزبانی می کنه.
من فقط حرف آقای علی مرادی رو تایید کردم.
اگه بهتون بر خورده ................. معذرت میخوام.
اینم بگم که من با هیچکدوم از افراد توی این فروم ( بغیر از 3-4 نفر ) دلگیری ندارم و سعی ندارم که "لغت به لغت" حرف هاشونو بخونم و ازش نکته بگیرم.
بازم میگم ، من قصدی نداشتم ، اما اگه ناراحت شدید معذرت میخوام.
اون پست رو هم حذف کردم...
Last edited by my friend; 28-10-2006 at 14:00.
تا اينجا چند نفر در خواست كردن ؟؟
====
به جاي مشاجره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)