كسي از اين برنامه ها كه عكس رو كج و كوله مي كنه نداره؟ يك اسمي كه شنيدم اينه: Lenz البته اسپلينگش شايد اشتباه باشه. آخرش يه برنامه خوب براي ضبط مكالمات پيدا نكردم كه بوق نزنه و از اولش صدارو ضبط كنه.كسي نداره؟ اين برنامه ها رو براي S60 مي خوام.
كسي از اين برنامه ها كه عكس رو كج و كوله مي كنه نداره؟ يك اسمي كه شنيدم اينه: Lenz البته اسپلينگش شايد اشتباه باشه. آخرش يه برنامه خوب براي ضبط مكالمات پيدا نكردم كه بوق نزنه و از اولش صدارو ضبط كنه.كسي نداره؟ اين برنامه ها رو براي S60 مي خوام.
سلام
دوستان خوبم من چند تا درخواست از شما داشتم .
1- يك پلير خوب
2- منشي
3-اگه بود فارسي ساز .
هر 3 براي گوشي نوكيا 6270.البته اين گوشي جاواست.
ممنونم قربونتون برم.
در تاپيك قبلي بهم پاسخ دادن ولي پسوند فايل هاشون Sis بود.
مرسي حميد جاننوشته شده توسط Hamid110
ميگم اين برنامه كرك نداره چون موبايل رو خاموش كردم دوباره روشن كردم اين برنامه كار نميكنه و بايد رجيستر بشه
سلام . .نوشته شده توسط rezaneda
دوست گرامي . . من كيجان اين برنامه رو دارم . . اما كا نميكنم . .
البته روي گوشي من الان 4 . . 5 ماهه داره كار ميكنه . .
نميدونم براي شما چرا اينجوريه ..![]()
سلام . .نوشته شده توسط mehdizadeh62
دوست گرامي . . براي تغيرات بر روي عكس و كج و كوله كردن عكس از برنامه . . PhotoRiteSP استفاده كن . .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي . .
كسي شماره سريال mobexplorer را نداره
نوشته شده توسط Hamid110
حميد جان، پيرو اون درخواستي كه داده بودم(فرستادن اس ام اس بدون اينكه شمارتون روي گوشي دوستتون بيوفته) و اينكه شما پرسيديد گوشي من و دوستم چيه : گوشي من 6630 و گوشي اون دوستم كه برنامه رو داره 6270 هست.
سلام . .نوشته شده توسط blackhero
دوست گرامي . . من فكر كردم گوشي شما از مدل هاي سامسونگ يا قديمي نوكياست . .
چون اگه گوشي سامسونگ و . . . باشه . . وقتي اس ام اس رو بصورت فلش بفرستي . . اس ام اس خود به خود باز ميشه . . . و شما نميتوني شماره موبايل طرف مقابل رو ببيني . .
در ضمن آيا دوست شما جلوي خودتون اينطوري اس ام اس ميزنه . . ؟ چون با اينترنت ميشه اس ام اس زد . . بدوني كه شماره موبايل بيفته . . و ميشه هر اسمي كه خواستي بجاي شماره بيفته . . .
موفق باشي ..
با سلام
"برنامه ای برای uninstall کردن برنامه موجود در گوشی"
من وقتي ميخوام برنامه اي رو پاک کنم باید به قسمت manage برم تا بصورت کامل پاک بشه
حالا مشکل من اینه که وقتی این گزینه رو اجرا میکنم اول چند ثانیه باز میشه ولی قبل از اینکه اسم برنامه های نصب شده رو لیست کنه خود به خود بسته میشه
حالا من میخوام ببینم چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
اگه میتونید یه راهی بگید که این مشکل رو حل کنم
در ضمن من اطلاعاتم در مورد گوشی خیلی کم هست
رفتم پرسیدم گفتن باید گوشی رو ببرم فلش نصب کنن(یا یه همچین چیزایی) که 5000 تومان میشه
منم گفتم شاید مثل کامپیوتر برنامه دیگه ای هم برای uninstall کردن برنامه ها وجود داشته باشه. برای همین این تاپیک رو زدم
با تشکر.
برنامه اي ميخوام براي اينكه بتونم امكان نوشتن زبان فارسي را به گوشي كا 800 اضافه كنم . با تشكر فراوان ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)