ممنون دوست عزیز که راهنماییم کردی آخه اعصابم به هم ریخته بود که نمی تونم نصب کنممهرداد جان این فارسی ساز 5.0.2331 میباشد و روی ورژن های دیگر جواب نمیدهد .
از من فکر کنم بالاتر هست و جواب نمیده
ممنون دوست عزیز که راهنماییم کردی آخه اعصابم به هم ریخته بود که نمی تونم نصب کنممهرداد جان این فارسی ساز 5.0.2331 میباشد و روی ورژن های دیگر جواب نمیدهد .
از من فکر کنم بالاتر هست و جواب نمیده
دوست عزیز با برنامه های زیادی میشه این کار رو انجام داد . من از Restorator 2006 استفاده کرده ام.نوشته شده توسط M A T I N
کريمی جان ممنوننوشته شده توسط karimi_1366
ميشه يه لينک دانلود يا سايت اصليشو بديد?
دوست عزیز چرا سایت سازندش؟نوشته شده توسط hardrock007
تا P30World رو داری غم نداری ! اینم تاپیک مربوط به این نرم افزارها . کرکشم تو خود همین تاپیک هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي جالبه ولي خب يه جورايي فونتش به دل نميشينه !
به هر حال ممنون از زحمتي كه كشيدي
منم يكي ديگه از طرفداراي پروپا غرصه اين برنامم...
اميدورام زودتر ورژنه 2007 اين برنامه بيادو كارتون رو شوروع كنيد...
خواهش میکنم . ولی دوست عزیز توقع نداشته باشید که من بتونم نوشته هاشو مثل شرکت سازندش در بیارم !خيلي جالبه ولي خب يه جورايي فونتش به دل نميشينه !
Last edited by karimi_1366; 23-10-2006 at 05:30.
ماشالله به این فروم !خوب دوستان اگر تمایل به همکاری دارند میتوانند از الآن اعلام کنند تا با کمک هم ورژن جدید این برنامه رو فارسی کنیم.
فقط یک نفر حاضر به همکاریه؟
نه رفيق !نوشته شده توسط karimi_1366
من واقعا" از شما ممنونم كه يه همچين كاري رو شروع كرديد ... ولي خب من زياد سر درنميارم چطور اينكارو ميكنيد ولي گفتم اگه يه فونته خشكلتر ميزاشتي بهتر بود... بهر حال اگه ناراحت شدي من شرمندتم.. به بزرگواريه خودت ببخش...
در مورد فونت باید بگم که باید فونتی باشه که همه ویندوز های دوستان اونو داشته باشند و یه جورایی نیاز به نصب فونت اضافی نداشته باشه فکر می کنم دلیل انتخاب این فونت همین بوده اگه اشتباه میکنم آقای کریمی منو راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)