سلام.
آقا منم با اين كابل كار كردم يه مشكل عمده داره و اون اينكه بعد از اين كه همه اين كارايي كه دوستان گفتن كردي اگر بازم كارت درست نشد كافي است در همان حالت كابل رو از ته گوشي بگشي بيرون دوباره بزني اين كار رو اونقدر بكن تا درست بشه.
سلام.
آقا منم با اين كابل كار كردم يه مشكل عمده داره و اون اينكه بعد از اين كه همه اين كارايي كه دوستان گفتن كردي اگر بازم كارت درست نشد كافي است در همان حالت كابل رو از ته گوشي بگشي بيرون دوباره بزني اين كار رو اونقدر بكن تا درست بشه.
نوشته شده توسط mohammadnasri
نه متاسفانه
قاعدتا اين محتويات چيني.
در ِ من اين فولدر ها نيست. ولي يك نوضيح كلي براي نصب اين كابل ميدم :
اگه كابلتون اصل باشه بايد وقتي كه CD رو توي CD-Rom مي زاريد ، يك برنامه اجرا بشه (FullScreen است)
در بخش Installation آن درايور را به راحتي نصب مي كنيد.
اين روش روش اتو ماتيك است.
درباره روش دستي كمي جلوتر ، توضيح مي دم.
من كه اصلا از درايور كابل استفاده نكردم و خو د نرم افزار نوكيا خودش اونو شناخت وقتيnokia pc suite را باز مي كني از سر برگ
settingگزينه
manage conectionرا انتخاب مي كني و د ان نوع كابل خودت كه ازش استفاده مي كني براش مشخص مي كني
![]()
و بعد از آن مي توني به گوشي آهنگ و.... بريزي
![]()
لينك عكس ها را گذاشتك ولي نيومد
اين روش نسبت به روش قبلي بسيار سختتر است.
در اين روش معمولا بايد پايه ويندوز قوي داشته باشيد.
من مختصرا يكسري توضيحات مي دم كه اميدوارم به دردتون بخوره :
ابتدا بر روي سي دي برنامه به دنبال يك فولدر به نام Driver بگرديد و جاي آن را در ذهن نگهداريد
(اين فولدر ممكن است با نام ديگري وجود داشته باشد. تنها نشانه آن تقسم بندي به چند نوع ويندوز است. يعني Win98 WinNT و... و يا چند فايل با پسوندهاي inf , sys , vcd و امسال اينها)
سپس USP را به Case وصل كنيد. بدين ترتيب صفحه New Hardware نمايان مي شود. سپس به select from list -> Select Manually برويد و HaveDisk را انتخاب نماييد.
و سپس به فولدر مربوطه كه پيدا كرديد برويد و درايور را Install كنيد.
اميدوارم موفق باشيد.
نكته : ممكن است وقتي فولدر Driver را پيدا كرديد با يك فايل Setup مواجه شويد.
در اين حالت Setup را اجرا كرده و كابل را متصل نماييد و كامپيوتر را Restart كنيد.
سلام
صمن تشکر از همه دوستانی که راهنمائی فرمودند ; مشکل حل شد .
ضمنا استفاده از برنامه ( MobiMB Mobile Media Browser ) را به همه دوستان سفارش میکنم .
ممنون
نوشته شده توسط mohammadnasri
سلام
منم اين برنامه رو نصب كردم اما اصلا نميدونم بايد چه طوري باهاش كار كنم
خواهش ميكنم كار با اين برنامه رو از اولش كه بازش ميكنين برام توضيح بدين
و كابلم رو بايد در كجاي كيس بذارم(به من نخندين ها من تازه واردم)
قربان شما سارا
منتظر ايميل يا جوابتون هستم
بابا همه پروفشنال هستن ای ول یکی دست ما رو هم بگیره راهش همونه که بچه ها گفتن اول درایور بعد برنامه پی سی سوئیت بد نیست بعد از نصب هر دو سیستم رو ری استارت کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)