نوشته شده توسط Nvidia
پسره چرا خودشو کشت ! ؟ طرف لخت جلوت باشه و خودتو بکشی ؟؟؟البته من 100000000% موافق ترم امانوشته شده توسط jazire_eshgh21
![]()
نوشته شده توسط Nvidia
پسره چرا خودشو کشت ! ؟ طرف لخت جلوت باشه و خودتو بکشی ؟؟؟البته من 100000000% موافق ترم امانوشته شده توسط jazire_eshgh21
![]()
بچه ها الکیه !!!!!!!!
شما هنگامی که پسره افتاد رو زمین را دقت کنید ، دست چپشو آروم تکون میده پس پیداست که صحنه ساختگیه
بازیگری از این ناشیانه ترو کارگردانی و میکس از این مبتدیانه تر
ندیده بودم بیشتر به آیتم های طنز آببندی شده شبیه بود. به هر حال دستت درد نکنه یه کم خندیدیم
![]()
آره موافقم در ضمن ما تو تصویر اصلا پریدنشو از پنجره نمیبینیم فقط تا جلو پنجره میدوه بد کات و بد پنجره خالی و کف زمین یه جنازه مضحک در کل خیلی ناشیانه بود یاد سریالهای مسخره مهران غفوریان افتادمنوشته شده توسط Ali_k
![]()
در خالي بندي بودنش شك نكنيد .
اگه شما به صورت فريم به فريم نگاه كنيد ميبينيد در يك فريم فرد تا كمر از پنجره اويزون ميشه و دست چپش رو هم رو هم چهارچوب پنجره ميزاره براي محكم كاري كه يه وقت نيفته .
بعد كافي يه فريم جلو برين . ميبينين كه تو كادر فقط يه پنجره خالي ديده ميشه و هيچ كس تو كادر نيست و زاويه دوربين هم يه مقداري تغيير كرده .
من در عجبم چه طور در طول يك فريم فرد غيب ميشه و كادر دوربين تغيير ميكنه !!!
هميشه برام سوال بود چرا امربكا مي خواهد به ايران حمله كنه
نگو فرار مغزها كفاف نميده مي خواهد مغز بدزده!
الله اكبر
بابا يكي از نوابغ نكته سنج اشاره كرد كه خالي بنديه
ديگه چرا هي پشت سر هم پست الكي ميديد؟
لابد 100 پست هم بعد اين ميريزن سر من كه ...
اميدوارم به كسي بر نخوره
باشد كه به حقوق همديگر احترام بگذاريم![]()
Last edited by seyyed.ali; 21-10-2006 at 23:39.
اصلا دختره هم که تابلو ا مرده!!!(مرد یعنی مذکره)
بي خيال بابا الان معلوم ميشه داستانهاي خونه ي مادر بزرگه بوده و ما خبر نداشتيم!!!!
ولش كنين بنده خدارو. مرد ديگه.
بابا ما هم فهمیدیم تو نابغه انتقادات اجتماعی طنز آمیزی نمیخواد اینقدر پستت رو ویرایش کنی و با مزه ترش کنی همینقدر هم عالیه البته صبور باش من اولیم بنا به گفته خودت حالا 99 تا دیگه باقیهنوشته شده توسط seyyed.ali
![]()
دوبلش رو یادشون رفته:
آخه چند بار بهت گفتم با این سرو وضع نیا جلو مهمونا......این چه زندگیه......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)