YPOPs! 0.9.5.11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
YPOPs! 0.9.5.11
دوست عزیز این جا جای بحث و آموزش نیست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Unforgiven; 30-12-2008 at 16:47.
حالا چي ميشد اگه يه جواب درست حسابي ميدادي
اينم كه اين پيغام رو ميده
با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفا به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد
خسته نباشيد
YPOPs! 0.9.5.14 | 1.45 MB
YPOPs! 0.9.7.1
YPOPs! 0.9.7.3
سلام.
اولش توضیح بدم که من یک مشکل در کار با برنامه کمکی Ypops پیدا کردم و بعد از جستجو در تاپیکهای موجود در این سایت، دیدم که این تاپیک جدیدترین جاییست که در مورد Ypops توش مطلب نوشته شده. اگر چه مربوط به 6 ماه پیش هست. امیدوارم که در جای اشتباه سوالم رو مطرح نکرده باشم. بگذریم، این توضیح برای مدیران بود که ظاهراً باید اول سوالات ما "جدیدیها" رو بررسی کنند.
و اما شرح مشکل من:
من چند سال پیش با برنامه YPops کار میکردم و مشکلی نداشتم.
دیشب بعلت داشتن بیش از سیزده هزار ایمیل نخونده توی مِیل باکس یاهو، تصمیم به نصب دوباره Ypops گرفتم و آخرین نسخه ی این برنامه رو از سایت رسمیش گرفتم و نصب کردم.
همونطور که میدونید، این برنامه ایمیلها رو چندتا چندتا (بر اساس مقداری که خودمون براش تنظیم میکنیم) میخونه و به نرم افزار Mail-server ما میفرسته. برای اینکه کار برنامه در ابتدای کار راحت باشه، ایمیلهای موجود در یاهو رو به یک فولدر موقتی منتقل کردم و فقط 200 تا ایمیل اونهم با سایز کوچیک رو توی Inbox یاهو گذاشتم بمونه که ببینم برنامه Ypops به چه سرعتی کارش رو انجام میده.
اما در کمال تعجب میبینم که Ypops هر بار که اجرا میشه، یکسری ایمیل رو که در ابتدا توی Inbox بودن میخونه و لیست خودش رو به اصطلاح آپدیت نمیکنه. همه ی تنظیمات ممکن رو دستکاری کردم و تمام حالتهای مختلف رو امتحان کردم ولی فایده ای نداشت که نداشت. برای حل این مشکل، به سراغ اون ایمیلهایی که این برنامه داشت میخوند رفتم و اونها رو از داخل Yahoo پاک کردم و حتی Trash رو هم خالی کردم.
اما عجیبترین چیزی که الان دارم میبینم این هست که جناب Ypops هنوز هم اون ایمیلهای اول رو داره میخونه. یعنی ایمیلی رو که بطور کلی از داخل یاهو پاک شده و دیگه وجود نداره، داره میخونه.
هر کاری رو که به نظرم ممکن بود کمک کنه، انجام دادم: از یاهو خارج و دوباره وارد شدم؛ تمام کوکیها و فایلهای موقتی اینترنت رو پاک کردم؛ نرم افزار رو حذف کردم و دوباره نصب کردم؛ نسخه های قدیمیترش رو نصب کردم؛ به سراغ سایتش رفتم و بخش سوال و جوابها رو خوندم؛ اما هیچ فایده ای نکرد.
ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکی به من بکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)