تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: سلام درباره گوشي D820 سامسونگ كسي اطلاعاتي نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    صادقیه - تهران

پيش فرض

من یکی که اصلا حرفه ای بودن و قابل اعتماد بودنش رو تایید نمی کنم. Sms زدنش هم زیاد جالب نیست و خیلی سیستم هاش لوکال هست و همخوانی نداره با بقیه.
    بلوتوسش با بعضی از موبایل ها مشکل داره و باتریش زود کاراییش رو از دست میده

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

حق با شماست شهاب جان این دوستمون(moshaver amin)که تازه عضو شده انگار به این تایپیک جواب داده ومنم به تاریخ تایپیک نگاه نکردم و تو این بحث شرکت کردم از شما وبقیه دوستان معذرت میخوام
    خیلی آقایی علی جان.

من بیشتر ترجیح میدم نوکیا داشته باشم یا سونی اریکسون. منوی سامسونک خیلی ضعیفه و در حد بچگانست و استاندارد نیست اصلا ...
    میشه بگید منظورتون از منوی استاندارد چیه؟؟؟
    مثلاً منوی سونی اریکسون استاندارده؟ که چون سامسونگ اونطوری نیست، استاندارد نیست؟؟

من یکی که اصلا حرفه ای بودن و قابل اعتماد بودنش رو تایید نمی کنم. Sms زدنش هم زیاد جالب نیست و خیلی سیستم هاش لوکال هست و همخوانی نداره با بقیه.
    بلوتوسش با بعضی از موبایل ها مشکل داره و باتریش زود کاراییش رو از دست میده
    این چیزایی رو که میگید من تا حالا به هیچ کدومش بر نخوردم.
    شما تا حالا سامسونگ دستت گرفتی؟

کجاش سیستم هاش لوکال هستن؟ چه سیستم هایی؟؟
    بلوتوثش با همه گوشی ها هم همخوانی داشته. نام ببر با چه گوشی ای نتونستی کار کنی؟
    باتریش هم مثل سونی اریکسون نیست که روز اول خوب باشه، بعدش ضعیف بشه. بعد از یه سال عین روز اولش کار می کنه.

چیزی که هست، اینه که شما ذهنیتت به سامسونگ اینه. کاریش هم نمیشه کرد.
    بهترین گوشی ها رو هم جلوتون بزارن، اگه مارک سامسونگ روش باشه، به دل شما نمی شینه.

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

خیلی آقایی علی جان.

میشه بگید منظورتون از منوی استاندارد چیه؟؟؟
    مثلاً منوی سونی اریکسون استاندارده؟ که چون سامسونگ اونطوری نیست، استاندارد نیست؟؟

این چیزایی رو که میگید من تا حالا به هیچ کدومش بر نخوردم.
    شما تا حالا سامسونگ دستت گرفتی؟

کجاش سیستم هاش لوکال هستن؟ چه سیستم هایی؟؟
    بلوتوثش با همه گوشی ها هم همخوانی داشته. نام ببر با چه گوشی ای نتونستی کار کنی؟
    باتریش هم مثل سونی اریکسون نیست که روز اول خوب باشه، بعدش ضعیف بشه. بعد از یه سال عین روز اولش کار می کنه.

چیزی که هست، اینه که شما ذهنیتت به سامسونگ اینه. کاریش هم نمیشه کرد.
    بهترین گوشی ها رو هم جلوتون بزارن، اگه مارک سامسونگ روش باشه، به دل شما نمی شینه.
    شهاب جان من کوچیک شما هستم
    پست بالا 100% تایید میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    صادقیه - تهران

پيش فرض

البته من نگفتم سونی اریکسون استاندارده ولی دیگه همه دنیا Symbian رو به عنوان استاندارد پذیرفتن و پلتفرم های Symbian و JE2 رو دیگه همه قبول دارن ... سامسونگ فقط از JE2 اون هم به صورت محدود به خود نرم افزار های سامسونگ پشتیبانی میکنه.
    اریکسون هم فقط از JE2 پشتیبانی میکنه ولی برنامه های زیادی براش نوشته شده که فقط برای کمپانی نیست و گسترش دهندش مسلما از سامسوگ یا مشابه هاش خیلی بیشتره
    ( امیدوارم با این مخالف نباشی وگرنه من متقاعد میشم که جز سامسونگ چیز دیگه ای دستت نگرفتی)
    باتری سامسونگ به هیچ وجه نمیتونه اون خروجی رو بده که اسپیکر های اریکسون رو ساپورت کنه . پس در مورد باتری اریکسون و نوکیا کم لطفی نفرمایید.
    در زمینه بازار جهانی که نوکیا حرف مسلم رو میزنه و بعدشم اریکسون ...
    طوری که سامسونگ با استراتژی گوشی های مدل (Fashion ) یا با حجم غیر عادی (مثل : 2 GB ) یا نازک بودن گوشی یا وزن کم ... میخواد جایی برای خودش باز کنه .
    البته چند میلیمتر نازک تر به هیچ وجه به معنای کارایی بیشتر نیست...

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من اصلا این گوشی رو نخر من خود با چشم خودم 3 تا دی 820 رو دیدم که خراب بود . به نظر من این گوشی خوب در نیومده توی همه محصولاتی که یک کمپانی می زنه یه سری محصولات خیلی خوب در میان مثلا توی همین گوشی های سامسونگ همین دی 600 خیلی خوب در اومده . یه تاپیک هم زدم البته بحت اصلی اون تاپیک درباره پارس قائم هست ولی توش درباره مشکلاتی که برای دی 820 خودمون پیش اومده هم توضیح دادم . ناگفته نمونه که گوشی خودمون هنوز هم بعد از یک سال مشکل داره

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

البته من نگفتم سونی اریکسون استاندارده ولی دیگه همه دنیا Symbian رو به عنوان استاندارد پذیرفتن و پلتفرم های Symbian و JE2 رو دیگه همه قبول دارن ... سامسونگ فقط از JE2 اون هم به صورت محدود به خود نرم افزار های سامسونگ پشتیبانی میکنه.
    اریکسون هم فقط از JE2 پشتیبانی میکنه ولی برنامه های زیادی براش نوشته شده که فقط برای کمپانی نیست و گسترش دهندش مسلما از سامسوگ یا مشابه هاش خیلی بیشتره
    ( امیدوارم با این مخالف نباشی وگرنه من متقاعد میشم که جز سامسونگ چیز دیگه ای دستت نگرفتی)
    باتری سامسونگ به هیچ وجه نمیتونه اون خروجی رو بده که اسپیکر های اریکسون رو ساپورت کنه . پس در مورد باتری اریکسون و نوکیا کم لطفی نفرمایید.
    در زمینه بازار جهانی که نوکیا حرف مسلم رو میزنه و بعدشم اریکسون ...
    طوری که سامسونگ با استراتژی گوشی های مدل (Fashion ) یا با حجم غیر عادی (مثل : 2 GB ) یا نازک بودن گوشی یا وزن کم ... میخواد جایی برای خودش باز کنه .
    البته چند میلیمتر نازک تر به هیچ وجه به معنای کارایی بیشتر نیست...
    در مورد سیمبیان باید بگم دیگه داریم به سمتی میریم که ویندوز موبایل ها طرفدار های بیشتری پیدا کردن و هر روز طرفدارای ویندوز موبایل بیشتر میشن. سیمبیان هم داره از دور خارج میشه.

در مورد گوشی باید بگم که الان دبلیو810 دارم دیدی اینجا رو اشتباه کردی؟!!!

خب از الان سامسونگ بیشتر تو فکر ویندوز موبایل و پاکت پی سیه. اون حجم غیرمعمول ملاک ننیست. ملاک اینه که گوشی های 4 گیگ، 8 گیگ و حتی 30 گیگ سامسونگ، ویندوز موبایل هستن. و برتریشون به این دلیله.

الان هم تمام سرمایه گذاریش روی پاکت پی سی هاش هست و بعد روی گوشی های باریکش. فعلاً دور، دور گوشی های باریکشه ولی آینده نگری باعث شده که گوشی های نسل بعدی رو از الان تو بازار ببینیم.
    نمونه اش پاکت پی سی سامسونگ مدل آی750 که فوق العاده است. هم از لحاظ نرم افزاری، هم شکل ظاهری و هم اینکه دوربین دو مگاپیکسلی با لنز CCD داره که دوربین دبلیو810 من جلوش سوسک هم نیست!!!!

در مورد باتری، نمونه اش رو می تونی تو گوشی آی300 ببینی. دو تا باتری داره. با اولیش 4 ساعت (مثل گوشی های معمولی) و با دومی 7 ساعت میشه کار کرد

صدای آی300 رو شنیدی؟ صدای سری دبلیوی سونی اریکسون جلوی آی300 درنمیآد.

به اینا میگن نسل آیندهء گوشی ها. به همین دلیله که واقعاً خنده ام میگیره وقتی می بینم طرفدارای سونی اریکسون اینقدر خوش باورن که فکر می کنن به زودی سونی اریکسون به نوکیا می رسه!! سونی اریکسون اگه راس میگه، همین سامسونگ رو رد کنه، خیلی شاهکار کرده.

گفتی در مورد بازار جهانی، نوکیا حرف اول رو می زنه و بعدشم اریکسون.
    گلم، از بازار جهانی بی خبری. این حرفت مال بازار ایران بود. بازار جهانی چیز دیگه ای میگه. بازار جهانی میگه:
    1) نوکیا
    2) موتورولا
    3) سامسونگ
    4) سونی اریکسون
    5) ال جی

حرف دیگه ای هم باقی موند؟

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

در مورد سیمبیان باید بگم دیگه داریم به سمتی میریم که ویندوز موبایل ها طرفدار های بیشتری پیدا کردن و هر روز طرفدارای ویندوز موبایل بیشتر میشن. سیمبیان هم داره از دور خارج میشه.

در مورد گوشی باید بگم که الان دبلیو810 دارم دیدی اینجا رو اشتباه کردی؟!!!

خب از الان سامسونگ بیشتر تو فکر ویندوز موبایل و پاکت پی سیه. اون حجم غیرمعمول ملاک ننیست. ملاک اینه که گوشی های 4 گیگ، 8 گیگ و حتی 30 گیگ سامسونگ، ویندوز موبایل هستن. و برتریشون به این دلیله.

الان هم تمام سرمایه گذاریش روی پاکت پی سی هاش هست و بعد روی گوشی های باریکش. فعلاً دور، دور گوشی های باریکشه ولی آینده نگری باعث شده که گوشی های نسل بعدی رو از الان تو بازار ببینیم.
    نمونه اش پاکت پی سی سامسونگ مدل آی750 که فوق العاده است. هم از لحاظ نرم افزاری، هم شکل ظاهری و هم اینکه دوربین دو مگاپیکسلی با لنز CCD داره که دوربین دبلیو810 من جلوش سوسک هم نیست!!!!

در مورد باتری، نمونه اش رو می تونی تو گوشی آی300 ببینی. دو تا باتری داره. با اولیش 4 ساعت (مثل گوشی های معمولی) و با دومی 7 ساعت میشه کار کرد

صدای آی300 رو شنیدی؟ صدای سری دبلیوی سونی اریکسون جلوی آی300 درنمیآد.

به اینا میگن نسل آیندهء گوشی ها. به همین دلیله که واقعاً خنده ام میگیره وقتی می بینم طرفدارای سونی اریکسون اینقدر خوش باورن که فکر می کنن به زودی سونی اریکسون به نوکیا می رسه!! سونی اریکسون اگه راس میگه، همین سامسونگ رو رد کنه، خیلی شاهکار کرده.

گفتی در مورد بازار جهانی، نوکیا حرف اول رو می زنه و بعدشم اریکسون.
    گلم، از بازار جهانی بی خبری. این حرفت مال بازار ایران بود. بازار جهانی چیز دیگه ای میگه. بازار جهانی میگه:
    1) نوکیا
    2) موتورولا
    3) سامسونگ
    4) سونی اریکسون
    5) ال جی

حرف دیگه ای هم باقی موند؟
    شهاب جان حرفهای شما کاملا درسته به جز در یک مورد اونم سونی اریکسونه من به شخصه معتقدم تا 2 ساله دیگه سونی سامسونگ را جا میذاره حالا ببین کی گفتم در مورد نوکیا هم باید بگم گرفتن نوکیا واقعا دور و بعید ول در 10 تا 20 سال آینده نوکیا هم جا میمونه(برای خودم یه پا پیشگو شدم )
    شهاب جان شما چرا انقدر به خون سونی تشنه اید؟ من که میترسم با شما درباره ی سامسونگ کلکل کنم چون جونم را دوست دارم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شهاب جان حرفهای شما کاملا درسته به جز در یک مورد اونم سونی اریکسونه من به شخصه معتقدم تا 2 ساله دیگه سونی سامسونگ را جا میذاره حالا ببین کی گفتم در مورد نوکیا هم باید بگم گرفتن نوکیا واقعا دور و بعید ول در 10 تا 20 سال آینده نوکیا هم جا میمونه(برای خودم یه پا پیشگو شدم )
    شهاب جان شما چرا انقدر به خون سونی تشنه اید؟ من که میترسم با شما درباره ی سامسونگ کلکل کنم چون جونم را دوست دارم
    خب میگم که من به اینجور اعتقادات افراد، اعتقاد ندارم (جمله سازی رو حال کن )

من اگه به خون سونی تشنه بودم، نمی رفتم دبلیو810 بگیرم. به اندازه خودش قبولش دارم ولی فقط به اندازه خودش. نه اینکه پاشو از گلیمش درازتر کنه (یا اصلاً فکر کنه کلاسش به گلیم نمی خوره )

در هر حال، من معتقدم که این پیشروی، مقطعیه و همینطوری ادامه پیدا نمی کنه.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکل اساسی سامسونگ اینه که همه گوشیهاشو از یه مدل پیروی میکنه و مردم عقلشون به چشمشون هست !!! و به جزییات زیاد توجه ندارن !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    صادقیه - تهران

پيش فرض

من حرف شما رو قبول ندارم. پرفروش ترین گوشی دنیا K750i و بهترین گوشی دنیا w810i هستن . طبق رنک جهانی که تو سایت Mobile9 دیدم. همه حرفاتون هم اگه قبول کنیم من هنوزم میگم سامسونگ گوشی حرفه ای نیست.
    به جرئت میتونم بگم اگه به این صاایران خودمون دور بدن گوشی طراحی کنه، خیلی بهتر از سامسونگ طراحی میکنه.
    در مورد لوازم خانگی قبول دارم سامسونگ خوبه. ولی در مورد موبایل اصلا محلی از اعراب نداره.
    اون گوشی هایی هم که به ویندوز موبایلشون اشاره کردید خیلی در مدل سامسونگ به ندرت هستن ، در تمام i-mate ها و در p910 و p990 -که p910 ساخته 2003 ،زمانی که سامسونگ n620 تولید میکرد- هست.
    پس می بینید که باز هم اریکسون و نوکیا در تکنولوژی جلو تر از سامسونگ هستن. قبول کنید !
    لج کردن نداره که. من قبول میکنم سامسونگ گوشی هاش طراحیش قشنگه ولی برای استفاده معمولی.
    مدل های حرفه ای اریکسون(P Series) و نوکیا ( 9300 & 9500 و E Series) قابل مقایسه با سامسونگ نیستن.
    در مورد باتری هم همین 6630 نوکیا 12 ساعت شارژ مکالمه داره ...
    من الان w810i دارم . قبلشم 6600,6630,E50,p910i,N70 , 7710 داشتم. جالبه بدونید
    اولین گوشی من سامسونگ بود.البته اینقدر اذیتم کرد که 2 ماهم نگه نداشتمش . اگه اشتباه نکنم D600 یود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •