با سلام اگه میشه یه نگاهی بکنید و برای دیگران هم بفرستید تا اگر آنها هم میتوانند در این مورد به من کمک کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام اگه میشه یه نگاهی بکنید و برای دیگران هم بفرستید تا اگر آنها هم میتوانند در این مورد به من کمک کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جزوه دروسه اصلیه وبرای کنکوره ارشد مهم نیست.
این درس برای مکانیکی ها مثله ترمودینامیک هست که مهندسینه برق دارن در برخی گرایش ها.
علت هم واضحه گرچه اصله کاری نیست ولی جهته درکه بهتر مسائل در زمینه کار و فعالیتشون احتیاج به اموختنه یک سری اصول در زمینه های مدار و موتور ها و ژنراتور ها دارن.
مهندسن برق هم به خاطره بحثه نیرو گاه ها در یک گرایشی نیاز دارن ترمودینامیک رو بدونن.
سلام من یه دانش آموز دبیرستانم که یه سری سوال داشتم خواهش می کنم کمک کنید
1-در رشته های مهندسی واحد های برنامه نویسی هم وجود دارند در آنها نوشتن به چه زبانی و نوشتن چه جور چیز هایی را یاد می دهند اگر ممکن است e-book هم معرفی کنید (چه فارسی و چه انگلیسی)
2- دانشگاه شریف چه مزیت هایی نسبت به دیگر دانشگاهها دارد؟؟؟
فکرنکنم تو همه ی رشته ها و دانشگاه ها یه زبان رو درس بدن ولی اکثرشون حداقل اصول C رو درس میدن ...-در رشته های مهندسی واحد های برنامه نویسی هم وجود دارند در آنها نوشتن به چه زبانی و نوشتن چه جور چیز هایی را یاد می دهند اگر ممکن است e-book هم معرفی کنید (چه فارسی و چه انگلیسی)
با سلام خدمت شما دوست عزیز
جواب سوال اولتون:
همونطور که دوستمون گفتن c درس داده میشه.البته فقط اصولش.مثل طراحی الگوریتم و....برای ایبوک هم به سایت خودمون سری بزنید برید بخش جزوات درسی:
جواب سوال دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سطح علمی بالا،تدریس بسیار تخصصی دروس مثلا برای هر بخش ریاضی مهندسی یه کتاب معرفی میکنن،دعوت به کار از سوی بهترین مراکز صنعتی،بورسیه کردن دانشجویان برای تحصیل در رشته های مختلف،اعتبار بسیار بالای مدرک در سطح بین الملل،دور بودن از جو سیاسی و غیراخلاقی،بر عکس خیلی دانشگاههای معتبر دیگر(سرشون تو درسه فقط)،استفاده از بهترین استادان،در اختیار قرار دادن امکانات عالی(نظری و عملی)برای دانشجویان محقق،خلاصه بهترین دانشگاه مهندسیه دیگه.تازه میخوان توش دانشکده علوم انسانی هم بزنن که علم و فرهنگ پیوند بخوره.
با تشکر فراوان
با سلام
از كتابهاي رياضي تا جايي كه من ميدونم براي بچه هاي رياضي كتاب سيلورمن تدريس ميشه ، يه خورده سنگينتر و اثباتي تره ، اما كتابهاي ديگه تقريبا يه شكل هستند .
سر فصهای کنکور کارشناسی ناپیوسته برای تاسیسات تهویه و تبرید کسی نداره ؟
کارم خیلی گیره
سلام
به نظر ميرسه چند روزه كه سايت motaleat.sanjesh.org كه سر فصل هاي رشته هاي مختلف آموزش عالي رو قرار داده بود غير فعال شده .( به هر حال اينجا ايرانه!!)
ميخواستم بپرسم منبع رسمي ديگه اي براي گرفتن سرفصل ها هست يا نه ؟
ممنون .![]()
نقل و قول نکنید
این تاپیک 2 سال پیشه.
اما چون تو گوگل سرچ کردم منو اینجا فرستاد بهتره همینجا بپرسم و دوستان دیگه ای که سرچ میکنن رسیدن اینجا لااقل یه چی توش باشه...از همه مهمتر اسم تاپیک جوریه که من الان میتونم پست بدم
یکی لطف میکنه واحد های سخت افزار رو به ما بگه؟ یا اینکه تعدادشو بگه
سخت افزار 140 واحد مثل بقیه رشته های کارشناسی
چی رو میخواین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)