البته با حرف بالا كاملا مخالفم
ولي كمژاني سوني ميتونست با گذاشتن يه دوربين 2مگايي كوچولو براحتي نوكيا رو براي مدتي از دور خارج كنه
ولي امان از اين حماقتهاي سوني!!!!!!!!!!!!!
البته با حرف بالا كاملا مخالفم
ولي كمژاني سوني ميتونست با گذاشتن يه دوربين 2مگايي كوچولو براحتي نوكيا رو براي مدتي از دور خارج كنه
ولي امان از اين حماقتهاي سوني!!!!!!!!!!!!!
فكر نكنم دوربين در اين گوشي نبودش عيب باشه
بابا 4 گيگ رو بچسب
تاچ اسكرين با كيفيت كيو وي جي اي![]()
والكمنش هم كه ديگه نگو خداست !!!!!![]()
خب بازم رو همون ن91 بیخود و بی مصرف یه دوربین 2مگایی گذاشتن !!!!!!!
من که زیاد حال نکردم با این مدل گوشی!!!!!!!
نوشته شده توسط armin_goooodboy
كاملا موافقم كلاس اين گوشي به فينگرتاچ بودنشه و باريك بودن اين گوشينوشته شده توسط MTD_GOLD
اگه ميخواستن دوربين روش بزارن بايد ضخامت گوشي بيشتر ميشد و اونوقت يه كمي زمخت ميشد و از خوشدستي هم مي افتاد من كه بيصبرانه منتظر اين گوشي هستم![]()
![]()
خدا كنه قيمتش زياد نباشه![]()
حماقت نیست!!سیاستهنوشته شده توسط metal_militia
سونی یکی از بزرگ ترین تولید کننده های دنیاس!!!
حتمن سونی یه چیزایی داره که هنوز رو نکرده
بله اگه بخواد رو كنه نوكيا ياد ميگيره ميزاره باسه دقيقه نود تا نتيجه رو به نفع خودش تموم كنه
اين گوشي بيشتر به درد عشق موزيك ها ميخوره كه به جاي دادن پول يه آي پاد يه گوشي بخرن و از امكانات يك گوشي هوشمند مالتي مديا استفاده كنن
ولي من هم در وب سايت ها شنيدم كه كار با كليد هاش كمي مشكل هست ولي با تاچ اسكرين بودنش فكر نكنم مشكل زيادي داشته باشه
راستي كسي قيمت رو نداره؟؟
كاملا درسته با داشتن قابليت عالي فينگر تاچ ديگه احتياجي نيست كه با كليدهاش كار كني فقط با قلم نوريش مشكل(البته اگه داشته باشه) حل ميشهنوشته شده توسط lopez
![]()
هنوز كه نيومده و فكر كنم تا يه ماه ديگه بياد ولي اگه بياد من 800000 هزار باسه روز اول حدس ميزنم باشه و قيمتي كه ميشه براش گذاشت به نظر من روي 550-600 هزار ميتونه باشهنوشته شده توسط lopez
![]()
ولي اميدوارم زود بياد زير 500 تومن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)