تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: در مورد Cpu ها

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب آقا مي گي من چكار كنم
    بيام اينجا از VT بنويسم كه خيلي ها هنوز اسمشو هم نشنيدن ؟
    بابا من خودمم نمي دونم چكاره ام به خدا !
    ==
    يكي مي اد اينجا بدون اينكه سرچ كنه پست مي زنه كه سوكت چيه ؟ خوب من چي بگم ؟ فحش بهش بدم ؟
    ==
    من معماري Core رو شروع كردم هيچكس استقبال نكرد ...
    معماري K8L رو شروع كردم هيچ كس استقبال نكرد ..
    حالا از فردا راجع به VT و AMT و چه مي دونم santa Rosa و ... اين چيزا مي نويسم ببينم كسي اصلا اينا رو مي خونه يا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gabana
    ==
    يكي مي اد اينجا بدون اينكه سرچ كنه پست مي زنه كه سوكت چيه ؟ خوب من چي بگم ؟ فحش بهش بدم ؟
    ==
    حالا از فردا راجع به VT و AMT و چه مي دونم santa Rosa و ... اين چيزا مي نويسم ببينم كسي اصلا اينا رو مي خونه يا ...
    گابانا جان خودت رو ناراحت نکن.یک عده هستن که اصولاً فرهنگ استفاده از انجمن های تخصصی رو ندارن و فکز می کنن رفتن میوه فروشی و همه چی در همه.در مورد تکنولوژی ها هم باید بگم که حرفت کاملاً درسته.متأسفانه بعلت اطلاع رسانی ضعیف و تلاش نکردن در این زمینه خیلی ها اصلاً تو باغ نیستن.اون روز رفته بودم پایتخت برای خرید یک قطعه،یه مرده اومد تو با یه کیس.هرچی فروشنده بهش می گفت که باباجان این کامپیوتر شما باید سی پی یوش عوض بشه با اصرار می گفت که این سامسونگ هست و نباید مشکل داشته باشه!!!!!!!!

3. این کاربر از amin_metal1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gabana
    ==
    ==

البته قبول دارم چیزی نیست که شما بخواین درستش کنید..واقعیته...سیستم و جو یه فروم خیلی مهمه..

ولی..در مورد معماری های مختلف...اینجا خیلی از دوستان اطلاعات خوبی دارن و خوب سرچ میکنند....ولی یه چیزی مشهوده..از تذس اینکه یه عده باهاشون کل کل الکی کنن( قضیه اون دوستمون و کارت 1900 رو که بحث UL رو شروع کرد..) از خیرش میگذرن...اینطوری نه اون شخص وارد از نقص در میاد و نه اون شخص گمراه به خواستش میرسه...

لازم نیست همه چیز گفته بشه..تو یه معماری 3-4 تا نکته کلیدی هست..میشه اونا رو بصورت یه راهنمای خرید کلی مطرح کرد..

سابق یادمه 2 مدل سیستم داشتیم واسه ارائه پیشنهاد...یه مدل بدون توضیح....که مال جایی که 1 نفر وقتی بگه ماست سیاهه همه بگن سیاهه..(جکی خدا بیامرز ) یه مدل باید واسه همه پیشنهادات دلیل بیاریم..

اینجا مدل 2 رو میخواد...یه خلاصه واسه خرید ( چون محور کار همه خریده و جایی درگیری هست که یه نفر تو انتخاب مونده) نوشته بشه و 2-3 ماه یه بار اپدیت بشه...

مفاهیم پایه مشتاق های خودشو داره که همیشه پای ثابت اینجان مثه همین دوستانی که اینجا سعی میکنن مفاهیم رو جا بندازن..اینجا دیگه اصلا اون افراد تیکه انداز هر چی بخونن نمیفهمن که بخوان نظر بدن..( ببخشید اسم میبرم ولی این دوستمون که بن شد مومن خدا بدون هیچ گونه غرض و قصدی و فقط از روی تجربه همه جا نظر میداد..کاش حداقل 1 بار در مورد تاپیک حرف میزد.. )

مثلا من الان یه مقاله راجع به مدیا کد اسپید نوشتن تو فروممون..پابلیکم نیست..میخواستم بزارم اینجا دیدم اخرش فقط باید شاهد درگیری مارک و مدل بین 20-30 نفر ادم باشیم....در حالی که موضوع استفاده از یه نرم افزاره نه بحث خرید..

تو پی تی یه عادت خیلی خوب از بچه ها جا افتاد..هر کی هر قطعه ای میخرید میمود ریوویو میکرد....اینجا ترس یوزری که خرید کرده چیه که نمیتونه بگه اینی که من خریدم این نقاط ضعف و قدرت رو داشت..؟؟

خلاصه اینجا یه سری قانون محکم میخواد.....(اصلا یه بخش جدا واسه یوزرهای مبتدی بزنید..هر چی سوال دارن اونجا بپرسن..بقول استاد نجات پله پله تا ملاقات حدا )

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

وحید جان جان به نظرم مشکل اول سخت افزار ما این هست که کاربر مصرف کننده غیر حرفه ای از جمله خودم
    میام قطعاتی که دارم رو پیشنهاد می دم و یا نظر بی خودی میدم
    این موضوع حل شه
    و جواب و بحث فقط بین کاربران حرفه ای باشه خیلی خوبه
    کلا یواش یواش سطح ابتدایی سخت افزار رو ببریم بالا اولین کار همین باشه
    چون واقعا دیگه مسخره شده این جو
    باید سعی کنیم اصلا این جور جواب های ابتدایی رو اصلا پاک کنیم بره
    و یه قانون خوب بگذاریم
    ساقی عزیز کم پیداست
    و این همه زیر شاخه برای لورد و Gabana عزیز خیلی وقت گیره
    یه هماهنگی هایی خلاصه باید کرد تا این جو جواب دادن های ابتدایی و کل کل محو شه
    گابانا جان بعدا این صحبت های بی ربط با موضوع رو پاک کن( پست خودم)

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    وحید جان جان به نظرم مشکل اول سخت افزار ما این هست که کاربر مصرف کننده غیر حرفه ای از جمله خودم
    میام قطعاتی که دارم رو پیشنهاد می دم و یا نظر بی خودی میدم
    این موضوع حل شه
    و جواب و بحث فقط بین کاربران حرفه ای باشه خیلی خوبه
    کلا یواش یواش سطح ابتدایی سخت افزار رو ببریم بالا اولین کار همین باشه
    چون واقعا دیگه مسخره شده این جو
    باید سعی کنیم اصلا این جور جواب های ابتدایی رو اصلا پاک کنیم بره
    و یه قانون خوب بگذاریم
    ساقی عزیز کم پیداست
    و این همه زیر شاخه برای لورد و Gabana عزیز خیلی وقت گیره
    یه هماهنگی هایی خلاصه باید کرد تا این جو جواب دادن های ابتدایی و کل کل محو شه
    گابانا جان بعدا این صحبت های بی ربط با موضوع رو پاک کن( پست خودم)
    خیلی ممنون جان..میدونم اینجا نخواستین تئوری چماق اجرا بشه..چون واقعا این همه یوزر کنترلش سخته...

ولی نکتهد همینجاست..اینجا مشگل از کسایی نیست قطعه پیشنهاد میدن..اتفاقا بحث میشه و دوستان سطح علمیشون رشد میکنه...اینجا مشگل اون پستایی که فقط شامل یه برند یا یه نظر خاص میشه..

پیشنهاد یه فرد عامی هم در حد اینکه قطعات خودش رو که راضی بوده مطرح میکنه( همون ریویو کردن هر چی دارید) ولی اخه منطقی پشت پستی نیست که بظاهر خیلی هم فنیه ولی طرف ورداشته MB INtel رو CPU AM2 واسش پیشنهاد میکنه..کلی هم اب و تاب میده..

پاک کردن صورت مسئله رو هم خط میزنه....مگر اینکه واقعا دیگه ملب خارج بزنه مثه صحبتای الان ما...
    یه بخش برای لول های مختلف بحث خیلی چیزا رو تقسیم میکنه...کسی بیاد تو یه تاپیک خیلی فنی یه پست بی ربط بزنه خوب اونجا پست های معمولی هم پاک میشه چه برسه به پست بیربط..

الان مثلا دونستن اینکه اون کدهاو اعداد بالا چه معنی میده از نون شب واجب تره واسه کسی این تاپیک رو میخونه...

تا انسان یه چیزی رو تا 20% درک نکرده ازش ترس داره..بین تا 70% مزاحم کار دیگران میشه تو اون امر خاص یا دسته گل به اب میده...بالای 70% یا زده میشه یا کمک میکنه به بقیه...

اینکه اینجا چرا همه بین 20-70 مدت زمان زیادی رو صرف میکنن نداشتن اطلاعات جامع نسبت به نوع سرچ کردن تو فروم و منسجم نبودن اصلاعات و بروزرسانی فوق سریع سخت افزاره...خیلی سریع ادم از این قافله عقب میمونه..

ولی داشتن یه سری تاپیک مرجع واسه سیستمهای پیشنهادی و یه سری مفاهیم که گابانا جان زحمت خیلیاشو کشیده خیلی کمک میکنه..

اقا این پستم یادتون باشه ارتباطی بهتاپیک نداره.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rax
    حالا بجای این چونه ها ( نرود میخ اهنین در سنگ...این واسه بار صدم..اصلا الان میزارم تو امضام) واسه بالارفتن اطلاعات بچه های اینجا یکم از VT صحبت کنید که بعدش برسیم به معرفی 6X3...

تازه هنوز یکی از اثار باستانی یعنی 6X2 رو هم معرفی نکردید...

بعدشم برید سراغ نسخه های اصلاحی کور 2 که قرار بیاد...
    خوب شما صحبت كن به جاي اين چند صفحه اي كه تايپ كردي مي تونستي يك عده هرچند معدود
    رو آگاه كني. هر كار هم كه بكني بيشتر مردم اونطوري هستند كه شما نمي خواي باشند. فكر كردن
    بيش از حد به رفتار و بعضي گفته هاي ديگران فقط منجر به تپش قلب و خوردي اعصاب ميشه و فايده اي
    نداره...

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mezzo
    خوب شما صحبت كن به جاي اين چند صفحه اي كه تايپ كردي مي تونستي يك عده هرچند معدود
    رو آگاه كني. هر كار هم كه بكني بيشتر مردم اونطوري هستند كه شما نمي خواي باشند. فكر كردن
    بيش از حد به رفتار و بعضي گفته هاي ديگران فقط منجر به تپش قلب و خوردي اعصاب ميشه و فايده اي
    نداره...
    خوب مشگل اینجاست که من حرفایی میزنم که همیشه متهم به اینکه دارم چرند میگم...در ضمن خیلی هم وارد نیستم تو سخت افزار و در حضور اساتید کمتر جرات میکنم پست بزنم..

ولی یه امتحانی میکنیم..شاید مهملات من بدرد 4 نفر خورد..

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا اتفاقا بحث خوبي شد تا همينجا ..
    حداقل دو سه نفر حرفه اي خوندن و جواب دادن و همينطور نظراتشون رو هم گفتن .
    من مي گم اين تاپيك همين جا بمونه تا دوستان يكم بيشتر دقت كنن /.
    ==
    من با حرفهاي RAX و Mafia عزيز به شدت موافقم - من خيلي سعي كردم اين جا پست بيهوده نداشته باشه و چند تا تاپيك پايه اي درست و حسابي هم داشته باشه ولي انصافا حجم طالب بسيار زياده ...
    اون بحث ريويو در مورد دوستاني كه قطعه خريدن خيلي عاليه - منتها پايه مي خواد ..
    ==
    سواي سرچ تو فروم , بعضي ها اصلا زحمت به خودشون نمي دن .
    الان اگه كسي نتونه از گوگل حداقل نياز شو بر طرف كنه ( حالا نمي گم حر فه اي ) واقعا اينتر نت اومدن بي معني ميشه !!
    ديگه سرچ كردن سوكت و نمي دونم مدارات الكترونيكي و ... احتياجي به پست زدن نداره .
    يه سرچ ساده تو گوگل جواب رو م ده ...
    اما دوستان نه زحمت سرچ تو گوگل رو مي كشن نه تو فروم ..
    يه دفعه يه پست عجيب غريب مي دن ...

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •