نقل قول نوشته شده توسط soooot
کارهائی رو که در پست اولتون توی این تایپیک گفته بودید کردم مشکل حل شد
الان که دیگه اون ویروسه روی کامپیوترم نیست ولی یه دیسکت آلوده به اون ویروس دارم ، از اونجائی میدونم که اولا که اون یاروئی که کامپیوتر ترکیده ام رو درست کرد گفتش که فلان ویروس رو گرفته و اون ویروس کارش اینه و از این حرفها و بعدش هم از وقتی که اون ویروس روی کامپیوترم بودش همینجوری یه دفعه ای الکی کامپیوترم صداهای عجیب و غریب از توش میومد و هارد و کارت گرافیکم داغ داغ میشد ولی سی پی یوم داشت یخ میزد و سرعت کامپیوترم هم اومده بود پایین و بعد از حدود یک هفته ای که اون ویروس روی کامپیوترم بودش یه دفعه کامپیوترم ترکید تموم شد رفت پی کارش ، انقده قشنگ بود ، همه جا روشن شده بود ، فکر کردم رفتم بهشت
شانس آوردم پاور کامپیوترم ضعیف بود و پاور سوخت وگرنه ویروسه افتاده بود به جون مادر برد و هارد
در ضمن اون موقعی که کامپیوترم این ویروس رو گرفته بود آنتی ویروسهای مکافی ورژن ده و پی سی سیلین 2006 آپدیت نشده اون رو میشناختن ولی بیت دفندر 9 که روزی صد بار آپدیت میشد اون رو نمیشناخت ( بقیه آنتی ویروسها رو هم امتحان نکردم )
اون ویروسه هم دیگه روی کامپیوترم نیست چون بعد از سوختن پاورم کلا همه چیز رو پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی و ... ( البته ویروسه حتی با فرمت کردن کل هارد و نصب دوباره ویندوز و پارتیشن بندی و ... هم از بین نمیرفت و اون یاورئی که ویروسه رو از بین برد یه کارهای عجیب غریبی کرد که فقط خودش میدونست چیکار میکنه ) ولی اثراتش هنوز هم روی کامپیوترم هست و این کامپیوتر دیگه هیچ وقت اون کامپیوتر قبل از ویروسی شدن نمیشه و سرعتش از اون موقع خیلی پائین تر اومده و خیلی قریچ و قروچ میکنه و کلا سخت افزارهاش داغونه ( مخصوصا رمش )
سلام ...
بیشتر شبیه یه داستان بود تا بحث علمی !
به هر حال اگه کاری از من ساخته س ، بگید تا براتون انجام بدم .
در ضمن خیلی حرفای اون آقا رو باور نکن !
خیلی هاشون هر از بر تشخیص نمیدن
موفق باشید .