تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: سردرگمی درباره خدمت سربازی

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نمی‌دونم دنبال چجور مشاغلی برم

- - - Updated - - -

مشکل من اینه نمی‌دونم دنبال چجور کارایی برم
    کاره فنی خوبه مثلا یه تعمیرکار ابگرمکن رو در نظر بگیر دو تا پیچ شل و سفت میکنه میگه 250 بده تمام کارای فنی همینجورین
    ببین سربازی هم بری برا استخدام حتما باید پارتی داشته باشی فقط سربازی کافی نیست
    در ضمن فقط یه جا کارت لازم میشه قابله توجه یسری که میگن لازم میشه فقط موقع گرفتن پاسپورت همین
    خونه گرفتم زن گرفتم بیمه شدم کارمم دانشگاه علم و صنعت هست با حقوق کم مدرک لیسانس و کارت پایان خدمت حتی کپی شم ازم نخواستن
    من شانس اوردم اداری افتادم البته وابسته به پاسدارخانه بودیم
    Last edited by AliROCK; 18-06-2022 at 17:55.

2. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

همیشه بگو هر چی قسمته ...

4. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

8

کاره فنی خوبه مثلا یه تعمیرکار ابگرمکن رو در نظر بگیر دو تا پیچ شل و سفت میکنه میگه 250 بده تمام کارای فنی همینجورین
    در ضمن فقط یه جا کارت لازم میشه قابله توجه یسری که میگن لازم میشه فقط موقع گرفتن پاسپورت همین
    خونه گرفتم زن گرفتم بیمه شدم کارمم دانشگاه علم و صنعت هست با حقوق کم مدرک لیسانس و کارت پایان خدمت حتی کپی شم ازم نخواستن
    دو سال کم نیست میتونه آبگرمکن و پکیج رو فول بشه سایت موبیست آموزشهاش رو بخره بهتر از کلاس و فنی و حرفه ای هم یاد میده ماهی 30 تومن راحت درمیاره سرباری کیلو چند سنش که بالا رفت فوقش یه عفو میخوره خلاص خیلی ها هم نرفتن و سربازی هم نخریدن یه عفو خوردن کارت رو گرفتن رفت پی کارش
    در ضمن به حرف اینا گوش نکن که تشویق به رفتن میکنن اونا خودشون هم نرفتن من خودم دو سال تو پاسگاه مرزی سیستان بودم همش خاک میخوردیم دو سال از بهترین سالهای عمرم همونهایی که بچه هاشون رو فرستادن کانادا و سوئیس و آمریکا و کیفیت نمازشون هم موقع قمبل کردن خیلی خوبه و ریشه یهودی آنوسی هم دارن بقیه را تشویق به سربازی و شستن مستراب و شستن مدفوع چسبیده به سنگ مستراب یک درجه دار بیسواد و بیشعور میکنن که شعور نداره وقتی میرینه درست آب بریزه
    Last edited by FOURTH RETURN; 08-05-2022 at 16:32.

6. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

دو سال کم نیست میتونه آبگرمکن و پکیج رو فول بشه سایت موبیست آموزشهاش رو بخره بهتر از کلاس و فنی و حرفه ای هم یاد میده ماهی 30 تومن راحت درمیاره سرباری کیلو چند سنش که بالا رفت فوقش یه عفو میخوره خلاص خیلی ها هم نرفتن و سربازی هم نخریدن یه عفو خوردن کارت رو گرفتن رفت پی کارش
    در ضمن به حرف اینا گوش نکن که تشویق به رفتن میکنن اونا خودشون هم نرفتن من خودم دو سال تو پاسگاه مرزی سیستان بودم همش خاک میخوردیم دو سال از بهترین سالهای عمرم همونهایی که بچه هاشون رو فرستادن کانادا و سوئیس و آمریکا و کیفیت نمازشون هم موقع قمبل کردن خیلی خوبه و ریشه یهودی آنوسی هم دارن بقیه را تشویق به سربازی و شستن مستراب و شستن مدفوع چسبیده به سنگ مستراب یک درجه دار بیسواد و بیشعور میکنن که شعور نداره وقتی میرینه درست آب بریزه
    ممنونم داداش لطف کردی

- - - Updated - - -

فدات داداش لطف کردی

8. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •